Sims 4 Spa Day Játékcsomag

Megjelent: 2015. július 14.

​Kényeztesd simed egész nap a The Sims 4 Spa day kiegészítőjével! Látogasd meg az új Tökéletes Egyensúly Fürdőt egy megújító masszázsért, vagy sajátítsd el az új wellness képességet egy kis jógával. Az iszapfürdő után lépj be a szaunába, és hagyd, hogy a napi stressz elpárologjon. Az új tárgyakkal és dekorációkkal pedig úgy alakíthatod az otthonod, amelyben bármely sim megtalálja a belső békét!

Új helyszín: Tökéletes Egyensúly Fürdő – Ez az új helyszín nyugalmat kínál, megtöltve egyedi tevékenységekkel és kellemmel, itt még a legfáradtabb sim is képes feltöltődni! Válassz a négy előre megépített közül, vagy építsd meg a sajátod.

Fókuszálj a wellness-re – Az új wellness képességgel a simek az agy, a test, és az érzelmek mestereivé válhatnak.  Ahogy simed egyre gyakorlottabbá válik jógában és meditációban, elérhetővé válik a levitáció és a teleportáció képességét!

Masszázs. Gőz. Megnyugvás. – A reflexológiától a lávaköves masszázsig simjeid újféle masszázsokat adhatnak és kaphatnak, amelyek különböző előnyökkel járnak. Lazulj el az új szaunában, de vigyázz, mert a csintalan simek elsüthetnek egy-két szagos tréfát!

Csusszanj a komfortba – Simjeidnek nem kell feláldozniuk a stílust a kényelemért, hiszen rengeteg új, stílusosan kényelmes ruhából és laza frizurából választhatsz!

Építkezz a Zen szerint – Vásárolj egy iszapfürdő-kádat, vagy egy új, trópusi halakkal teli akváriumot. Használd az összes kényelmet kínáló tárgyat és bútort simed otthonában!

​Fordította: Wan

 

TESZTEK

BEMUTATÓ VIDEÓ