Sims 4 Toddler Cuccok

Megjelenés: 2017. augusztus 24.

Adj lehetőséget tipegőidnek, hogy kifejezzék egyéniségüket a The Sims™ 4 Toddler Stuff csomaggal! Öltöztesd legapróbb simjeid imádnivaló ruhák és édes frizurák sokaságába! Hozz létre a színes új bútorok segítségével játszóteret a tipegőknek csúszdával, mászó alagutakkal és labdamedencével!

Imádnivaló megjelenés. Fejezd ki tipegőid személyiségét az új fiú- és lánydivatoknak megfelelő ruházattal és frizurával! Válogass a sokféle alsó és felső ruhaneműből és cipőből, amelyekkel egyedi stílusuk végre igazán érvényesülni tud! Öltözz bohókásan a pillangószárnyas pólóktól az állatos pulcsikon át egészen a szivárványszínű mokaszinig!

Vesd bele magad a mókába! A legfiatalabb családtagok rendesen le tudnak fáradni, miközben a játszótéri játékok kavalkádjával szórakoznak. Az apróságok beugorhatnak a labdamedencébe egy pajtásukkal, csúszdázhatnak egy jót, vagy a színes alagutakon keresztül kúszva mulathatják az időt. Egy kis képzelőerő segítségével még arról is fantáziálhatnak, hogy kalózként, vagy asztronautaként hódítják meg a játszóteret!

Rendezz játszós összejöveteleket! Rendezd be a közeli parkot, vagy akár a hátsóudvarod játékparadicsomnak, majd hívd át a környékbeli tipegőket egy közös mókázásra! A kicsik barátkozhatnak és kikapcsolódhatnak, amíg a szülők figyelnek rájuk, mesélnek nekik, és természetesen elkészítik a kedvenc falatjaikat.

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból