Sims 4 My First Pet Cuccok

Megjelenés: 2018. március 13.

Fogadj otthonodban egy új kisállatot, és mutasd ki szereteted macskáid és kutyáid felé a The Sims 4 My First Pet cucc csomaggal. Tanítsd meg simed, hogyan viselje gondját apróbb háziállatoknak, dekoráld otthonát állatok inspirálta bútorokkal, és öltöztesd négylábúd simed kedvenc öltözékeibe!

Gondozz egy új kedvencet – Adj háztartásodhoz egy kuckót vadiúj kisállatodnak, mint hörcsög, patkány, törpesün vagy minatúr bubalu. Nevezd el az új kisállatot, és tanítsd meg simed a gondozására.

Öltöztesd kutyádat és macskádat – Mutasd ki simed és háziállata összetartozását az öltözékéhez passzoló állatruhákkal, mint egy kényelmes köpennyel vagy nyau-godt álmot hozó pizsamával. Adj bájos ruhát cirmos barátodra, vagy  hagyd, hogy kutyád kalapot öltsön a megfelelő alkalomra.

Díszítsd otthonod állatos dekorációkkal – Dekoráld simed nappaliját egyedi tervezésű dísztárgyakkal és állati gyerekszoba bútorokkal. A simednek való cuki cicás párnáktól kezdve a kutyák és macskák számára érkező állatágyakig, mindenkinek jut a jóból.

 

TESZTEK

 

BEMUTATÓ VIDEÓ

 

KÉPEK A JÁTÉKBÓL