Sims 4 Romantic Garden Cuccok

Megjelenés: 2016. február 9.

Építs buja viktoriánus kertet simjeid számára a The Sims™ 4 Romantic Garden Stuff új cuccaival, hogy romantikus pillanataik még tökéletesebbek lehessenek! Alapozd meg a hangulatot a virágok ihlette divattal, és élj át meghitt pillanatokat a varázslatos szökőkútnál! Mindezek után látogass el a kívánságkúthoz, dobj be egy érmét, és reménykedj, hogy simed leghőbb vágya valóra válik!

Építs viktoriánus kertet! Használd a lenyűgöző növények, mohával benőtt szobrok és borostyánindás boltívek széles választékát, hogy egy igazán romantikus kertet varázsolj simjeidnek!

Fedezd fel a kívánságkutat! Dobj be egy érmét, és kívánj valamit! Egy kis szerencsével simjeidnek örök ifjúság, bőséges vagyon, vagy akár életük szerelme is lehet a jutalma! De légy óvatos, mert a simek nem mindig azt kapják, amit kívánnak!

Ugorj be a szökőkútba! Ez a varázslatos kerti remekmű egyúttal kiváló hely is arra, hogy a simek jobban megismerhessék egymást. Játékos hangulatban vagy? Ugrálj és fröcskölj a szökőkútban, vagy egy kis szappan hozzáadásával akár buborékos medencévé is változtathatod a forrást!

Öltözz modern virágos ruhákba! Adj egy csipetnyi mókát simjeid ruhatárához a csomagban található új, romantikus ruhákkal és frizurákkal!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból