Spencer West

Általános információk

Név: Spencer West
Születésnap: 2001.02.24.
Lakóhely: Brightwood
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Magasság: 188 cm
Testalkat: sportos
Erősségei: egyenes, barátságos, számítógép-guru
Gyengéi: folyton túlvállalja magát

Családtagok

Még nincs ismert

Szövetségesek, barátok

Kitty Parnell
Fay Mayford

Romantikus kapcsolatok

Még nincs ismert

Ellenségek

Még nincs ismert

Klubtagságok

AV klub (audiovizuális klub, elnöki poszt)
Sportklub (úszócsapat)

Spencer Westről a legtöbb Brightwood gimibe járó tanuló már hallott. Ő az, aki mindig teljes lelkesedéssel fordítja a kamerát az iskola életének érdekes pillanatai felé. Vagy ha nem talál, akkor tehetségének segítségével az unalmas pillanatokból is izgalmas jeleneteket varázsol pár ügyes vágással. Közvetlen, nyílt és egyenes, őszinteségével pedig színes baráti társaságot kovácsolt maga köré, akikért a végsőkig elmenne. Ha Spencer West a barátod, már jobb az életed.

 

Család

Szülei házában él, akik viszont munkájuk miatt a nagyvárosba kellett, hogy költözzenek. Nem szerették volna kiszakítani fiukat a megszokott környezetéből végzős éve előtt, így a fiú Brightwoodban maradt, hogy a város gimijében tudhassa le tanulmányait, majd kövesse szüleit, és a nyüzsgő város egyik neves egyetemén tanulhasson tovább a filmművészetekről.

 

Szerelmi élet

Jelenleg egyedülálló.

 

Egyéb érdekességek

Kiskorában, ha rosszat álmodott, leizzadt, így kénytelen volt lezuhanyozni az éjszaka közepén. Idővel a vízzel érintkezés a megnyugvás gondolatát kezdte jelenteni neki, ezért vált az úszás nagy szerelmévé.