Sims 4 Seasons Kiegészítő

Megjelenés: 2018. június 22.

Add hozzá simeid életéhez az időjárást, hogy új történeteket mesélhessenek el, kiélvezhessék a szezonális tevékenységeket és szívmelengető ünnepeket tarthassanak a The Sims 4 Seasons kiegészítővel! Hozd ki a legtöbbet az időjárásból egész évben, a ropogós hótakarótól a tikkasztó hőségig – minden világban megjelennek az évszakok valamilyen egyedi módon. Hozz létre egy téli sztorit korcsolyázással, barátkozz össze a varázslatos madárijesztővel ősszel, szórakozz tavasszal egy felhőszakadás során vagy tarts egy nyári medencés bulit. Hívd össze a barátaidat és családodat, hogy együtt ülhessétek meg a hagyományokkal, ajándékokkal és különleges vendégekkel fűszerezett ünnepeket! Öltözz rétegesen vagy lengén az új outfitek segítségével, amelyek segítenek neked dacolni az időjárással. Akár még egy gyümölcsöző kertész karrierbe is belevághatsz botanikusként vagy virágkötőként.

Tapasztald meg az időjárás hatásait! Élvezd ki a négy lenyűgöző évszakot és az időjárás drámai váltakozását, amely simed életének minden aspektusát befolyásolja. A forróságtól és napsütéstől kezdve a zimankón át a havasig minden világ időjárása egyedi, és befolyásolja a simeid döntéseit, kapcsolatait és mindennapi tevékenységeit. Irányítsd az időjárást, hogy viharokat idézhess meg vagy épp kitisztítsd az eget – esetleg ugrálj az évszakok között!

Merülj el a szezonális tevékenységekben! Ezek egész évben szórakozást biztosítanak simeidnek, tehát minden évszakot kiélvezhetsz. Állj össze a barátaiddal hóembert építeni, készíts hóangyalt vagy épp mutass be menő trükköket a korcsolyapályán! Kapj magadra egy esőkabátot, hogy belevethesd magad a tavaszi zuhéba, és felfedezhesd a természetet és cserkészjelvényeket szerezhess! Öltöztesd simeidet új fürdőruhába, hogy hűsölhessenek a locsoló alatt vagy a gyermekmedencében. Pergess mézet ősszel, játssz a lehullott levelekben vagy segíts a gyerekeknek barkácsolni az ünnepekre!

Üld meg az ünnepeket! Díszítsd fel a házadat és hívd össze a simeket, hogy együtt ünnepelhessétek meg a szívmelengető hagyományokat!  Indítsd az új évet ünnepléssel, szervezz romantikus randevút a Szerelem Napjára, vagy csődítsd össze a családot a szüreti mulatságra!  Figyeld, ahogy simeid visszaszámolják a napokat a naptárban a Télünnepig, ahol ajándékokat adnak át egymásnak és díszeket akasztanak fel, és ahová Télapó is benéz. És ha mindez nem lenne elég, létrehozhatsz saját ünnepeket is simeid számára.

Építs karriert kertészként! Köss gyönyörű csokrokat és áss ki új dolgokat kertészként. Az új tehetséges kertészséggel virágkötőként simeid csokrokat rendezhetnek el és szállíthatnak le a város különböző pontjaira. A tudományos érdeklődésűek botanikusként elemezhetik a növényeket, tudományos lapokat írhatnak és hírnevet szerezhetnek, hogy jutalomban részesülhessenek. Fejleszd simed képességeit, hogy új képességeket, outfiteket és használati tárgyakat oldhass fel!

 

Bemutató videó

 

Tesztek

 

Cikkek a játékról

A The Sims 4 Seasons megjelenése egy hatalmas mérföldkő a negyedik széria életében, hiszen ez a simmer közösség egyik legjobban ...
Bővebben

Képek a játékból