Sims 4 Spooky cuccok

Megjelent: 2015. szeptember 29.

Alakítsd át simjeid otthonát hátborzongató dekorációkkal! Öltözz ijesztő jelmezekbe, és tedd még rémisztőbbé a hatást az új sminkekkel! Használd a vadonatúj tökfaragó padot, és rendezz kísérteties partikat a Sims 4 Spooky cuccok segítségével!

Tökfaragás – Légy kreatív és formálj tököket műalkotássá! A szellemnek beöltöző simek akár töklámpást is húzhatnak fejükre! Egyedül a rosszcsont simekkel vigyázz, akik inkább szétzúznák a tököket ahelyett, hogy csodálnák őket!

Cukorkás tál – Nyúlj be a tálkába egy meglepetésért. De vajon csokit húztál, vagy csalunk? Próbálj szerencsét simeddel ezen a rémisztő új dekoráción!

Rendezz szellembulit – Használj baljós festményeket, világító sírköveket és szellem formájú lámpákat! Készíts egy nagy tál sajt-szemgolyó finomságot, és más ehető nyalánkságokat! De vigyázz, mert valakit csúnyán megtréfálhatnak, ugye nem szeretnél te lenni az a valaki?

Öltözz jelmezbe – Figyeld, ahogy a simek aranyos és rémisztő jelmezekben virítanak, minden korosztályban!  Találkozhatsz kalózoktól egészen szuperlámákig bármilyen furcsa szerzettel!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek tököt faraghatnak, cukorkát ehetnek és rémséges partikat rendezhetnek.
  • Új jelmezeket viselhetnek a gyerekek és felnőttek is egyaránt.
  • Egy új cukorkás tál különböző kis meglepetésekkel, amelyek előugranak és megijesztik a simeket, amikor megpróbálnak cukorkát venni a tálból.
  • Egy új tökfaragó pult, amelyet a gyerekek és felnőttek egyaránt használhatnak.
  • A tökfaragás a Kézügyesség (Handiness) / Motor jártassághoz kapcsolódik. A magasabb Kézügyesség / Motor jártassággal rendelkező simek többféle színű tököt tudnak faragni.
  • A simek időnként elronthatják a tökfaragást.
  • Új játékmenet tárgy: Tökfaragó pult
  • Új közösségi esemény: Rémséges parti

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Öltözz jelmezbe, rendezz szellembulit és faragj tököt!

Simszerkesztés elemei

Három sapka, öt öltözék, nyolc kiegészítő, két arcfesték és négy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három sapka, négy öltözék, egy kiegészítő, egy arcfesték és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, két sapka, négy öltözék, egy arcfesték és két pár cipő érkezik a gyermekek számára.

Frizura és sapkák

Arcfestések

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai