Sims 4 Toddler cuccok

Megjelent: 2017. augusztus 24.

Adj lehetőséget tipegőidnek, hogy kifejezzék egyéniségüket a Sims 4 Toddler cuccok csomaggal! Öltöztesd legapróbb simjeid imádnivaló ruhák és édes frizurák sokaságába! Hozz létre a színes új bútorok segítségével játszóteret a tipegőknek csúszdával, mászó alagutakkal és labdamedencével!

Imádnivaló megjelenés – Fejezd ki tipegőid személyiségét az új fiú- és lánydivatoknak megfelelő ruházattal és frizurával! Válogass a sokféle alsó és felső ruhaneműből és cipőből, amelyekkel egyedi stílusuk végre igazán érvényesülni tud! Öltözz bohókásan a pillangószárnyas pólóktól az állatos pulcsikon át egészen a szivárványszínű mokaszinig!

Vesd bele magad a mókába – A legfiatalabb családtagok rendesen le tudnak fáradni, miközben a játszótéri játékok kavalkádjával szórakoznak. Az apróságok beugorhatnak a labdamedencébe egy pajtásukkal, csúszdázhatnak egy jót, vagy a színes alagutakon keresztül kúszva mulathatják az időt. Egy kis képzelőerő segítségével még arról is fantáziálhatnak, hogy kalózként, vagy asztronautaként hódítják meg a játszóteret!

Rendezz játszós összejöveteleket – Rendezd be a közeli parkot, vagy akár a hátsóudvarod játékparadicsomnak, majd hívd át a környékbeli tipegőket egy közös mókázásra! A kicsik barátkozhatnak és kikapcsolódhatnak, amíg a szülők figyelnek rájuk, mesélnek nekik, és természetesen elkészítik a kedvenc falatjaikat.

Bemutató videó

Tartalom

  • Új szabadtéri játszóeszközök a tipegők számára.
  • Új csúszda, labda medence, dzsungeles tornapálya a tipegők jártasságainak fejlesztéséhez.
  • A szülők segíthetnek a tipegőknek lecsúszni a csúszdán.
  • A tipegők játszhatnak a dzsungeles tornapályán, átmászhatnak az alagutakon, beugorhatnak a labda medencébe, felmászhatnak és lecsúszhatnak.
  • A csúszda, a dzsungeles tornapálya és a labda medence külön-külön és egy nagy tárgyként is kapható.
  • A szülők játszódélutánokat szervezhetnek tipegőknek, hogy a kicsik a környéken élő többi tipegővel játszhassanak. A tipegők a gondozóikkal együtt jelennek meg, így a felnőttek is kommunikálhatnak a játszódélutánok alatt.
  • Új játékmenet tárgyak: Csúszda, labda medence, dzsungeles tornapálya
  • Új eseménytípus: Játszódélután

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Öltöztesd a tipegőket imádnivaló ruhákba!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, hat felső, hat nadrág és két pár cipő érkezik a tipegők számára.

Frizurák

Ruhák

Cipők

Vásárlás és Építés mód tárgyai