Sims 4 Vampires Játékcsomag

Megjelenés: 2017. január 24.

Változtasd különleges erőkkel felruházott vámpírokká simeidet, és adj nekik örökéletet a Sims™ 4 Vampires új, hátborzongató szomszédságában! Hozz létre minél többféle vámpírt a vadiúj eszközök segítségével, és oldj fel egyedi erőket, amelyek természetfeletti képességeket biztosítanak simeid számára. Költözz Forgotten Hollow-ba, építs ott magadnak búvóhelyet, és lógj együtt a többi halhatatlannal!

Alkoss vámpírokat! Az új Create A Sim opciók segítségével létrehozhatsz vonzó vagy épp rémisztő vámpírokat. Válaszd ki az agyaraikat, adj nekik titokzatosan izzó szemeket, és mindemellett még a sötét formájukat is testre szabhatod, amelyet akkor öltenek fel, mikor feldühödnek vagy meg akarnak ijeszteni másokat.

Ereszd szabadjára a természetfeletti erőket! Szerezd meg és használd különleges képességek tucatjait, hogy vámpírjaid irányítani tudják más simek elméjét és megigézzék őket. A képességeid kiegyensúlyozásáért válassz gyengeségeket; az új erők feloldásáért pedig győzz le másokat párbajban, hogy magasabb szintet érhess el!

Költözz Forgotten Hollow-ba! A sötét, ködborította Forgotten Hollow-i környék tökéletes otthona lehet a társaságra és lazulásra vágyó vámpíroknak. Látogass el az elhagyatott kúriába, hogy felfedezd a titkait, hozzávalókat gyűjts az új, hátborzongató receptekhez, vagy egyenesen költözz be, és építsd meg a magad rejtekét!

Éld a halhatatlanok életét! Tapasztald meg a vámpírlétet és válaszd ki, hogyan szeretnél élni! Simekből fogsz inni vagy inkább plazmagyümölccsel oltanád a szomjadat? Utat engedsz a benned rejlő sötétségnek és kalamajkákba keveredsz, vagy inkább egy vámpírcsaladot alapítasz? Mindegy, mit választasz, egyet ne feledj: kerüld a napfényt és a fokhagymás ételeket!

 

Bemutató videók

Tesztek

Cikkek a játékról

A sims sorozat elmaradhatatlan elemei a vámpírok. Viszont éppen ezért az ember azt gondolná, hogy a készítők egy ponton túl ...
Bővebben

 

Képek a játékból