Sims 4 Seasons kiegészítő

Megjelent: 2018. június 22.

Add hozzá simjeid életéhez az időjárást, hogy új történeteket mesélhessenek el, kiélvezhessék a szezonális tevékenységeket és szívmelengető ünnepeket tarthassanak a Sims 4 Seasons kiegészítővel! Hozd ki a legtöbbet az időjárásból egész évben, a ropogós hótakarótól a tikkasztó hőségig – minden világban megjelennek az évszakok valamilyen egyedi módon. Hozz létre egy téli sztorit korcsolyázással, barátkozz össze a varázslatos madárijesztővel ősszel, szórakozz tavasszal egy felhőszakadás során vagy tarts egy nyári medencés bulit. Hívd össze a barátaidat és családodat, hogy együtt ülhessétek meg a hagyományokkal, ajándékokkal és különleges vendégekkel fűszerezett ünnepeket! Öltözz rétegesen vagy lengén az új öltözékek segítségével, amelyek segítenek neked dacolni az időjárással. Akár még egy gyümölcsöző kertész karrierbe is belevághatsz botanikusként vagy virágkötőként.

Tapasztald meg az időjárás hatásait – Élvezd ki a négy lenyűgöző évszakot és az időjárás drámai váltakozását, amely simed életének minden aspektusát befolyásolja. A forróságtól és napsütéstől kezdve a zimankón át a havasig minden világ időjárása egyedi, és befolyásolja a simjeid döntéseit, kapcsolatait és mindennapi tevékenységeit. Irányítsd az időjárást, hogy viharokat idézhess meg vagy épp kitisztítsd az eget – esetleg ugrálj az évszakok között!

Merülj el a szezonális tevékenységekben – Ezek egész évben szórakozást biztosítanak simjeidnek, tehát minden évszakot kiélvezhetsz. Állj össze a barátaiddal hóembert építeni, készíts hóangyalt vagy épp mutass be menő trükköket a korcsolyapályán! Kapj magadra egy esőkabátot, hogy belevethesd magad a tavaszi zuhéba, és felfedezhesd a természetet és cserkészjelvényeket szerezhess! Öltöztesd simjeidet új fürdőruhába, hogy hűsölhessenek a locsoló alatt vagy a gyermekmedencében. Pergess mézet ősszel, játssz a lehullott levelekben vagy segíts a gyerekeknek barkácsolni az ünnepekre!

Üld meg az ünnepeket – Díszítsd fel a házadat és hívd össze a simeket, hogy együtt ünnepelhessétek meg a szívmelengető hagyományokat!  Indítsd az új évet ünnepléssel, szervezz romantikus randevút a Szerelem Napjára, vagy csődítsd össze a családot a szüreti mulatságra!  Figyeld, ahogy simjeid visszaszámolják a napokat a naptárban a Télünnepig, ahol ajándékokat adnak át egymásnak és díszeket akasztanak fel, és ahová Télapó is benéz. És ha mindez nem lenne elég, létrehozhatsz saját ünnepeket is simjeid számára.

Építs karriert kertészként – Köss gyönyörű csokrokat és áss ki új dolgokat kertészként. Az új tehetséges kertészséggel virágkötőként simjeid csokrokat rendezhetnek el és szállíthatnak le a város különböző pontjaira. A tudományos érdeklődésűek botanikusként elemezhetik a növényeket, tudományos lapokat írhatnak és hírnevet szerezhetnek, hogy jutalomban részesülhessenek. Fejleszd simed képességeit, hogy új képességeket, öltözékeket és használati tárgyakat oldhass fel!

Bemutató videók

Tartalom

 • Négy évszakos naptár, van lehetőség az évszakokat meghosszabbítani, ha szükséges.
 • A naptárban a tervezett születésnapokat és közösségi eseményeket is nyomon követheted.
 • Van lehetőség saját, testreszabott ünnepeket létrehozni saját hagyományokkal és dekorációs témákkal.
 • Minden világba integrálva vannak a különböző időjárási fajták és mindnek egyedi éghajlata van.
 • Évszakos tevékenységek is vannak, például nyáron víziluficsata, télen pedig hógolyócsata.
 • Felugró tevékenységek és bódék a közösségi területen, amelyek az évszakokkal változnak, mint például korcsolyapálya és görkorcsolyapálya, valamint évszakoktól függően különböző ételeket és italokat kínáló árusok.
 • Méhkaptárak
 • Virágkötészeti asztalok
 • Hintaszettek
 • Új jártasság: Virágkötés (Flower Arranging)
 • Új karrier: Kertész (Gardener)
 • Új iskolán kívüli tevékenység: Cserkészek (Scouts)
 • Új jutalom jellemvonások: Hőséghez alkalmazkodó (Heat Acclimation), hideghez alkalmazkodó (Cold Acclimation), jégtűrő (Ice Proof), vízálló (Water Proof), viharvadász (Storm Chaser)
 • Új halálnemek: Virágillat, fagyás, villámlás, túlmelegedés
 • Új gyűjtemény: Kertészet kiegészítése

Tesztek

Az igazán lelkes játékosok már hóval-esővel dacolva segítik simjeiket a mindennapokban, de akiknek még nem volt lehetőségük kipróbálni a Seasonst, minden bizonnyal tudni szeretnék, megfelel-e az elvárásoknak az új kiegészítő…

Tovább olvasom

Ruby

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Mozdulj ki a házból és élvezd a szezonális tevékenységeket! Ünnepelj bármikor a simjeiddel!

Simszerkesztés elemei

Hat frizura, tizenegy sapka, hét felső, hat nadrág, huszonegy öltözék, tizennégy kiegészítő és öt pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, hét sapka, egy szakáll, kilenc felső, hat nadrág, tíz öltözék, öt kiegészítő és négy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, három sapka, hét felső, négy nadrág, tizenöt öltözék, egy kiegészítő és három pár cipő érkezik a gyermekek számára. Két frizura, négy sapka, egy felső, tizenegy öltözék, egy kiegészítő és három pár cipő érkezik a tipegők számára.

Frizurák, sapkák és szakáll

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai