Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile – Játékos szint (Player level)

Mi az a játékos szint?

A játékos szint alapvetően a játékban elért haladás mérése. Az akciókban (pl. hobbi, munka, beszélgetés) XP-t (tapasztalatot) szerezhetünk, és ha elérünk a bizonyos XP-t egy-egy adott szinten, akkor a következő szintre lép, és valamilyen jutalma(ka)t szerezhetünk. Ellenőrizhetjük a játékos szintet, és hogy mennyi XP szükséges a következő szinthez a képernyő jobb felső sarkában megtalálható a kék-lila árnyalatú csíkkal. Miután rákattintasz, megjelennek a feloldható szintek, emellett jutalmaként kaphatunk SimCasht, valamint zárolt tárgyakat is.


Hogyan kereshetünk XP-t?

Tevékenykedj valamit!
Kattintsunk bármilyen tárgyra, és adjuk meg a simünknek a cselekvést, cserébe kapunk pár XP-t.


Menj dolgozni!
Simoleonon és karrier ponton kívül XP-t is kapunk a munkavégzés után.


Találj hobbit!
A hobbi végrehajtása nemcsak szórakoztató, hanem rengeteg jutalom van minden alkalommal, miután befejezted a hobbi eseményeket. Minél magasabb a hobbiszinted, annál több XP-t szerezhetsz.


Kommunikálj!
Ha vannak körülöttük simek a háztartásban vagy akár a külvilágon, beszélgessünk velük az interakció segítségével, hiszen nemcsak a kapcsolatot ápolhatjuk, hanem XP-t is ad.


Vegyél részt a buliban!
A résztvevők nemcsak a játékosok, hanem a simünk szintjének javításában is segítenek. Nemcsak társalgás és tárgy végrehajtásával, hanem hobbiként vagy munkaként tevékenykedhetünk a buliban.


Teljesíts a különleges küldetéseket!
A különleges küldetés általában az otthonon és a munkahelyen kívül tartózkodik, és elég időigényes, de megér egy próbát. XP-n és Simoleonon kívül ritka zsetonokat (Tokens) is szerezhetünk.


Töltsd fel az energiaszintedet!
Szintén kis számú XP-t kaphatunk, amikor energiát töltünk fel. Csak egy kis emlékeztető, hogy vannak korlátozások a napi feltöltési tárgyak (Alvás, vécé, zuhanyozás és kádfürdőzés) használatával kapcsolatban.


Hogyan lehet felgyorsítani a szinted fejlődését?
A fent leírtak alapján gyorsan lehet szintet lépni, de még egy dolgot nem írtunk arról, hogy érdemes ellátogatnunk a Napi Teendők Listájához, ahol naponta összesen kilenc feladatot adnak meg és a jutalmon kívül a feladatok elvégzésével együtt akár 200 XP-t vagy többet szerezhetünk. Emellett kaphatunk változó jutalmakat: Simoleonokat, jegyeket (Tickets), Fashion Gemet és CupCake-et.


Feloldható szintek

Szint Amit felold
Market Square (Piactér)

A piactéren megtalálható a karrierek: Culinary (Konyhai munka), Fashion (Divat), Medical (Orvosi karrier)

Parties (Partik)

A parti a The Sims Mobile többjátékos játék funkciója. Megismerhetjük vagy játszhatunk a játékosok által alkotott simekkel.

Marriage (Házasság)

Csak akkor házasodhatunk, ha a szerelmi kapcsolatnak 8-as szintje van egy másik simmel.

Hobbies (Hobbik)

Feloldja az első hobbit, a főzést. A többi hobbit a zongora hobbi (Piano Hobby) kivételével feloldhatjuk a szintünkkel.

Babies (Babák)

Gyermeket nemzhetünk a két simmel, vagy adoptálhatunk. Az igazi szerelem kapcsolata szükséges hozzá.

Special Events (Különleges események)

A különleges események különböző jegyeket (Tickets) és Simoleonokat kínálnak jutalomként.

Downtown (Belváros)

Feloldja a belvárost, és különböző XP szint elérése után kinyithatjuk az ügyvéd, üzletember és DJ épületét.

Retirement & Heirlooms (Nyugdíjazás és örökség)

A nyugdíj nem mindig a vége mindennek a sim számára. Ő még mindig ott tartózkodik és mentorálja a családtagokat. A sim nyugdíjba küldése után egy örökséget ad, amely felold egy bizonyos vonást, szintet vagy hobbit.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments