Sims 4 Tiny Living cuccok

Megjelent: 2020. január 21.

Gondolj nagyot, építs kicsiben! A Sims 4 Tiny Living cuccok segítségével készítsd el simjeid álmainak kicsi, kényelmes otthonát, helytakarékos bútorokkal berendezve, a korábban sosem látott, új lakótelek típusra! Élvezd a kényelmes életmódot olyan CAS elemekkel, amelyek kiemelik simjeid bekuckózós életmódját, mint például a kényelmes pizsamák és a túlméretezett kasmír pulóverek.

Építsd meg kicsi élettered – Kicsinyítsd le simjeid házát ezzel a vadonatúj, sosem látott lakótelektípussal! Fűszerezd meg életüket a miniatűr élet kihívásaival és egyedi előnyökkel, amiket akkor kapsz, ha simjeid megfelelnek az apró otthon követelményeinek.

Hozd ki a legtöbbet a legkisebből – Takaríts meg helyet simjeid szobáiban a Murphy-ággyal! Ehhez a bútorkombinációhoz egy kétszemélyes kanapé is tartozik csukott állapotban, és az egész egy nagy tárolószekrényhez kapcsolódik!

Légy kényelmes – Szabd testre apró otthonaid olyan helytakarékos kombinált tárgyakkal, mint a minden-egyben sztereó, TV és könyvespolc! Az új élénk, fényes színvilágú bútorok máris sokkal tágasabbá varázsolják a szobát!

Kuckózz be stílusosan – Öltöztesd fel a simeket kényelmes, új CAS elemekbe, például ingbe vagy garbóba, amelyek jelképezik a visszafogott életmódjukat.

Bemutató videó

Tartalom

 • Építs apró házakat a simjeidnek, amelyek játékmeneti előnyöket kínálnak. Minél kisebb az otthon, annál nagyobbak az előnyök.
 • Háromféle apró ház: mikro (32 négyzetlap), apró (64 négyzetlap) és kicsi (100 négyzetlap).
 • Mikro (Micro) méretű ház előnyei: Kétszer gyorsabban növekszik a jártasság és a kapcsolat, megnövekedett kényelem a tárgyakból, lendületet ad a kertészkedésnek, az inspirált/fókuszált/boldog hangulatjelzők kétszer annyi ideig tartanak, csökkentett számlák.
 • Apró (Tiny) méretű ház előnyei: Kétszer gyorsabban növekszik a jártasság, megnövekedett kényelem a tárgyakból, az inspirált/fókuszált/boldog hangulatjelzők kétszer annyi ideig tartanak, csökkentett számlák.
 • Kicsi (Small) méretű ház előnyei: Az inspirált/fókuszált/boldog hangulatjelzők kétszer annyi ideig tartanak, csökkentett számlák.
 • Új 3 az 1-ben szórakoztató egység a könyvespolc, TV és sztereó egy tárgyba építve.
 • Egy négyzetlapú íróasztal és komódok.
 • Új murphy-ágy két változatban, az egyik egy felhajtható kanapévá válik, a másik pedig nem.
 • A murphy-ágy tönkremehet és fejleszthető is.
 • Új játékmenet tárgy: Murphy-ágy
 • Új telektípus: Apró ház lakóhely (Tiny Home Residential)
 • Új halálnem: Murphy-ágy által okozott halál

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Építsd meg a kis élettered, és kuckózz be stílusosan!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, négy felső, két nadrág, két öltözék és három kiegészítő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, hat felső, két nadrág és egy öltözék érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai