Sims 4 Moschino Cuccok

Megjelent: 2019. augusztus 13.

A Sims és a Mochino divatcég együttműködésének eredményeként született meg ez a mesés kapszulakollekció, amely most a tiéd lehet a The Sims 4 Moschino stuff csomaggal! A ruhákat a Sims és a Moschino saját öltözékei jelentették, beleérteve a korábbi kollekciók stílusirányzatait is. Öltöztesd simed divatos viseletekbe, és örökítsd meg önkifejezésük merészségét a szabadúszó fotós karrier segítségével.

Moschino X The Sims – Mutasd meg a divat iránti szereteted úgy, hogy felöltözteted simed a Sims ihlette legújabb kapszulakollekció darabjaiba, vagy válassz ruhastílusokat az ikonikus Moschino kollekciókból.

Vágj bele egy fényes karrierbe – Szabadúszó divatfotósként a simed hihetetlen lehetőségekkel építheti a karrierjét. Tanuld meg, hogyan lehet összeállítani egy kollekciót, és válaszd ki a tökéletes témát a fotózáshoz, majd keresd meg a megfelelő szöget, hangsúlyozz a merész és egyszerű megjelenés között. Indítsd útjára simed karrierjét szabadúszó divatfotósként, élj rugalmasan, és találj inspirácót a következő nagy kampányhoz vagy borítóhoz!

Legyen egy saját stúdiód – Hozd létre saját stúdiód, ahol a fejed felett izzó reflektorok függenek, no és állandó nyomás is. Szereld fel képekkel, új bútorokkal és némi dekorációval, hogy egy inspiráló térben fotózhasd múzsádat.

Bemutató videó

Tesztek

Cikkek a játékról

Nem igazán szívügyem a divat, a Moschino Cuccok pedig egyértelműen erről szól. Na de hogy miért is vágtam bele egy játékteszt megírásába? Mert érkezett ezzel a csomaggal pár olyan dolog is, ami viszont már felkeltette az érdeklődésemet. És mikor jobban belenéztem ebbe a kiegészítőbe, rájöttem, hogy annyira nem is a ...
Bővebben

Képek a játékból