Sims 4 Parenthood Játékcsomag

Megjelent: 2017.05.30.

Fejleszd simjeid szülői jártasságát a The Sims™ 4 Parenthood segítségével, hogy jobban egyengethessék gyermekeik életét egészen felnőtt korukig! Döntsd el, mikor bünteted, vagy épp jutalmazod a gyerekek viselkedését, és taníts nekik olyan leckéket az életről, amelyek nagy hatással lesznek jövőjükre! Tapasztald meg a családi mókázás örömét, és szabd testre háztartásod az új tárgyakkal és ruházatokkal!

Fejlődj szülőként! Növeld simed szülői jártasságát, hogy kielégíthesd gyermekeid igényeit és befolyásolhasd viselkedésüket! Tégy szert új képességekre tapasztalatszerzés útján, és döntsd el, mikor bünteted a rosszalkodókat; bátorítod őket, ha jól viselkednek; vagy épp elereszted a gyeplőt, és hagyod, hadd legyenek simán csak gyerekek.

Formáld a gyerekkorukat! Minden meghozott döntéssel formálod, milyen szülővé válik simed, és egyúttal életre szóló hatással is lehetsz gyermekeid jövőjére. A választásaid befolyással vannak a személyiségükre, meghatározzák a családhoz fűződő viszonyukat, és ha jól csinálod, kikövezheted számukra az utat a felnőtté válás folyamatában.

Élvezd ki az új családi programokat! Hívd össze a családod, hogy új fajta programok szervezésével minőségi időt tölthessetek együtt! A legkülönbözőbb korosztályú simek dolgozhatnak együtt, hogy a különféle iskolai projekteket megvalósíthassák. Hagyd kibontakozni kreativitásukat az új építőkockák használatával, vagy küldd el őket önkénteskedni a jó ügy érdekében!

Szabd testhezállóvá háztartásod! Alakítsd simjeid és házuk kinézetét a legújabb családi divathoz passzoló ruházatokkal és bútorokkal! Adj gyerekeid szobájának egy kis plusz személyiséget, formáld át konyhádat, hogy otthonosabb legyen, és hagyd érvényesülni simjeid sportos, vagy épp művészi oldalát a hozzájuk párosítható ruhaneműkkel!

 

Bemutató videó

Tesztek

 

Cikkek a játékról

Vajon létezik olyan kiegészítő, amely tökéletesíti – vagy talán még inkább tökéletlenné teszi – a simcsaládok hétköznapjait? Létezik bizony, és ...
Bővebben

 

Képek a játékból