Sims Mobile Játéktipp

Sims Mobile Szappanbuborék-fújó esemény (Bubble Blower)

Esemény áttekintése

A The Sims Mobile csapat néhány nappal ezelőtt bejelentette a közelgő “Bubble Blower” nevű eseményt, mely iOS és Android platformon elérhető.

Május 16-án kezdődött a Ramadán ünneplésére való megemlékezés, és emiatt a korlátozott időtartamú események közé került a Szappanbuborék-fújó, ami 2 hétig tart.

 

Célkitűzés

Ez az esemény hasonló a korábbi “Hot Tub Dream” eseményhez, azonban nagyobb hangsúlyt fektet a szabadidős tevékenységekre és a lakberendezésre.

A luxus érmek (Deluxe Coins) összegyűjtése tevékenységek és rendezvények elvégzésével történik, és ezeket az érméket díszes dobozokra költhetjük. Minden díszdoboz 50 luxus érmébe (Deluxe Coins) kerül. Vásárolhatunk egy díszdobozt 75 SimCashért is, de ez nem ajánlott, mivel egy nem túl méltó jutalmat kapunk, és ez a SimCash nagy pazarlása lesz.

[foogallery id=”13102″]

 

Jutalmak

Minden díszdoboz tartalmaz egy vagy több jutalomtárgyat, mint például Simoleonokat, Divatékszereket (Fashion Gems) és különböző jegyeket (Tickets). A legizgalmasabb rész az lesz, hogy megragadhatunk néhány korlátozott jutalmat, például középkori stílusú bútorokat és ruházatot. Az egyetlen hátránya, hogy a jutalmat véletlenszerűen kapjuk, így az ismétlődő jutalom sem kizárt, vagy ha elértük a jutalom korlátját, ki lesz cserélve bónuszjutalmakra, például jegyekre. A küldetés 14 feladatának megoldásával feloldhatjuk az otthoni “Luxus, díszes duplaajtót” (Luxuriously Ornated Double Door) és a “Rácsos ablakot” (Lattice Window).

 

Hogyan lehet befejezni: Extravagáns ötletek küldetés

 1. feladat

“Beszélgessük a luxus világ eseményéről!”
Akció jutalom: 3 kapcsolati XP/sim
Küldetési jutalom: 15 Luxus érme

Kezdjük a küldetést ezzel az egyszerű feladattal. Csak meg kell érintenünk bármelyik simet, kivéve az idegeneket, és válasszuk ki a kék színű “Beszélgessen a luxus világ eseményéről” (Talk about the World of Luxury Event) interakciót. Ezt az akciót ötször kell elvégeznünk különböző simekkel. Ha nem látjuk a kék színű interakciót, először meg kell ismerkedni a simmel, és ezután jelenik meg a lehetőség.

 1. feladat

“Légy kalandos és próbáld ki az új kézműves teákat a teázóban!”
Esemény jutalom: 25 Luxus érme és 205 Simoleon
Küldetés jutalom: Kis luxus teakészlet (Little Luxuries Tea Set)

Menjünk a parkba (Parkside), majd a kávézóba. Érintsük meg a mikrofont, és indítsuk el az Ízletes teázás (Tasteful tea Tasting) eseményt. A simünk néhány barista feladatot fog elvégezni, például teával és az utazással kapcsolatban, az ügyfél ajánlásával megteheti, hogy teát szolgáljon fel az ügyfeleknek.

 1. feladat

“Most már minden teát otthon csinálhatunk! Állítsuk be az új teakészletünket!”
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Otthon egyszerűen nyissuk meg a Otthoni katalógust (Home Catalog), és menjünk a Tároló fülre (Storage), hogy letehessük a Kis luxus teakészletet (Little Luxury Tea Set) az asztalra, vagy akár a padlóra.

 1. feladat

“Hívjuk meg valakit, osszuk meg, amit megtanultunk egy szívmelengető csésze tea mellett!”
Akció jutalom: 3 kapcsolati XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ez egy gyors interakció, amelyet kevesebb, mint egy perc alatt végezhetünk el. Először keressük meg a Kis, luxus teakészletet. Koppintsuk rá, és válasszunk ki egy simet. Válasszuk ki az “Ossza meg a teás tudását” (Share tea knowledge) interakciót a listából a küldetés egyik feladatának elvégzéséhez.

 1. feladat

“Lazítsunk és lazítsunk!”
Esemény jutalom: 80 Luxus érme, 225 Simoleon és 50 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ez egy 6 órás esemény, amelyet meg kell kezdenünk az otthonban. Érintsük meg a rózsaszín luxus érme ikonnal rendelkező kanapét, és válasszuk ki a Luxus szabadidő (Luxurious Leisure) interakciót a listán. Az otthoni esemény indításával a sim elvégezheti a szabadidejében végzett tevékenységeket, például szórakozási eszközöket használhat, könyveket olvasáshat vagy kertészkedhet. Töltsük ki az eseményt, hogy hamarabb befejezzük a küldetés egyik részét.

 1. feladat

“Lazítással gondoljunk az újradekorálásra!”
Akció jutalom: 3 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ezen a ponton szükségünk van a kanapéra (couch) vagy egy kétszemélyes padra (loveseat). Egyszerűen érintsük meg, és válasszuk ki a “Fontolja meg az otthoni dekorációt” (Consider your home decor) interakciót.

 1. feladat

“Menjünk a buliba, hogy megkapjuk a stílus inspirációját és fedezzünk fel egy új érdeklődési kört!”
Parti jutalom: Sim jegyek, Simoleon és Parti torta (a buli típusától függ)
Küldetés jutalom: Luxus érme

Érintsük meg a nyilat a jobb oldalon, majd válasszuk ki a Parti fület. Keressük meg a Foodie, Concert vagy Studio partit, miután megérintünk a “Keressünk partikat” (Find Parties) opciót. A buliban való részvétel automatikusan befejezi a küldetést. Nagyon javasoljuk, hogy próbáljuk befejezni a bulit, hogy nagyobb eséllyel jobb jutalmat szerezhetünk.

 1. feladat

“Annyi mindent kell megtanulnunk, és hagyjuk, hogy felfedezzük az érdeklődési körünket.”
Esemény jutalom: 80 Luxus érme, 290 Simoleon és 50 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ez a rész hasonlít az 5. feladatra. Koppintsunk az otthoni kanapéra és végezzük el a rendelkezésre álló Luxus szabadidő (Luxurious Leisure) eseményt, ami elég időigényes.

 1. feladat

“A mulatság szórakoztató, de nem veszíthetjük el a célunkat!”
Befejezett Napi Teendők Listája jutalmak: 120 XP és 1 Muffin (Cupcake)
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

A küldetés egyik legnehezebb és leginkább időigényes feladata. Mindössze annyit kell tennünk, hogy teljesítsük az összes napi feladatot. A listán szereplő feladatok nagyon egyszerűek, mint a matricák kiosztása és a sim megjelenésének megváltoztatása, de néhányunknak sok időre és energiára van szükségünk, különösen a különleges esemény befejezéséhez. Kövesd útmutatónkat, hogy miként tölthetjük ki gyorsan a listát.

 1. feladat

“Új cél, kalandos táplálkozás. Fűszerezzük a főztünket.”
Eseményjutalom: 25 Luxus érme, 205 Simoleon és 45 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Menjünk el az étterembe a piactéren (Market Square). Érintsük meg a hűtőszekrényt, és válasszuk ki a “Fűszerezz főzőtanfolyam” (Spice-It-up Cooking Class) interakciót, amely 4 órát vesz igénybe, de a segítségeddel felgyorsítható az időzítő. Az étteremben az ízlés tesztelésével és a séffel és étterem személyzetével való beszélgetéssel foglalkozhatsz.

 1. feladat

“Folytassuk a jobb szokásokat, ne hagyjuk abba!”
Befejezett Napi Teendők Listája jutalom: 120 XP és 1 Muffin (Cupcake)
Jutalom: 15 Luxus érme

Ezt a küldetés részt a 9. feladatban leírt lépések végrehajtásával lehet befejezni. A lista naponta frissül, így egyetlen nap alatt nem tudjuk befejezni az egész küldetést.

 1. feladat

“Hosszú utat tettél meg! Megérdemled, hogy kicsit visszanéz, mi mindent értél el, mielőtt új célok felé fordulsz.”
Esemény jutalom: 80 Luxus érme, 290 Simoleon és 62 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ez a rész egy másik luxus szórakoztató esemény, amelyet otthon kell elvégeznünk, csak egyszerűen érintsük meg hozzá a kanapét. Egyébként hasonlít az 5. feladat lépéseire.

 1. feladat

“Az igazi barátok támogatnak, hogy azzá váljunk, akikké csak válni akarunk – beszélgess minél többekkel, hogy segítenek ezen az úton!”
Eseményjutalom: 25 Luxus érme, 130 kapcsolati XP és 45 XP
Küldetés jutalom: 15 Luxus érme

Ez a baráti esemény 3 órát és 38 percet igényel a segítséged nélkül. Segíthetünk a simünknek az idő felgyorsításában. Egyszerűen érintsük meg a barátját, válasszuk ki a Barátságos betekintések (Friendly Insights) eseményt. A simünk kérni fog néhány tanácsot és tippet a barátjától.

 1. feladat

“Mindig állj készen tágítani a látókörödet – a világ sokkal több mindent rejteget, mint első ránézésre hinnéd.”

Ez a végső szakasza a küldetésnek, és az a feladat, hogy összesen 1700 Luxus érmét kell szereznünk a luxus esemény világának befejezéséhez. Nagyon egyszerű, de hosszú időt vehet igénybe a szükséges összeg megszerzése, de 2 heted van ezt megkeresni. Mindenféle hobbi, karrier és kapcsolati eseményen pénzt kereshetünk, de érdemes érméket gyűjteni. Tehát ragaszkodj hozzá és élvezd!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.