Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile Tavaszi tojásvadászat (Spring Egg Hunt)

Korlátozott idejű esemény: Tavaszi tojásvadászat (Spring Egg Hunt)

Ez a második és egyben legújabb esemény a The Sims Mobile csapatától. Az előzőhöz (Hot Tub Dreams Event) hasonlóan 6 napunk és 12 óránk van az esemény befejezéséhez. Segítünk, hogyan kell használnod az útmutatónkat a feladatok elvégzéséhez. Mindenekelőtt frissítsük az alkalmazást, ugyanis ezzel kerül be a korlátozott idejű esemény.


Tárgyak

A küldetés több részre oszlik, és minden feladat a tojás vadászatához kapcsolódik, és más díjakat is kaphatunk. Néhány küldetés csak azt követeli meg, hogy egyszerű műveletet hajtsunk végre, mint például a kanapét piszkálni vagy aludni, de egy másik feladatnak időre és kisebb erőfeszítésre van szüksége.

[foogallery id=”12119″]


Az esemény díjai

Ebben a korlátozott időben számos különböző tojás formájú tárgyat kapunk, amelyeket a Sims 4-ből ismerünk, mellé Bun Bun The Bunnyt (plüssnyuszit) is megkapjuk, ezért ne hagyd ki!


Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket?

 1. feladat:

Nagyon könnyű a feladat, csak egyszerűen meg kell keresnünk a tojáspolcot a kanapé mögött. (Ha nincs ilyen a házban, érdemes letennünk legalább egyet valahová.) Érintsük meg a kanapét, és előbukkan a cselekvések listája a képernyő jobb oldalán. Majd válasszuk ki a Search for shelf (Polc keresése) interakciót, és hajtsuk végre a műveletet. Ez négy energiába kerül, és 10 másodpercig tart. Kapunk 20 XP-t, és egy polcot fali dekorációként, melyet a családi eszköztárból tehetünk fel a falra.

 1. feladat:

A küldetés második része is meglehetősen könnyű. Keressünk kék színű plumbobbal rendelkező simeket, és adjunk nekik egy matricát (Sticker). Ezt háromszor kell megtennünk egy-egy simmel. Kapunk 20 XP-t, valamint 2 Heirloom jegyet. Ezen kívül a napi teendők listáján is (Daily To Do List) kapunk 2 Fashion Gemet a három matrica küldése miatt.

 1. feladat:

Az itteni feladat befejezése után kapjuk meg az első húsvéti tojás jutalmat. Töltsünk időt egy-egy simmel, hogy beszéljenek a tojásról, összesen 2 kapcsolati eseményt (Relationship Event) kell végrehajtanunk. Néhány jutalmat kapunk a napi teendők listájáról, valamint a kapcsolati eseményen is.

 1. feladat:

Ezt sem nehéz megoldani. Ha otthon vagy, koppints az ágyra, és az előbukkanó lehetőségek közül válasszuk ki a kék színű felületű Dream about hidden eggs (Rejtett tojásokról álmodni) interakciót. A művelet végrehajtásához 4 energia szükséges. Kapunk mellé 2 Heirloom jegyet és összesen 24 XP-t.

 1. feladat:

Ez a feladat kicsit időigényes. Ne hagyjuk ki ezt a részt, mivel jutalmazza a második húsvéti tojást és 20 XP-t. Az egyetlen dolog, amit tennünk kell ebben a részben, hogy végezzünk el 3 bármilyen karrier eseményt. Ha legalább 3 simünk van a háztartásban, akkor együtt dolgozva gyorsabban időt takaríthatunk meg.

 1. feladat:

Ennek a résznek az egyetlen fő célja, hogy részt vegyünk egy partin. Ez lehet egy egyszerű születésnapi vagy extravagáns buli. Nem kell sokáig maradnunk ott, mivel megtaláltuk a partit, és már teljesítettünk is a feladatot. Kapunk 2 Heirloom jegyet és 20 XP-t jutalomként.

 1. feladat:

Legalább 10 Sim jegyet (Sim Ticket) kell megszereznünk, és ezeket a parti- vagy kapcsolati eseményen való részvétellel szedhetjük össze. A kapcsolati esemény esetében például randira lehet elhívni valakit, vagy egy baráti kapcsolatot lehet ápolni. Mindössze a harmadik húsvéti tojást, és 20 XP-t kapunk.

 1. feladat:

Ez egy másik egyszerű interakció. Egy tükörre van szükségünk a háztartásban, majd kattintsuk arra, és válasszuk ki a kék színű jelzésű Reflect on egg hunt progress (Beszélgetni a tojásvadászat haladásáról) interakciót. Cserébe 25 Simoleont és 20 XP-t kapunk.

 1. feladat:

A negyedik húsvéti tojás megszerzéséhez legalább 200 Simoleont kell keresnünk. A munkahelyen vagy hobbiként megszerezhetjük a pénzt.

 1. feladat:

Az eseménynek ez a része megköveteli, hogy bővítsük a közösségi hálózatot. Három barátságos kapcsolati eseményt kell végrehajtanunk ahhoz, hogy kapjunk 2 Heirloom jegyet, valamint 20 XP-t.

 1. feladat:

A 2. feladathoz hasonlóan adjunk meg három matricát (Sticker), szintén kék színű plumbobbal rendelkező simekkel kell találkoznunk és küldenünk kell nekik 1-1 matricát.

 1. feladat:

Itt picit időigényes a feladat végrehajtása. Találjuk két simet, és hajtsunk végre egy barátságos vagy flörtölős interakciót, hogy ki tudjuk választani a kapcsolat történetét (Relationship Story chapters). 20 XP mellé kapjuk meg az utolsó húsvéti tojást.

 1. feladat:

Pofonegyszerű a feladat! Miután felraktuk a tojásos polcot, rakjuk ki sorban a húsvéti tojásokat (Nem kötelező polcra rakni, akár asztalra, akár földre letehetjük), és annyit kell csinálnunk, hogy csodáljunk meg minden egyes tojást (Admire decorated egg). A feladat elvégzése után 2 Heirloom jegy és 20 XP kerül hozzánk.

 1. feladat:

Az esemény utolsó állomásánál járunk, és elég időigényes művelet következik. Érdemes több időt fordítanunk erre a feladatra. Teljesítenünk kell két karriertörténet fejezetét. Vigyük munkahelyére a simet, ahol egy bizonyos szint után feloldható a Start Next Story Chapter interakció, amire szükségünk lesz az esemény befejezéséhez. Ha kettőnél több sim van a háztartásban, sokkal gyorsabban haladhatunk vele. A 20 XP tapasztalat mellé egy értékes plüssnyuszit (Bun Bun The Bunny) kapunk a kemény munkánkért.

Gratulálok, teljesítetted a tavaszi tojásvadászat eseményt, most jó szorosan öleld meg a nyuszmuszt! 🙂

Forrás: The Sims Mobile

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.