Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile Internet Icon küldetés

Esemény áttekintése

Néhány nappal ezelőtt a The Sims Mobile csapata bejelentette az új hobbit, amelyet a játékalkalmazáshoz szeretnének hozzáadni. Ez a hobbi az internetszenzációról szól a Sims világban, és a feloldáshoz végre kell hajtanunk egy 18 részből álló küldetést. Ez a küldetés csak 4 napig érthető el. Ne aggódj, könnyen teljesíthetők a feladatok!

Célkitűzés

Ehhez a küldetéshez egyszerűen csak a Küldetés (Quest) listában felsorolt feladatokat kell elvégeznünk. Nagyon egyszerű és könnyen megoldható.

Jutalmak

A küldetés feladatainak elvégzése értékes jutalmakat ad, mint például Simoleon, XP és a jegyek, valamint a családi örökség, amivel feloldhatjuk az Internet Icon hobbit.

[foogallery id=”13451″]

Hogyan lehet befejezni: Internet Icon

 1. feladat: Szabad arcú

A küldetés első részében csak egy simet kell hozzárendelnünk a zuhany használatához, és végre kell hajtanunk a “Bukkantjon fel a rajongók előtt” (Get for the fans) interakciót. Ez egy gyors cselekvés, amelyre 2 energia pontot kell elkölteni. Kapsz 25 Simoleont jutalomként.

 1. feladat: Közösségi ötletbörze

Érintsünk meg egy ismerős simet, és végezzük el a “Kérdezze a Simstagramról” (Ask about Simstagram) interakciót. Ezt háromszor kell megismételnünk különböző simekkel. Ugyanazt a műveletet ugyanazzal a simmel is megismételhetjük, de egy órát kell várnunk az interakciók között. 25 Simoleon a jutalom, miután befejeztük ezt a részt.

 1. feladat: Társasági pillangó

Ehhez csak egy barátságos kapcsolattörténetet kell indítanunk egy másik simmel. Javasoljuk, hogy segítsünk a simnek az időfelgyorsításában. A barátságos esemény befejezésének jutalma mellett további 25 Simoleont kapunk.

 1. feladat: Munka a szobában

Bulizzunk! A negyedik részben egyszerűen részt kell vennünk egy bármilyen típusú partiban, és meg kell szereznünk 3 lila színű csillagot. Szintén kapunk 25 Simoleon jutalmat.

 1. feladat: Lóó-vé!

Az internetes ikon általában fényűző módon él. Néhányuk nem született ezüstkanállal a kezében, így keményen dolgoznak a jólétük elérése érdekében. Összesen 650 Simoleont kell felhalmoznunk a küldetés egyik feladatának befejezéséhez. Karrier, hobbi és/vagy különleges esemény segítségével szerezhetünk több pénzt. Miután befejeződik az ötödik rész, 25 Simoleont és 10 XP-t szerezhetünk.

 1. feladat: Minden a rajongói táborról

Ebben a részben kissé időigényes a feladat. Ehhez el kell kezdenünk egy kapcsolati eseményt, és háromszor kell megismételnünk. Bármely típusú kapcsolati esemény elfogadható. Nagyon javasoljuk, hogy segítsünk a simeknek felgyorsítani az előrehaladást. Kapunk egy 25 Simoleont és 10 XP-t a hatodik feladat megvalósításáért.

 1. feladat: Divatikon

Ahhoz, hogy valaki ikonná vagy hírességgé váljon, tudnunk kell, hogyan kell öltözködni. Koppintsunk az otthon található kanapéra vagy szerelmi székre és indítsuk el a “Divatikon” (Fashion Icon) eseményt. Ez az esemény “Divat Stúdióban” (Fashion Studio) kerül megrendezésre a Piactéren (Market Square). 8 óránk van befejezni. A rendezvényen 75 XP, 265 Simoleon és 13 Otthoni jegy kapható. Szintén további 25 Simoleont és 10 XP-t szerezhetünk a hetedik rész befejezésével.

 1. feladat: Csillag születik

A nyolcadik rész egy egyszerű feladat. Először érintsük meg az üres hobbi állomást (pl. gitár, zongora, tűzhely, stb.). Rendeljük hozzá a simet egy adott hobbihoz, vagy váltsunk át egy másik hobbira. Miután befejeztünk, 25 Simoleon lesz a jutalom.

 1. feladat: Rajongói klub

Ez a feladat hasonló a 7. részhez. Az egyetlen különbség az, hogy a rendezvény a klubban zajlik a Belvárosban (Downtown). Ebben az esetben a DJ-vel együtt játszhatjuk a dalokat, táncolhatunk a tömeggel és élvezhetjük az éjszakát. A kezdéshez egyszerűen érintsük meg a kanapét otthon, és indítsuk el a “Rajongó klub” (Fan Club) eseményt.

 1. feladat: Nagyratörő vágyak

A Napi Teendők listájának kitöltésével bármikor befejezhetjük ezt a feladatot. Jelenleg biztosan akad néhány befejezetlen feladatod a listán. Csak egyszerűen teljesítsünk mindent, és 25 Simoleonnal és 10 XP-vel leszünk gazdagabbak, valamint 120 XP-t és egy muffint (Cupcake) is nyerünk a napi feladatlista befejezése után.

 1. feladat: Az üzletben

A küldetés ezen részén “Az üzletben” (In the Biz) nevű eseménnyel kell indítanunk. Először érintsük meg az otthon található kanapét, majd válasszuk ki azt az eseményt. Automatikusan teleportál minket a belvárosban található Ügynökségbe (Agency). Az esemény 8 óráig tarthat, de felgyorsíthatjuk az időt. A jutalmak hasonlóak a küldetésben szereplő korábbi eseményekhez. (25 Simoleon és 10 XP)

 1. feladat: A befolyás köre

A 10. részhez hasonlóan teljesítsük a Napi teendők listájában lévő feladatokat. A jutalmak ismét ugyanazok.

 1. feladat: Jegyek a hírnévért

Picit időigényes ez a feladat, mert meg kell szereznünk 20 Sim jegyet (Sim Ticket). Érintsünk bármilyen simet, és indítsunk el egy bármilyen eseményt. Érdemes minél magasabb szintű kapcsolatot találni a simek között, így több sim jegyet tudunk szerezni. Szintén 25 Simoleont és 10 XP-t szerzünk.

 1. feladat: A stílus egyenlő az anyaggal

A 7. részhez hasonlóan koppintsunk bármilyen kanapéra, és máris indítsuk a Divatikon (Fashion Icon) eseményt. Az itteni jutalom megegyezik a 7. feladatéval.

 1. feladat: Csinosítsunk!

Nagyon egyszerű a feladat, csak némi pénz szükséges hozzá. Bármilyen simnek vegyük legalább háromféle ruhát vagy kiegészítőt. Nemcsak egy, több simnek vásárolhatunk. Cserébe 25 Simoleont kapunk.

 1. feladat: Éjszaka a reflektorfényben

A 9. feladathoz hasonlóan oldjuk meg a feladatot. Miután rákattintunk a kanapéra, indítsuk el a Rajongói klub (Fan Club) eseményt. Kb. 8 órát vesz igénybe, hacsak nem segítünk a simnek elintézni a cselekvését. Ha befejeződik az esemény, 25 Simoleon és 10 XP lesz a jutalom.

 1. feladat: Tehetség a hobbikban

Keressünk legalább két simet – ha gyorsabban szeretnénk elvégezni a küldetést – a hobbi elvégzéséhez. Nem baj, ha nulláról indulunk, de ha 3., 5., 7. vagy 9. szint elérése után indítjuk el a hobbi eseménytörténetét, máris teljesítettünk a feladatot.

 1. feladat: Média hozzáértés

Elérkeztünk az esemény utolsó állomásáig, és már birtokba veheted az esemény jutalmait. Ismét keressük meg a kanapét, és kattintsunk az üzletben (In the Biz) eseményre, amivel hasonló feladatot kell végrehajtanunk, mint a 11. feladatban.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.