Sims 4 Spooky Cuccok

Megjelent: 2015. szeptember 29.

Alakítsd át simjeid otthonát hátborzongató dekorációkkal! Öltözz ijesztő jelmezekbe, és tedd még rémisztőbbé a hatást az új sminkekkel! Használd a vadonatúj tökfaragó padot, és rendezz kísérteties partikat a The Sims™ 4 Spooky Stuff segítségével!

Tökfaragás. Légy kreatív és formálj tököket műalkotássá! A szellemnek beöltöző simek akár töklámpást is húzhatnak fejükre! Egyedül a rosszcsont simekkel vigyázz, akik inkább szétzúznák a tököket ahelyett, hogy csodálnák őket!

Cukorkás tál. Nyúlj be a tálkába egy meglepetésért. De vajon csokit húztál, vagy csalunk? Próbálj szerencsét simeddel ezen a rémisztő új dekoráción!

Rendezz szellembulit! Használj baljós festményeket, világító sírköveket és szellem formájú lámpákat! Készíts egy nagy tál sajt-szemgolyó finomságot, és más ehető nyalánkságokat! De vigyázz, mert valakit csúnyán megtréfálhatnak, ugye nem szeretnél te lenni az a valaki?

Öltözz jelmezbe! Figyeld, ahogy a simek aranyos és rémisztő jelmezekben virítanak, minden korosztályban!  Találkozhatsz kalózoktól egészen szuperlámákig bármilyen furcsa szerzettel!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból