Sims 4 Perfect Patio Cuccok

Megjelenés: 2015. június 16.

Csábítsd ki simjeid pezsgőfürdők, új bútorok, dekorációk, frizurák és számos egyéb újdonság segítségével, amik a The Sims™ 4 Perfect Patio Stuff csomaggal érkeznek! Gyújtsd be a grillt és öltözz át valami lezserebbe, hogy stílusosan lazíthass! Szolgálj fel ízletes frissítőket az új kültéri bárral, és lazulj el a jacuzzi buborékjai közt! Pont olyan forró, ahogy azt szereted!

Engedd ki a gőzt a pezsgőfürdőben! Helyezz el jacuzzit simjeid teraszán! Hagyd, hogy a buborékok feloldják a mindennapok feszültségét, vagy egyszerűen csak csobbanj egyet a barátaiddal! Az ezermester simek akár fel is fejleszthetik a pezsgőfürdőt, hogy kiegészítsék hangszórókkal, vagy akár aromaterápiát is vehessenek!

Lazíts a medence partján! Építs kültéri pihenőt a stílusos bútorokat és dekorációs tárgyakat felhasználva! Fűtsd fel a hangulatot az új grillsütővel, és szolgálj fel frissítőket a kültéri bárból!

Öltözz át és henyélj! Mutasd meg a többi simnek, hogyan is kell lazítani odakint, az új, kényelmes ruhaopciókkal, köztük számos fürdőruhával és karcsúsított pólóval! Koronázd meg mindezt az új frizurákkal, és szemernyi kétség sem marad afelől, ki diktálja a lazaság divatját!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból