Sims 4 Modok

Hogyan válts vissza a Sims 4 korábbi kezelőfelületére?

Nem tetszik a Sims 4 új megjelenése, vagy egészségügyi panaszokat okoz számodra az élénk színek villogása? Bár augusztusban érkezik a hivatos frissítés is, TwistedMexi Clean UI modjának köszönhetően már most is elérhető megoldás, amivel visszakaphatod a játék korábbi jól ismert, letisztult kezelőfelületét.

A mod telepítése könnyű, mindössze egy package fájlt kell elhelyezned a Sims 4 Mods mappájában, és máris indulhat a móka. Ha telepítés után fekete képernyőt tapasztalnál a főmenüben, töröld az options.ini fájlt, vagy nyisd meg Notepad programmal, és változtasd az “animaticpack” értéket 1000-re benne! Mentsd el, és máris visszatérhetsz a háztartásodhoz.

Kellemes és panaszmentes játékot kívánunk!:)

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments