Szerkesztőfelvétel

Érdekel a Sims? Kipróbálnád, milyen egy szuper Sims oldalt vezetni? Folyamatosan keressük új csapattársunkat, aki próbára tenné magát közöttünk szerkesztőként. Bár ránézésre egyszerűnek tűnhet, amit az oldalon teszünk, mégis megkövetel bizonyos képességeket és készségeket, amelyek ismerete nélkül sajnos nem tudunk olyan feladatot találni, amit önállóan végezhetnél az oldalon. Kevés ilyen akad, de azért összefoglaltuk pár sorban, hogy biztosan tudd, mit vállalsz, mielőtt jelentkezel.

Az ideális szerkesztő…

…motivált. Szereti a Sims játékot annyira, hogy örömmel áldozza szabadidejét az oldalra, boldoggá teszi, hogy sok simmer számára hasznos tartalmakon dolgozhat. Ha önmagában az alkotás öröme nem elég számodra, könnyen lehet, hogy hamar kedved veszted, ugyanis egyáltalán nem garantált, hogy érkezik visszajelzés munkádra.

…lehetőleg nagykorú. Sok-sok szerkesztőjelölt után arra jutottunk, kell egy bizonyos érettség ahhoz, hogy egy szerkesztő kellő tapasztalattal nyúljon az oldalhoz, és önállóan is legyenek olyan ötletei, amiket képes megvalósítani. Általános iskolában sajnos még nem rendelkezhetsz azokkal az ismeretekkel, amelyekre itt szükség van. Felső korhatára nincs a jelentkezésnek.

…jó angolból. A Sims nyelve angol, így nem nagyon tudsz mihez kezdeni az oldalon, ha nem érted meg az összefüggő, többoldalas angol szövegeket. Természetesen nem kérünk nyelvvizsgát, de hamar kiderül, ha kevés a tudásod. Középszintű angollal már valószínűleg nem lehetnek komoly problémáid.

…jó magyarból. Amit írsz, sokan fogják olvasni. Nem csak a jó helyesírás fontos, hanem az sem árt, ha pontosan ki tudod fejezni magad, és szeretsz fogalmazni. Könyvmolyok számára ez a lépcsőfok könnyebben megugorható.

…elég szabadidővel rendelkezik, hogy egy új hobbi beleférjen az életébe. Ha csatlakozol hozzánk, azzal nem csupán szerkesztői jogosultságot kapsz, hanem egy csapatot is, akikkel szinte folyamatos kapcsolatban leszel. Részt veszel az oldalt érintő döntésekben, velünk együtt ötletelsz, és ez bizony sok időt el tud venni az életedből. Egyéntől és tartalomtípustól függ, mennyi időt igényel az oldal, de hetente legalább egy délutánt jó, ha rá tudsz szánni. Ha egyébként is szoros menetrend szerint ügyködsz, hosszú távon a szerkesztés nem biztos, hogy bele fog férni. Ez nem azt jelenti, hogy nyaralni sem mehetnél el, vagy a vizsgaidőszakban is a posztírás mellett kellene görnyedned, ezek természetesen előnyt élveznek az oldallal szemben.

Milyen feladatokból veheted ki a részed a csapatban? Tulajdonképpen bármiből. Akár a már meglévő rovataink írásába szállnál be, akár új ötleteid lennének, itt szabadjára engedheted kreativitásod. Játék, egyedi tartalmak, írás, videózás, mind belefér a profilunkba. Ha tehát alkotni szeretnél egy olyan felületen, ahol sok simmert tudsz megszólítani, ez a neked való hobbi.

Ha ezek után úgy érzed, belevágnál, kitörő örömmel várjuk jelentkezésedet, ami után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Nem számítunk túljelentkezésre, így a pályázatnak nincs határideje, ameddig rá nem találunk a megfelelő személy(ek)re. Reméljük, közéjük fogsz tartozni.:)

 

Jelentkezem!

 

A magyar Sims közösség