Sims 4 Vintage Glamour cuccok

Megjelent: 2016. december 6.

Ideje, hogy simjeid belekóstolhassanak, milyen érzés nagy lábon élni, és ebben a Sims 4 Vintage Glamour cuccok lesz segítségedre! Öltöztesd őket lélegzetelállító vintage ruhákkal és ékszerekkel, majd ne feledkezz el a sminkről sem, amit a sminkasztalnál tehetsz fel! Tedd előkelőbbé otthonukat az elegáns bútorokkal, és a teljes hatás érdekében még egy komornyikot is felfogadhatsz!

Lenyűgöző vintage divat – Bújtasd simjeid klasszikus, Hollywood inspirálta göncökbe, amelyek pont olyan elegánsak, amennyire időtlenek! Ékesítsd magad csillogó gyémánt ékszerekkel, és válassz bűbájos frizurát, hogy mindenki utánad forduljon az utcán!

Vadonatúj sminkasztal – Simjeid a sminkasztalt használva púderezhetik be az orrukat, mielőtt belevetnék magukat az éjszakába, de akár a flörtölést is gyakorolhatják a tükörben. Adj simednek teljesen új kinézetet, vagy akár csak egy gyors sminket, ami egész estén át tart!

Vegyél fel komornyikot – Hívd magadhoz inasod egy csengő segítségével! Újdonsült személyzeted főz és takarít majd rád, fogadja a vendégeket és szinte bármilyen kérésedet teljesíti. Dicsérd és jutalmazd komornyikodat, ha gyorsabb kiszolgálást szeretnél, hogy simed a luxus világában érezhesse magát a nap huszonnégy órájában!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek az új fésülködőasztal segítségével megváltoztathatják a megjelenésüket.
  • A gyerekek használhatják a fésülködőasztalt, hogy vicces eredményekkel sminkeljék ki a szüleiket.
  • Egy új bárföldgömb
  • A simek felbérelhetnek egy komornyikot, aki fenntartja helyettük a háztartást.
  • A komornyikok üdvözölhetik a vendégeket az ajtónál vagy elküldhetnek őket. Főzhetnek, takaríthatnak, gondoskodhatnak a gyerekekről és a háziállatokról* (beleértve a rágcsálókat**), moshatnak***, és öntözhetik a növényeket.
  • A komornyikok a simjeiddel fognak élni és a házban egy ágyat kell nekik kijelölni, ahol aludni fognak.
  • A komornyikokat meg lehet dicsérni vagy meg lehet dorgálni és utasítani lehet őket, hogy bizonyos feladatokat végezzenek el.
  • Minden feladatot külön-külön be- vagy kikapcsolhatsz a komornyik számára.
  • Új játékmenet tárgy: Fésülködőasztal
  • Új bérelhető szolgáltatás: Komornyik

*Cats & Dogs kiegészítő szükséges ahhoz, hogy a komornyik gondoskodjon a háziállatokról.

**My First Pet cuccok szükséges ahhoz, hogy a komornyik gondoskodjon a rágcsálókról.

***Laundry Day cuccok szükséges ahhoz, hogy a komornyik elvégezze a mosást.

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Bújj klasszikus, Hollywood inspirálta göncökbe, és fogadj fel komornyikot!

Simszerkesztés elemei

Két frizura, két felső, egy nadrág, három öltözék, hét kiegészítő és három pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, két felső, négy öltözék, kétt kiegészítő és két pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, egy felső és egy öltözék érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai