Sims 4 Vintage Glamour Cuccok

Megjelenés: 2016. december 6.

Ideje, hogy simjeid belekóstolhassanak, milyen érzés nagy lábon élni, és ebben a The Sims™ 4 Vintage Glamour Stuff lesz segítségedre! Öltöztesd őket lélegzetelállító vintage ruhákkal és ékszerekkel, majd ne feledkezz el a sminkről sem, amit a sminkasztalnál tehetsz fel! Tedd előkelőbbé otthonukat az elegáns bútorokkal, és a teljes hatás érdekében még egy komornyikot is felfogadhatsz!

Lenyűgöző vintage divat. Bújtasd simjeid klasszikus, Hollywood inspirálta göncökbe, amelyek pont olyan elegánsak, amennyire időtlenek! Ékesítsd magad csillogó gyémánt ékszerekkel, és válassz bűbájos frizurát, hogy mindenki utánad forduljon az utcán!

Vadonatúj sminkasztal. Simjeid a sminkasztalt használva púderezhetik be az orrukat, mielőtt belevetnék magukat az éjszakába, de akár a flörtölést is gyakorolhatják a tükörben. Adj simednek teljesen új kinézetet, vagy akár csak egy gyors sminket, ami egész estén át tart!

Vegyél fel komornyikot! Hívd magadhoz inasod egy csengő segítségével! Újdonsült személyzeted főz és takarít majd rád, fogadja a vendégeket és szinte bármilyen kérésedet teljesíti. Dicsérd és jutalmazd komornyikodat, ha gyorsabb kiszolgálást szeretnél, hogy simed a luxus világában érezhesse magát a nap huszonnégy órájában!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból