Sims 4 Movie Hangout cuccok

Megjelent: 2016. január 12.

Miért mozdulnál ki, ha otthonodban is lazíthatsz, és megnézhetsz egy filmet? Hívj át néhány havert, mulassatok egy jót, és rendezzetek filmmaratont a Sims 4 Movie Hangout cuccok segítségével! Pattogtass egy nagy tál kukoricát, és szórakoztasd simjeidet egy könnyed filmezéssel a vadonatúj vetítővásznon! Ereszd ki a gőzt és lazíts bohém ruhadarabokban egy gyorsan összedobott frizurával megspékelve!

Vetítővászon – Varázsold a mozi hangulatát otthonodba a vadonatúj vászon segítségével! Nézz végig tíz különböző filmet, miközben a kanapédon lazítasz, vagy cuccolj ki az udvarra, és mozizz a friss levegőn!

Izzítsd be a popcorngépet – Mit ér egy film pattogatott kukorica nélkül? Add meg simjeidnek a klasszikus mozis csemege örömét vajas, cheddar sajtos, vagy édes ízesítéssel!

Lazíts bohém göncökben – Csak azért, mert nem tervezel kimozdulni, még nem jelenti azt, hogy ne nézhetnél ki csodásan! Öltöztesd simjeid az egész estés lazításhoz passzoló divatos ruhákba!

Alapozd meg a hangulatot – Tedd szebbé simjeid otthonát az új, színes dekorációkkal és hangulatvilágítással!

Bemutató videó

Tartalom

 • A simek filmet nézhetnek és popcornt ehetnek.
 • Számos új filmet nézhetünk a tévében különböző műfajokban: horror, családbarát, akció, romantika, vígjáték, stb.
 • A simek „valós időben” reagálnak a filmre, amit néznek; a film ijesztő pillanatainál zihálnak, a szomorú/megható pillanatoknál pedig sírnak. Ha a simek popcornt esznek, miközben egy ijesztő filmet néznek, akkor még ugrálhatnak is és mindenhova szétszórhatják a popcornt.
 • A simek elhallgattatnak más simeket, akik beszélgetnek a film alatt.
 • A simek megbeszélhetik a film különböző aspektusait más simekkel, amit éppen megnéztek.
 • A simek beszélhetnek a kedvenc filmműfajukról.
 • Érkezik egy új, óriási TV hangszórókkal, hogy a simek szabadban is filmet nézhessenek.
 • A simek pattogott kukoricát készíthetnek az új pattogott kukorica készítővel.
 • A popcorn készítő gép a Főzés (Cooking) jártassághoz kapcsolódik. A magasabb Főzés jártassággal rendelkező simek többféle popcornt tudnak készíteni.
 • A simek megpróbálhatják a szájukba dobni a popcornt evés közben.
 • Új játékmenet tárgy: Popcorn készítő gép

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Izzítsd be a popcorngépet, és hangolódj a mozizásra!

Simszerkesztés elemei

Öt frizura, egy sapka, két felső, négy nadrág, három öltözék, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Négy frizura, egy sapka, öt felső, három nadrág, egy kiegészítő és egy pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Két felső és egy nadrág érkezik a gyermekek számára.

Frizurák és kalap

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai