Sims 4 Realm of Magic játékcsomag

Megjelent: 2019. szeptember 10.

Fedezd fel a természetfeletti birodalmát, és válj a varázslás mesterévé a Sims 4 Realm of Magic játékcsomaggal! Ez a vidéki kisváros olyannak tűnhet, mint bármely másik szomszédság, de ha egyszer a titkos portál feltárul, kezdődhet a varázslat! Bájitalok, pálcák és egy lebegő világ bájolja majd el simedet, de vigyázz, a varázslatok rosszul is elsülhetnek! Sajátítsd el a varázslás mesterségét, idézz segítőt, hogy megvédjen, és merülj el ebben a megbabonázó világban!

Fedezd fel a szomszédságot – Egy hihetetlen világ vár simedre, és amikor rábukkansz a titkos portálra, misztikus felfedezések várnak rád minden utadon. Lépj kapcsolatba familiárisokkal, vess varázslatokat más simekre, és készíts bájitalokat barátaid és ellenségeid számára.

Tanuld ki a szakmát – Sajátítsd el a hagyományos tanokat, lesd el a varázslómesterek fortélyait, és válj varázshasználóvá egy küldetés teljesítésével. Gyűjts és gyakorolj igéket, hogy harcra bírj más simeket, ételt varázsolj, vagy akár tárggyá változtasd társaidat. Keverj főzeteket, amelyek hatására mások szerelembe esnek, megszabadulnak egy átoktól, vagy akár örökké élhetnek!

Tegyél szert igazi familiárisra – Egy éteri familiáris – vagy védelmező – segíti majd simed, hogy azzá a varázslóvá váljon, amellyé rendeltetett. Idézd meg a személyiségéhez leginkább illő sárkányt, tündért, vagy a familiárist személyes testőrként, és adj neki kreatív nevet.

Öltözz a természetfelettihez – Ragadd meg a varázslás szellemét olyan öltözékekkel, amelyek simedhez illenek. Az extravagáns szerelések üstre készek, a visszafogott együttesek pedig tökéletesek új igék elsajátításához. Gyűjts pálcákat és seprűket kiegészítőként, és dekoráld a szobákat mágikus tárgyakkal.

 

Tesztek

Bemutató videó

Képek a játékból