WickedWhims – Mod 18 éven felülieknek (Sims 4)

Bár a Sims 4 fejlesztői mindent megtettek, hogy a simek élete a fiatalabb játékosok számára se tartogasson zavarbaejtő részleteket, a felnőtt játékosok fantáziáját nem lehet ilyen könnyen kordában tartani bizonyos témákban. Figyelem, a mod, amiről ma írok, szigorúan 18 év feletti játékosok számára készült! Ne olvasson tovább az sem, akit esetleg megbotránkoztatnak a kendőzetlen felnőtt tartalmak! Ha kellőképpen felpiszkáltam kíváncsiságotokat, kattintsatok tovább!:)
 

Hallottatok már TurboDriver nevéről? Ha nem, az minden bizonnyal azt jelenti, ártatlan gondolataitok között még nem vetődött fel a kérdés, vajon léteznek-e felnőtt modok a Sims 4-hez.. Vagy csak nem tudtátok, hol kellene keresni? A WickedWhims egy mod, amely olyan szexuális tartalmú animációkkal és interakciókkal tölti meg a játékot, amelyek egyáltalán nem 18 év alatti játékosoknak készültek. Mindezt olyan profizmussal teszi, hogy az oldalon eddig 737 játékos honorálta a munkát, havonta több, mint 3000 dollárral támogatva a fejlesztőt, így TurboDriver mostanra teljes munkaidőben animációin ügyködik.
Nem szeretném lefordítani, mire képes a mod, de részletessége lenyűgöző, a készítő még arra is figyelt, hogy az interakciók összhangban álljanak a simek jellemvonásaival (gyermekgyűlölő sim pl. nem hajlandó védekezés nélkül részt venni a mókában), így biztosan tartogat majd némi szórakozást azoknak, akik eddig hiányolták volna a játékból a meztelen valóságot.
Képeket a játékból itt találhatsz (saját felelősségre)!

Az optimális megjelenés érdekében a modhoz a következő skinek használata javasolt: 12

A mod telepítése a következőképpen zajlik:

Download oldalon két verzió is elérhető a telepítőből, egy windows installer verzió, és a hagyományos telepítés hívei számára egy hagyományos letölthető zip fájl.

A hagyományos telepítés menete a következő:

  • Töltsd le a tömörített fájlt.
  • Nyisd meg a Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods mappát.
  • Másold bele a WickedWhimsMod mappát az előbb megnyitott Mods mappába.
  • Győződj meg róla, hogy engedélyezted a modokat a játékodban – kép – !
  • Készíts másolatot a játékállásodról, vagyis másold le biztos helyre a Documents\Electronic Arts\The Sims 4\saves mappádat.

A mod máris használható, illetve ha szeretnéd bővíteni az animációkat, letölthetd a Download oldalon WickedWhims Animations cím alatt felsorolt kiegészítőket. Telepítésük a fentiekhez hasonlóan zajlik, letöltés után be kell másolni őket a Mods mappába. Az Optional Mods listában pedig olyan modokat találsz, amelyek kompatibilisek a WickedWhims moddal – kellemes szemezgetést kívánok!

Thea

Kiegészítés csak-egy-pasas nevű felhasználótól: A WickedWhims mod mellé telepíteni kívánt animációkat külön mappában kell elhelyezni a Mods mappában, nem a WickedWhims mappájában. További szabály, hogy a modok csak egy szint mélyen lehetnek, tehát C:\ Users \ Felhasználónév \ Documents \ Electronic Arts \ The Sims 4 Mods \ Általad_létrehozott_mappa \ file.package legyen a további modok elérési útvonala.

Thea

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.
Thea

Latest posts by Thea (see all)

5
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Hozzászólás
3 Válasz
4 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
4 Hozzászólók
Ahsoka1994KillaSissyThea Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
Sissy
Vendég
Sissy

Hello!
Ezt letöltöttem, bent is van elviekben, Nudinál már nincsen cenzúra, tisztán látszik minden. De ennyiben ki is merül, a woohoo már ugyan úgy a régi. A többit hogyan lehet aktiválni, vagy töltögetni kell? Az információért előre is köszönet.

Killa
Vendég
Killa

Szia! Nekem nincs mods mappám, ilyenkor mi a teendő?

Ahsoka1994
Tag

Hozz létre egy új mappát ott ahol mutatja, és nevezd el Mods-nak. A játék automatikusan fel fogja ismerni, hogy az az. 🙂