Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile Esküvői küldetés: Nászutas lakosztály kollekció

 

A The Sims Mobile legújabb frissítésében új küldetést adtak hozzá a játékhoz. Mindannyian tudjuk, hogy az esküvő nem egyszerű esemény (Wedding Quest), hanem rengeteg időt és pénzt kell befektetnünk ahhoz, hogy feleségül vagy férjül vegyünk valakit. Először, az esküvői esemény előtt, az Eljegyzés (Propose) bekerül a Küldetés (Quest) menübe, ami bármikor elindítható, és innentől kezdve csak 2 napunk van megoldani a 15 feladatot az esküvőig. Ha sikerült teljesítenünk az eseményt, megszerezhetjük a nászutas lakosztály kollekciót. (Tapasztalatom szerint könnyen teljesíthetők a feladatok, és néhol időigényes lehet, de kényelmesen lehet hozzájutni a kollekcióhoz.) Emellett nemcsak tárgyakat kaphatunk, rengeteg XP-t, jegyeket (Ticket) és Simoleonokat is.

[foogallery id=”12802″]


Tárgyak

Az esemény teljesítése után alábbi tárgyak kerülnek bele az eszköztárunkba:

Hogyan lehet teljesíteni a küldetéseket?

Ehhez a küldetéshez legalább a 7. játékos szintre van szükségünk, mivel azzal tudjuk feloldani a házasság lehetőséget. Továbbá két adott sim között a romantikus kapcsolatnak 6-os szintűnek kell lennie. A küldetés csak akkor jelenik meg a küldetéslistában, ha befejeztünk az Eljegyzés (Propose) eseményt a sim partnerével. Nem kell sietni, mivel az első feladat előtt bármikor elindítható, és onnantól kezdve 2 napunk van teljesíteni a nászutas lakosztály kollekcióért. Sok sikert a küldetéshez! 🙂

 1. feladat: Házasság megtervezése

A küldetés első része meglehetősen egyszerű. Csak rá kell kattintanod a sim partnerére, és végre kell hajtanunk az „Esküvő időpontjának tervezése” (Set a wedding date) interakciót. Legalább 2 energia pontot kell elköltenünk, és cserébe kapunk 25 Simoleont.

 1. feladat: Meghívók kiválasztása

Ez egy másik gyors interakció elvégzése. Érintsünk meg bármilyen típusú otthoni kanapét, és hajtsuk végre a „Meghívók kiválasztása” (Choose invitations) lehetőséget. A sim leül és mobiltelefont használ az esküvői meghívó kiválasztásához. Ez 2 energiába kerül, és 25 Simoleon a jutalma.

 1. feladat: Ruhapróba

Ehhez csak a sim partnerével kell elvégezni a következő feladatot. Egyszerűen érintsük meg őt, majd válasszuk ki a „Valami új” (Something New) eseményt, ami a Divat Stúdióban (Fashion Studio) kerül megrendezésre, és kb. 8 óráig tart. Felgyorsíthatjuk az időzítőt, mivel segíthetünk a simünknek hamarabb elvégezni az esemény egyik részét, és bizonyos kockázatos műveleteket is végrehajthatjuk. SimCash-t is fizethetsz a feladat befejezéséhez, emellett kapunk 25 Simoleont és 10 XP-t.

 1. feladat: Ajándékozás

Szintén könnyű teljesíteni, és 2 energia szükséges az elvégzéshez. Érintsünk meg bármilyen asztalt, és egyszerűen végezzük el az „Esküvői ajándékjegyzék összeállítását” (Set up wedding gift registry). A simünk le fog ülni az asztalhoz, és egy laptopot használ, hogy elvégezze az összeállítást. Azonnal megkapjuk a 25 Simoleont, miután vége ennek a feladatnak.

 1. feladat: A boldogság ízlése

Ez a rész az ételkóstolásról szól. Ez egy olyan esemény, amelyet a Piactéren (Market Square) található étteremben tartanak. Induláshoz érintsük meg a sim partnerét, és kattints az „Ezt a menüt választod?” (Do You Take This Menu?) lehetőségre. Ez a kulináris (Culinary) esemény kb. 8 óráig tart, és segíthetünk a simeknek az időzítő felgyorsításában. Ennek a résznek a befejezésével 365 kapcsolat XP-t (Relation XP), néhány Sim jegyet (Sim Ticket) és XP-t nyerhetünk. Biztosan kapunk 25 Simoleont és 10 XP-t is.

 1. feladat: Házasság lakosztálya

Ez a rész hasonló a harmadik feladathoz, azonban meg kell erősítenünk a kapcsolat szintjét, és először a következő kapcsolattörténetre kell lépnünk a sim partnerével. Miután megtettünk, érintsük meg a sim partnerét, és válasszuk ki a „Valami új” (Something New) eseményt. Csináljuk ugyanazt az eljárást, mint a 3.  feladatnál. Ugyanazokat a jutalmakat szerezhetjük meg itt is.

 1. feladat: Esküvői vendéglista átnézése

A feladat megvalósításához csak egy otthoni kanapé kell, amit érintsünk meg, és jelöljük meg a „Gyötrődjön a vendéglista felett” (Agonize over wedding guest list) lehetőséget. Párjával leül, és megbeszélik a vendéglistájukat. Szerencsére csak 5 másodperc az egész, és 25 Simoleont kapunk.

 1. feladat: Minta esküvői torta

Ez a rész a megcsalásról szól, szerencsére nem a sim partnerével, hanem a diétájával. 😀 Ez egy gyors interakció, ahol otthon meg kell érintenünk a hűtőszekrényt, és „Minta esküvői torta” (Sample wedding cakes) interakciót kell kiválasztanunk. Ehhez 2 energia pontot kell felhasználnunk, és 25 Simoleon a jutalma, valamint egy szelet torta. 😛

 1. feladat: A válság torta

Az 5. feladathoz hasonlóan megérintjük a sim partnerét és kiválasztjuk az interakcióját, amely automatikusan átteleportálja őket az étterembe. Ízleljék meg párszor az ételeket, adjanak tanácsokat a pincérnek, és vesztegessék meg a főszakácsot, majd kövesd az útmutató 5. részét.

 1. feladat: Táncparkett ördöge

Ez a legviccesebb és legvadabb része a küldetésnek. Az esemény megkezdéséhez érintsük meg a sim partnerét, válasszuk ki a „Kevéssé emlékezetes éjszaka” (A Night to Barely Remember) interakciót. Győződjünk meg róla, hogy a simnek elegendő energiája van ahhoz, hogy segítsünk nekik a fellépések végrehajtásában. Ugyanolyan, mint a többi esemény, és segítséged nélkül kb. 8 óráig tart. Páros bulizás lesz a klubban, és ha megfelelően összegyűjtük nekik a diszkógömb ikont, akkor vadul táncolhatnak a parketten. Ennek az eseménynek a teljesítéséért 375 kapcsolat XP-t (Relation XP), néhány Sim jegyet és néhány XP-t nyerhetünk. A 25 Simoleon és 10 XP jutalmat is megkapjuk.

 1. feladat: Idegesség legyőzése

Ezúttal a simünknek szüksége lesz a barátai segítségére, hogy „Legyőzze a hideg lábakat” (Overcome cold feet). Megjegyzem, hogyha random és ismeretlen simet találunk, először végre kell hajtanunk a kapcsolattörténetet, utána van lehetőség legyőzni az idegességet. Ez a kölcsönhatás csak 5 másodpercig tart, és összesen 6 energia pontot fogunk elhasználni, hogy teljesítsük ezt a feladatot. Kapunk 25 Simoleont jutalomként.

 1. feladat: Papírmunka parti

Egyszerűen kattintsunk a sim partnerére, és előbukkan a „Igazi szerelem teszt” (True Love’s Test) lehetőség, ami kb. 8 óra alatt megoldható. Mindketten teleportálnak a Polgári Központba (Civic Center). Kapunk 375 kapcsolat XP-t (Relation XP), sim jegyeket és XP-t. Ennek a befejezésével 25 Simoleont és 10 XP-t szerezhetünk.

 1. feladat: Virágzó szerelem

Ahhoz, hogy befejezzük ezt a részt, egyszerűen helyezzük el az esküvő díszítéseit. Ezeket az Otthoni (Home) katalógusban vásárolhatjuk meg. Az esküvői boltív (The Wedding Arch) költsége 350 Simoleon és 5 otthoni jegy. A virágpillér (Floral Pillar) ára 104 Simoleon és 2 otthoni jegy, míg az ablakos rózsa rács (Windowed Rose Lattice) ára 104 Simoleon és 2 otthoni jegy. Cserébe 25 Simoleont kapunk.

 1. feladat: A legboldogabb nap

Ebben a részben egyszerűen érintsük meg a sim partnerét, és kezdeményeznünk kell vele az „Itt jön az esküvő” (Here Comes the Wedding) eseményt. Szintén kb. 8 órát vesz igénybe. Segíthetünk a simünknek az időzítő felgyorsításában. Észre fogjuk venni, hogy a leendő házaspár ruhája megváltozik, és akciókkal együtt indul be az esemény.

Ezt a gratulálási üzenetet kapjuk az esküvő után. Az „Oké” (Okay) gombra kattintva lezárjuk az eseményt, és jutalmul kapunk a jegyeket, XP-t, valamint 375 kapcsolat XP-t (Relation XP).

 1. feladat: Helló, Nászút!

Ez a legjobban várt rész, a nászút! Ennek a résznek és egyben a küldetésnek a befejezéséhez rendelkezned kell egy dupla ággyal az otthonodban, hogy lehessen etyepetyezni (WooHoo) a sim partnerével. A Sleepytime kétszemélyes ágy a legolcsóbb, 322 Simoleonba és 6 otthoni jegybe kerül. Ügyeljünk arra, hogy megfeleően elérhető helyre helyezzük el. Koppintsunk rá, és végezzük el az „Élvezze a házas etyepetyezést” (Enjoy wedded WooHoo). Ez egy gyors menet, amelyhez 2 energia pont kell elindítani. A cselekvés befejezésével 25 Simoleont nyerhetünk. Ezen kívül megkapjuk az összes bútort a Nászutas lakosztály kollekcióból (Honeymoon Suite Collection).

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.