Sims 4 Tiny Living cuccok

Megjelenés: 2020. január 21.

Gondolj nagyot, építs kicsiben! A Sims 4 Tiny Living cuccok segítségével készítsd el simjeid álmainak kicsi, kényelmes otthonát, helytakarékos bútorokkal berendezve, a korábban sosem látott, új lakótelek típusra! Élvezd a kényelmes életmódot olyan CAS elemekkel, amelyek kiemelik simjeid bekuckózós életmódját, mint például a kényelmes pizsamák és a túlméretezett kasmír pulóverek.

Építsd meg kicsi élettered – Kicsinyítsd le simjeid házát ezzel a vadonatúj, sosem látott lakótelektípussal! Fűszerezd meg életüket a miniatűr élet kihívásaival és egyedi előnyökkel, amiket akkor kapsz, ha simjeid megfelelnek az apró otthon követelményeinek.

Hozd ki a legtöbbet a legkisebből – Takaríts meg helyet simjeid szobáiban a Murphy-ággyal! Ehhez a bútorkombinációhoz egy kétszemélyes kanapé is tartozik csukott állapotban, és az egész egy nagy tárolószekrényhez kapcsolódik!

Légy kényelmes – Szabd testre apró otthonaid olyan helytakarékos kombinált tárgyakkal, mint a minden-egyben sztereó, TV és könyvespolc! Az új élénk, fényes színvilágú bútorok máris sokkal tágasabbá varázsolják a szobát!

Kuckózz be stílusosan – Öltöztesd fel a simeket kényelmes, új CAS elemekbe, például ingbe vagy garbóba, amelyek jelképezik a visszafogott életmódjukat.

Bemutató videó

Képek a játékból