Sims 4 Perfect Patio cuccok

Megjelent: 2015. június 16.

Csábítsd ki simjeid pezsgőfürdők, új bútorok, dekorációk, frizurák és számos egyéb újdonság segítségével, amik a Sims 4 Perfect Patio cuccokkal érkeznek! Gyújtsd be a grillt és öltözz át valami lezserebbe, hogy stílusosan lazíthass! Szolgálj fel ízletes frissítőket az új kültéri bárral, és lazulj el a jacuzzi buborékjai közt! Pont olyan forró, ahogy azt szereted!

Engedd ki a gőzt a pezsgőfürdőben – Helyezz el jakuzzit simjeid teraszán! Hagyd, hogy a buborékok feloldják a mindennapok feszültségét, vagy egyszerűen csak csobbanj egyet a barátaiddal! Az ezermester simek akár fel is fejleszthetik a pezsgőfürdőt, hogy kiegészítsék hangszórókkal, vagy akár aromaterápiát is vehessenek!

Lazíts a medence partján – Építs kültéri pihenőt a stílusos bútorokat és dekorációs tárgyakat felhasználva! Fűtsd fel a hangulatot az új grillsütővel, és szolgálj fel frissítőket a kültéri bárból!

Öltözz át és henyélj – Mutasd meg a többi simnek, hogyan is kell lazítani odakint, az új, kényelmes ruhaopciókkal, köztük számos fürdőruhával és karcsúsított pólóval! Koronázd meg mindezt az új frizurákkal, és szemernyi kétség sem marad afelől, ki diktálja a lazaság divatját!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek élvezhetik a pezsgőfürdőkben való ázást.
  • Két pezsgőfürdő van, egy tipikus kertvárosi és egy elegáns modern.
  • Egyszerre 8 sim ülhet be a jakuzziba, így tökéletes az egész háztartás számára.
  • A simek a jakuzziban ülve beszélgethetnek más simekkel, ölelkezhetnek, csókolózhatnak, italokat fogyaszthatnak és tévézhetnek.
  • A simek etyepetyezhetnek és meztelenül is fürödhetnek a jakuzziban.
  • A gyerekek használhatják a jakuzzit.
  • A fáradt simek elaludhatnak a jakuzziban.
  • A pezsgőfürdők továbbfejleszthetők magnóval, aromaterápiás olajokkal és törhetetlenek is lehetnek.
  • Új játékmenet tárgyak: Pezsgőfürdő

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kényeztesd magad a forró pezsgőfürdőben, vagy lazíts a medence szélén!

Simszerkesztés elemei

Egy frizura, egy felső, egy nadrág és négy öltözék érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, két felső, egy nadrág és egy öltözék érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Vásárlás és Építés mód tárgyai