Sims 4 Star Wars – Journey to Batuu játékcsomag

Megjelent: 2020. szeptember 8.

Készítsd el simed egyedi Star Wars történetét, miközben felfedezed Batuu világot. Látogass el a Star Wars saga ikonikus helyszíneire, miközben kihívásokat és különleges küldetéseket teljesítesz, hogy felborítsd az erőviszonyokat. Simed minden döntése számít a galaktikus konfliktus nagyszabású tervében. Ki tudja, talán még a szerelmet is megtalálod útközben.

Utazz a galaxis peremére – Simed határozottan maga mögött hagyta otthonát. Az Ezeréves Sólyomtól és Batuu nyüzsgő kantinjától kezdve a tarkabarka öltözékeken át a simet körülöleli a Star Wars ikonikus világa. Csevegj el a helybéli lényekkel, hogy igazán megértsd, miért egyedülálló Batuu a planéták között. Utadról hazatérve vigyél emlékbe pár dekorációt és receptet, játssz egy parti szabakkot, és tarts játékos fénykard edzést társaidnak!

Hozd létre a saját Star Wars sztoridat – Az Ellenállás, Első Rend és martalócok harcolnak Batuu irányításáért, de simed tettei határozzák meg, ki arat végül diadalt. Ahogy a kihívások és különleges küldetések részesévé válik, kibillenti a hatalom egyensúlyát. Tettei nem csupán a világot változtatják meg, hanem olyan jutalmakat oldanak fel, mint a csillagvadász hozzáférés, új ruházatok vagy Batuu kritikus küldetései. És ki tudja? Talán még a szerelem is rátalál a távoli planétán!

Fogj össze ikonikus karakterekkel – A küldetések teljesítésével simed hírnevet szerez, így közelebb és közelebb kerülve Batuu fő vezetőihez. Ennek valószínűsége a tetteitől függ – Kylo Rent támogatod az Ellenállás bázisának leleplezésében, vagy Reyhez és Vi Moradihoz társulsz az Első Rend elleni harcban? Bárhogy is dönts, Hondo Ohnaka és martalócai mindig kéznél lesznek, ha néhány extra galaktikus kreditre lenne szükséged.

Szerezd meg saját fénykardod és droidod – Fedezd fel Batuut, és keress kyber kristályokat és markolatokat a legvágyottabb Star Wars műkincs, a fénykard elkészítéséhez. Gyűjts össze minden darabkát, hogy megalkosd saját kardodat, és hívd ki társaidat párbajra! Vagy látogasd meg a Droid Depót, és vásárold meg saját droidod, hogy hűségesen kísérjen kalandjaid során… vagy itt-ott megtámadjon pár simet, és összezavarja őket. Droid barátod otthonodba is veled tarthat, szóval számolj a partikon plusz egy fővel!

Bemutató videók

Tartalom

 • Új Star Wars témájú “vakációvilág” érkezik, amelynek nincsenek beépíthető telkei. A világon egyik hely sem szerkeszthető és az összes nyúljárat.
 • Három frakcióhoz csatlakozhat a simed: Első Rend (First Order), Ellenállás (Resistance) és Gazemberek (Scoundrels).
 • Teljesíts küldetéseket minden frakció számára, hogy jutalmakat kapj és feljebb lépj a ranglétrán.
 • Új valuta: Galaktikus kreditek, amelyekért a Batuu-n vásárolhatsz dolgokat és amelyeket három frakció bármelyikének küldetéseit teljesítve szerezhetsz meg.
 • Vásárolj és szabj testre egy droid társat, aki zenét játszhat le, követheti a simedet és segíthet a küldetésekben. A droidokat olyan chipekkel lehet fejleszteni, amelyek segítségével bizonyos frakciókat szolgálhatnak.
 • A küldetések során különféle rejtvényszerű tevékenységeket végezhetsz, például vezérlőpaneleket szeletelhetsz fel, rakományládákat babrálhatsz meg, betörhetsz tiltott területekre, elkerülheted az ellenséges frakciókat és csillaghajókon a “válaszd ki a saját kalandodat” típusú felfedezőutakra indulhatsz. (A rakétahajóval való űrkutatásához hasonló az alapjátékból.)
 • Találkozz és dolgozz együtt a Star Wars filmek néhány szereplőjével, például Kylo Rennel és Rey Skywalkerrel – vagy dolgozz ellenük. Ők a történeti küldetésekhez vannak kötve és nem lehet velük romantikázni.
 • Gyűjtsd a fénykard alkatrészeit, hogy megépíthesd és testre szabd a saját fénykardodat. A simek gyakorolhatnak a fénykarddal és kihívhatnak más simeket párbajra.
 • Új főzési receptek és italok, amelyeket a Batuu-n való evéssel és ivással lehet megtanulni.
 • Új világ: Batuu
 • Új életcélok: Remény a Rend ellen (Hope vs. Order), Galaktikus Közlegény (Galactic Privateer), A remény példaképe (Paragon of Hope) (a Remény a Rend ellenből ágazik le), A Rend végrehajtója (Enforcer of Order) (A Remény a Rend ellenből ágazik le).
 • Új gyűjtemények: Fénykard alkatrészei (Lightsaber Parts), Batuu-i lemezek (Batuu Records)

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Ragadd meg a fénykardot, és harcolj droidoddal az Első Rend vagy Ellenállás oldalán!

Simszerkesztés elemei

Öt frizura, hat feloldható és tizenegy sapka, kilenc felső, hét nadrág, tíz feloldható és kilenc öltözék, négy arcfesték és három pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két frizura, hat feloldható és tíz sapka, hét felső, kilenc nadrág, tíz feloldható és nyolc öltözék, négy arcfesték és három pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, két felső, két nadrág, egy öltözék és egy pár cipő érkezik a gyermekek számára. Egy frizura és három öltözék érkezik a tipegők számára.

Frizurák és sapkák

Sminkek

Ruhák

Cipők

Vásárlás és Építés mód tárgyai