Sims 4 Romantic Garden cuccok

Megjelent: 2016. február 9.

Építs buja viktoriánus kertet simjeid számára a Sims 4 Romantic Garden cuccok új cuccaival, hogy romantikus pillanataik még tökéletesebbek lehessenek! Alapozd meg a hangulatot a virágok ihlette divattal, és élj át meghitt pillanatokat a varázslatos szökőkútnál! Mindezek után látogass el a kívánságkúthoz, dobj be egy érmét, és reménykedj, hogy simed leghőbb vágya valóra válik!

Építs viktoriánus kertet – Használd a lenyűgöző növények, mohával benőtt szobrok és borostyánindás boltívek széles választékát, hogy egy igazán romantikus kertet varázsolj simjeidnek!

Fedezd fel a kívánságkutat – Dobj be egy érmét, és kívánj valamit! Egy kis szerencsével simjeidnek örök ifjúság, bőséges vagyon, vagy akár életük szerelme is lehet a jutalma! De légy óvatos, mert a simek nem mindig azt kapják, amit kívánnak!

Ugorj be a szökőkútba – Ez a varázslatos kerti remekmű egyúttal kiváló hely is arra, hogy a simek jobban megismerhessék egymást. Játékos hangulatban vagy? Ugrálj és fröcskölj a szökőkútban, vagy egy kis szappan hozzáadásával akár buborékos medencévé is változtathatod a forrást!

Öltözz modern virágos ruhákba – Adj egy csipetnyi mókát simjeid ruhatárához a csomagban található új, romantikus ruhákkal és frizurákkal!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek felajánlásokat tehetnek az új kívánságkútnál és kívánságaik teljesülhetnek.
  • A kívánságoknak jó és rossz eredményei is lehetnek.
  • A felajánlások megtétele növeli annak az esélyét, hogy a kívánság jó eredménnyel járjon. Minél magasabb a felajánlás, annál nagyobb az esélye a kívánság jó kimenetelének.
  • A simek különböző módon halhatnak meg a rosszul sikerült kívánságok miatt a kívánságkútnál, de nem érkezik új halálnem.
  • A simek kívánhatnak tudást, gazdagságot, szerelmet, boldogságot, fiatalságot, jó jegyeket, előléptetést vagy gyermeket a kívánságkútnál.
  • A szellemek kívánhatják, hogy visszahozzák őket az életbe.
  • A simek játszhatnak az új szökőkútban, ülhetnek rajta és szappant tölthetnek az új szökőkútba.
  • Új játékmenet tárgyak: Kívánságkút, szökőkút

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kerülj romantikus hangulatba, és sétálj a viktoriánus kertben!

Simszerkesztés elemei

Két frizura, egy felső, három nadrág és három öltözék érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, öt felső és két nadrág érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy felső és két öltözék érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Vásárlás és Építés mód tárgyai