Sims 4 My First Pet cuccok

Megjelent: 2018. március 13.

Fogadj otthonodban egy új kisállatot, és mutasd ki szereteted macskáid és kutyáid felé a Sims 4 My First Pet cuccok csomaggal. Tanítsd meg simed, hogyan viselje gondját apróbb háziállatoknak, dekoráld otthonát állatok inspirálta bútorokkal, és öltöztesd négylábúd simed kedvenc öltözékeibe!

Gondozz egy új kedvencet – Adj háztartásodhoz egy kuckót vadiúj kisállatodnak, mint hörcsög, patkány, törpesün vagy minatúr bubalu. Nevezd el az új kisállatot, és tanítsd meg simed a gondozására.

Öltöztesd kutyádat és macskádat – Mutasd ki simed és háziállata összetartozását az öltözékéhez passzoló állatruhákkal, mint egy kényelmes köpennyel vagy nyau-godt álmot hozó pizsamával. Adj bájos ruhát cirmos barátodra, vagy  hagyd, hogy kutyád kalapot öltsön a megfelelő alkalomra.

Díszítsd otthonod állatos dekorációkkal – Dekoráld simed nappaliját egyedi tervezésű dísztárgyakkal és állati gyerekszoba bútorokkal. A simednek való cuki cicás párnáktól kezdve a kutyák és macskák számára érkező állatágyakig, mindenkinek jut a jóból.

Bemutató videó

Tartalom

 • Különféle aranyos rágcsálók, amelyekkel játszhatsz és gondoskodhatsz róluk: hörcsög, patkány, sündisznó és bubalus (kitalált lény, amely a Kids Room cuccokkal érkezett voidcritter kártyák között szerepel).
 • A rágcsálóknak saját életük van és mindenféle buta, mókás bohóckodást képesek elkövetni, például űrbe repülnek, nyaralni mennek, buliznak vagy kísérletezés által okozott robbantást képesek produkálni. Még az is lehet, hogy még képeslapot is küldenek neked az utazásaikról.
 • A rágcsálókat IQ korlátozó finomságokkal lehet etetni, hogy megakadályozzuk őket a fenti tevékenységek végzésében.
 • A rágcsálókat öregedésgátló jutalomfalatkákkal lehet etetni, hogy ne haljanak meg öregségükben, de még mindig meghalhatnak az éhezéstől/elhanyagolástól, ha nem gondoskodsz róluk.
 • A gyerekek a házi feladatukhoz tanulmányozhatják a rágcsálókat.
 • A piszkos ketrecű rágcsálók által megharapott simek elkaphatják a halálos veszett rágcsálóláz betegséget.
 • A veszett rágcsálóláz erősen fertőző és a háztartásban élő összes simre átterjedhet. A veszett rágcsálólázzal küzdő simeket elkülönítve kell tartani a többi sim védelme érdekében.
 • Új ruhák és kiegészítők macskák és kutyák számára.*
 • Új tárgyak macskák és kutyák számára (macskatornyok, ágyak, ételtálat, stb.)*
 • Új játékmenet tárgyak: Rágcsálóketrec
 • Új halálnem: Veszett rágcsálóláz
 • Új gyűjtemény: Képeslapok kiegészítése

* A Cats & Dogs kiegészítő szükséges ahhoz, hogy a csomagban található macskák és kutyák bármelyik tartalmát használni tudd.

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Gondozd a kisebb állatokat, és figyeld meg a tevékenységeiket!

Simszerkesztés elemei

Három frizura, egy felső és egy öltözék érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, egy felső és egy öltözék érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy felső és egy öltözék érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Macskaruhák*

* A ruhák használatához Cats & Dogs kiegészítő szükséges.

Kutyaruhák és sapkák*

* A ruhák használatához Cats & Dogs kiegészítő szükséges.

Vásárlás és Építés mód tárgyai