Nővérek harca – Írta: Doki

Kilenc évvel ezelőtt Amy és Hank boldog házasságban éltek, amíg Amy drága hugicája le nem csapta nővére kezéről a férjét. Most ők házasok, Amy pedig a két ikerlányával él együtt, akik ki nem állhatják egymást. Egy hatalmas jégeső miatt az lesz a legpraktikusabb, ha Amy és a lányok beköltöznek. Itt kezdődik a probléma, ugyanis Amy és Hank elkezdtek egymás iránt érezni valamit, így megkezdődik a Nővérek harca. 3 évvel később a lányok egymás iránt érzett gyűlölete még nagyobb lesz, és még fokozódik, amikor meglátogatják az újdonsült szomszédokat. Elkezdődik egy újabb Nővérek harca.

“Ismét egy olyan történet, ami bizonyítja, hogy egy tale-nek nem kell semmi “extrát” tartalmaznia ahhoz, hogy jó legyen.” – Rikardo

 

***

Adatok:

Műfaj: ifjúsági, romantikus
Készült: Sims 3
Korhatár: –
Figyelmeztetés: –
Megjelent: 2014. szeptember 5.
Befejeződött: 2014. november 11.

 

***

Köszönetnyilvánítás

Szeretném megköszönni a Sims Tales oldalnak, akik lehetővé tették, hogy megjelenjen a történetem. Külön köszönet Marcellónak, aki levezényelte az újabb részek felrakását. Valamint köszönöm azoknak, akik elolvasták a történetemet, és különösen azoknak az olvasóknak, akik vették a fáradtságot, és valamilyen formában közölték velem a véleményüket.

 

Latest posts by Sims Addicts (see all)

Ezeket láttad már?