Sims 4 Modok

WickedWhims – Mod 18 éven felülieknek (Sims 4)

Bár a Sims 4 fejlesztői mindent megtettek, hogy a simek élete a fiatalabb játékosok számára se tartogasson zavarbaejtő részleteket, a felnőtt játékosok fantáziáját nem lehet ilyen könnyen kordában tartani bizonyos témákban. Figyelem, a mod, amiről ma írok, szigorúan 18 év feletti játékosok számára készült! Ne olvasson tovább az sem, akit esetleg megbotránkoztatnak a kendőzetlen felnőtt tartalmak! Ha kellőképpen felpiszkáltam kíváncsiságotokat, kattintsatok tovább!:)
tumblr_oebh5pcapc1vwgrfio1_1280-2498716
 

Hallottatok már TurboDriver nevéről? Ha nem, az minden bizonnyal azt jelenti, ártatlan gondolataitok között még nem vetődött fel a kérdés, vajon léteznek-e felnőtt modok a Sims 4-hez.. Vagy csak nem tudtátok, hol kellene keresni? A WickedWhims egy mod, amely olyan szexuális tartalmú animációkkal és interakciókkal tölti meg a játékot, amelyek egyáltalán nem 18 év alatti játékosoknak készültek. Mindezt olyan profizmussal teszi, hogy az oldalon eddig 737 játékos honorálta a munkát, havonta több, mint 3000 dollárral támogatva a fejlesztőt, így TurboDriver mostanra teljes munkaidőben animációin ügyködik.
Nem szeretném lefordítani, mire képes a mod, de részletessége lenyűgöző, a készítő még arra is figyelt, hogy az interakciók összhangban álljanak a simek jellemvonásaival (gyermekgyűlölő sim pl. nem hajlandó védekezés nélkül részt venni a mókában), így biztosan tartogat majd némi szórakozást azoknak, akik eddig hiányolták volna a játékból a meztelen valóságot.
Képeket a játékból itt találhatsz (saját felelősségre)!

Az optimális megjelenés érdekében a modhoz a következő skinek használata javasolt: 12

A mod telepítése a következőképpen zajlik:

Download oldalon két verzió is elérhető a telepítőből, egy windows installer verzió, és a hagyományos telepítés hívei számára egy hagyományos letölthető zip fájl.

A hagyományos telepítés menete a következő:

  • Töltsd le a tömörített fájlt.
  • Nyisd meg a DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods mappát.
  • Másold bele a WickedWhimsMod mappát az előbb megnyitott Mods mappába.
  • Győződj meg róla, hogy engedélyezted a modokat a játékodban – kép – !
  • Készíts másolatot a játékállásodról, vagyis másold le biztos helyre a DocumentsElectronic ArtsThe Sims 4saves mappádat.

A mod máris használható, illetve ha szeretnéd bővíteni az animációkat, letölthetd a Download oldalon WickedWhims Animations cím alatt felsorolt kiegészítőket. Telepítésük a fentiekhez hasonlóan zajlik, letöltés után be kell másolni őket a Mods mappába. Az Optional Mods listában pedig olyan modokat találsz, amelyek kompatibilisek a WickedWhims moddal – kellemes szemezgetést kívánok!

Thea

Kiegészítés csak-egy-pasas nevű felhasználótól: A WickedWhims mod mellé telepíteni kívánt animációkat külön mappában kell elhelyezni a Mods mappában, nem a WickedWhims mappájában. További szabály, hogy a modok csak egy szint mélyen lehetnek, tehát C: Users Felhasználónév Documents Electronic Arts The Sims 4 Mods Általad_létrehozott_mappa file.package legyen a további modok elérési útvonala.

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

7 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Sissy
Sissy
5 évvel ezelőtt

Hello!
Ezt letöltöttem, bent is van elviekben, Nudinál már nincsen cenzúra, tisztán látszik minden. De ennyiben ki is merül, a woohoo már ugyan úgy a régi. A többit hogyan lehet aktiválni, vagy töltögetni kell? Az információért előre is köszönet.

Sissy
Sissy
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Thea

Értem. Akkor körbenézegetek. Köszönet 🙂

Killa
Killa
5 évvel ezelőtt

Szia! Nekem nincs mods mappám, ilyenkor mi a teendő?

Ahsoka1994
5 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Killa

Hozz létre egy új mappát ott ahol mutatja, és nevezd el Mods-nak. A játék automatikusan fel fogja ismerni, hogy az az. 🙂

Domii
4 évvel ezelőtt

Aztarohadt… 😮 Nahjóóó. 😀
Még nem tervezem letölteni a 4-et, legalábbis amíg az sem lesz magyar nyelvű, de szeretem olvasgatni, hogy mi van benne és így találtam erre is rá és ez azért nem semmi. 😀

sims3-ban is van ilyen, vagy hasonló?

littlehedgie
4 évvel ezelőtt

Hiába töltöm le és helyezem át a “Mods” mappába, nem működik 🙁 . Valami ötlet hogy miért?