Szórakozás

Csalafinta Sims Kvíz

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hercegnő egy földöntúli kastélyban. A szépség neve Bella Goth volt. Egyszer, mikor leengedte dús hajkoronáját tornya ablakából, hogy felhúzza kedvesét, az kizuhant az ablakon. Don Lothario unikornisa hátán igyekezett kitalálni, hogyan jusson így fel a hercegnőhöz. Végül az állat feje felett villanykörte gyúlt, és azt tanácsolta gazdijának, hogy a moveobjects kóddal helyezze el magát a kastélyban. Bella nagy örömében a pacák karjaiba ugrott, és megcsókolta, miközben Don megsimogatta a nő kopasz fejét. Itt a vége, boldogan élnek, még meg nem halnak. No, nem szaporítom tovább a szót, jöjjön a kvíz! 😛

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

3 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Gregoretta
6 évvel ezelőtt

14/20.
Hű, jó nehéz kvíz volt, volt olyan hely, ahol csak tippelni tudtam. Például, ilyen volt az, hogy melyik Sims 4 frissítéssel jöttek be a tipegők. (Ezt például nem is sikerült eltalálnom.)

A fesztiválos, a Sims 4 érzelmes, a rejtett helyes, a szakmás, a frissítéses és a Goth-családfával kapcsolatos kérdéseket rontottam el. Ez utóbbinál el is vesztettem a fonalat xD (Pedig nem Nana vagyok – utalás a régi admin aranyköpésekre 😀 )

Marci
6 évvel ezelőtt

Egy kérdés figyelmetlenség miatt rontottam el, a nagyszüleinek a mit tudom én kie kérdés összezavart :D, a többit meg nem tudtam. Így 15/20 🙂