Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile – Helyek (Locations)

Világtérkép (World map)

A The Sims Mobile térképén öt helyre lehet menni, és jelenleg négy terület már minden játékos számára elérhető. Az Otthon (Home) az első nyitott hely, miután elindítottuk a játékot. A többi helyszín csak akkor nyitható meg, ha elértük a szükséges játékos szintet.

Terület Feloldási szint
Home (Otthon)
Parkside (Park) 2. játékos szint
Market Square (Piactér) 4. játékos szint
Downtown (Belváros) 15. játékos szint
Waterfront (Vízpart) Jelenleg nem elérhető


Otthon (Home)

Ez a hely, ahol legelőször indítjuk a játékot. Az otthonod a simjeid menedéke lesz. Maximum négy aktív sim élhet az otthonában, ahol feltölthetjük az energiájukat, és különböző hobbikkal foglalkozhatnak. Itt alapíthatunk egy vagy több családot, és berendezhetjük a helyeket, mint a saját lakhelyünket. Tarthatunk akár egy bulit is.

 

Park (Parkside)

Épületek Kávézó (Coffee Shop), Izzy Divatüzlete (Izzy’s Fashion Shop)
Munkahely Barista

Kávézó (Coffee Shop)
A simünk első karrierje a barista, és ez lesz a munkahelye. Kávét vagy teát főzünk és kiszolgáljuk az ügyfeleket, és még munkatársakkal is beszélhetünk. A kávézó testreszabható.

Izzy divatüzlete (Izzy’s Fashion Shop)
A kávézó mellett található Izzy divatüzlete. Ez az üzlet azoknak szól, akik Izzy Fabulous által tervezett ruhákat szeretnének. Megkérhetjük Izzyt, hogy készítsen új, véletlenszerű divatcikket (ruhák vagy kiegészítők), és ez 20 Fashion Gembe kerül.


Piactér (Market Square)

Épületek Étterem (Restaurant), Divatstúdió (Fashion Studio), Kórház (Hospital)
Munkahelyek Konyhai munkahely (Culinary), Divattervező (Fashion), Orvos (Medical)

Étterem (Restaurant)
Az étterem lesz a helyszínünk, ha a konyhai karriert (Culinary Career) választjuk. Többféle ételt készíthetünk, például előételeket, salátát és főételeket is főzhetünk a vendégeknek. Eltekintve attól, hogy szakácsként dolgozik a simünk, pincérként is tevékenykedhet. Ugyanúgy, mint más épületekben, a szakács által készített ételt is hozzáadhatjuk az étteremhez.

Divatstúdió (Fashion Studio)
Ha a simünk divatipar felé halad, akkor ez a stúdió lesz a műhelye. Simünk különböző ruhadarabok elkészítésének mestereivé válhat, és később lesz egy társa azon a helyen.

Kórház (Hospital)
Nem kell sokáig tanulnia, hogy orvos legyen belőle a játékban. Mindössze annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk az orvosi karriert a simünk számára, és a kórház máris a miénk lesz. Több páciens jár errefelé, és a betegségek diagnosztizálására, valamint gyógyítására várnak. Ha több orvosi felszerelést használunk, akkor több (actions) akció bukkanhat fel, amivel hamarabb végezhetünk a munkával.


Belváros (Downtown)

Épületek Ügynökség (Agency), Polgári Központ (Civic Center), Klub (Club)
Munkahelyek Üzletvezető (Business), Jogász (Law), DJ

Ügynökség (Agency)
Simünk vállalkozó szívvel biztosan szeretni fogja ezt a helyet. Az ügynökség a Belváros terület üzleti központja. Itt foglalkozik az üzleti ügyekkel, új ötleteket fog készíteni, néhány papíron dolgozik és találkozhat/cseveghet az üzleti partnerekkel. Unalmas lenne, ha csak székeket és asztalokat tartanának, ezért érdemes testre szabnunk az ügynökséget, miután kapunk pár munkahelyi tárgyat.

Polgári Központ (Civic Center)
A Jogász karrier a polgári központ munkaállomása. Simünk itt hozza létre a bírósági stratégiát, összegyűjti a bizonyítékokat és a kutatási eseteket. Sok sim jelen lesz, aki segítséget kér a simünktől. Ügyvédként vagy ügyészként lehet tevékenykedni. Ez a központ érdekes lehet, ha feldobjuk valamilyen munkahelyi dekorációval.

Klub (Club)
Ha partiállat szeretne lenni a simünk, itt a helye! DJ-vé válhat, és lehet az a célja, hogy felszolgálja az italokat, és társalogjon más simekkel, sőt táncolhat is. Úgy lehet elkerülni az unalmas helyet, ha feldobjuk a simünk ruháját LED-es csíkokkal, a helyet pedig lézervilágítással.


Vízpart (Waterfront)

Épületek Egyelőre nem ismert információ
Munkahelyek Egyelőre nem ismert információ


Parkok a The Sims Mobile-ban

Összesen három park van a játékban. Különleges rendezvények lehetnek ezekben a parkokban. A Parkban (Parkside) részt vehetünk az Edzési kiképzőtáborban (Exercise Bootcamp) és a Villámrandin (Speed Dating). A Piactéren (Market Square) rendszeresen megtartják a Zenei fesztivál (Music Fest) és Utcai vásár (Street Fair) rendezvényeket. A Belvárosban (Downtown) lóghatunk és mozifilmeket nézhetünk, és részt vehetünk a Művészeti sétán (Art Walk). Egy esemény 24 óráig tart, és 8 otthoni jegyet (Home Ticket) szerezhetünk a teljesítés után. További lehetséges jutalmak kaphatók: XP, Szuper otthoni jegy (Super Home Ticket) és Luxus otthoni jegy (Luxe Home Ticket).

[foogallery id=”12459″]

 

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.