Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile – Napi teendők listája (Daily To Do List)

Mi az a napi teendők listája?

A napi teendők listája egy könnyen teljesíthető feladatlista, amellyel minden nap XP-t és egyéb jutalmat szerezhetünk. Néhány feladat adhat egy Fashion Gemet vagy egy jegyet (Ticket). Érdemes egy napon belül teljesíteni őket, mivel másnap lenullázódik minden teljesített feladat.


A feladatok listája és teljesítése

Ne felejts kommunikálni (Remember to Socialize)
Ennek a feladatnak a teljesítéséhez csak 2 kapcsolati vagy családi eseményt kell teljesítenünk. Minden esemény kevés energia pontot használ fel. Az ezekből az eseményekből származó jutalmak mellett 105 Simoleon jutalmat ad a feladatot.

Javítsd az életmódodat (Improve your Lifestyle)
Ennek a feladatnak az a lényege, hogy növelnünk kell az életmódunkat (Lifestyle) azzal, hogy lerakjuk a katalógusból tárgyakat, ruhákat vásárolunk a simünknek, vagy összegyűjtünk több örökséget. Naponta 40 Simoleont és 10 XP-t fogunk kapni.

Tökéletesítsd szakmát (Master your craft)
Nagyon egyszerű a feladat. Vegyünk részt egy karrier vagy hobbi eseményen, és ezt kétszer kell megtennünk. Ha két simet viszel be a munkahelyére, akkor az eseménye befejezése után a feladatot teljesítettük is. Mivel nemcsak ehhez, hanem a következő feladathoz (Make the most of today) is hozzáadódik a teljesítés, két legyet ütünk egy csapásra! Cserébe 30 XP-t szerezhetünk.

Használd ki a mai napot (Make the most of today)
A feladat elvégzéséhez legalább 6 bármilyen eseményt kell teljesítenünk, hogy jutalomként megkapjuk az 1 Szuper Sim jegyet (Super Sim Ticket). Ebben a feladatban számolnak minden olyan eseményt, amelyen a nap folyamán részt veszünk.

Teljesíts egy különleges eseményt (Complete a Special Event)
Ez a feladat kicsit időigényesebb, mint a többi. A különleges események befejezése 6 órát vesz igénybe, hacsak nem segítesz a simednek, hogy hamarabb befejezze, és van pár muffinod (cupcake), hogy feltöltsd az energiáját. A különleges eseményeken résztvevő simek nem vehetnek részt egy másik eseményen, mint hobbi, karrier vagy szociális esemény. A feladat végrehajtása 40 XP-t ér a különleges esemény jutalmával (XP, Home Ticket, Super Home Ticket, Luxe Home Ticket) együtt.

Új nap, új külső (A new look for a new day)
Ez a feladat nem teszi szükségessé az átalakítást, és ez az egyik legegyszerűbb feladat. Egyszerűen elhelyezhetünk egy kis sminket vagy egy szemüveget a simünkön, vagy megváltozhatjuk a frizuráját vagy színét. 35 Simoleont és 10 XP-t fogunk kapni a feladat befejezéséért.

Szépítsd a házat (Improve your home)
Ez a feladat meglehetősen egyszerű és gyors, hiszen csak naponta legalább 75 Simoleont kell elköltenünk a ház díszítésére. 30 XP-t kapunk minden egyes alkalommal, amikor teljesítjük ezt a feladatot.

Adj matricákat (Give stickers)
1-2 perc alatt teljesíthető a feladat, és annyit kell tennünk, hogy keressük egy olyan simet, akinek kék színű plumbobja van. Kattints rá, és bal oldalon megjelenik három matrica, és ezek közül bármilyet adhatunk neki. Ezt a műveletet háromszor kell megtennünk, vagyis három kék plumbobbal rendelkező simnek kell egy-egy matricát adnunk. Cserébe 2 darab Fashion Gemet gyűjthetünk be, amit az Izzy’s Fashion Shopban található cuccokra költhetünk el.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.