Sims 4 Modok

Harry Potter mod pack (Sims 4)

Egy Britanny néven tevékenykedő lelkes ausztrál készítő több, mint  100 Sims 4 egyedi tartalmat állított össze egy csomagba, valamint alkotott egy szép modgyűjteményt is a Harry Potter világhoz kapcsolódóan. Folytassuk a Harry Potter jellemvonásokat és hangulatmódosítókat tartalmazó csomaggal!

9f10d4_9cb0541deb584ff6a054c6de873e79bemv2-8527571

 

Jellemvonások:
A jellemvonások a roxforti házak alapján készültek: Griffendél, Mardekár, Hollóhát, és Hugrabug. Minden tulajdonság saját ikonnal rendelkezik.Hangulatjelzők:
Összesen 8 egyedi hangulatjelző van, amelyet bármely roxforti jellemvonással felruházott sim megkaphat. 4-nek pozitív (inspiráló, játékos, vidám, kacér) és 4-nek negatív (feszült, zavart, kábult, kényelmetlen) hatása van.  A módosítók véletlenszerűen vagy bizonyos játékbeli tevékenységek hatására bukkanhatnak fel, a nevüket a Harry Potter univerzum inspirálta (igézet, bájital, stb.) A jellemvonások és hangulatjelzők kompatibilisek az alapjátékkal és más hasonló egyedi jellemvonásokkal. A tesztek során nem okoztak problémát.Funkcionáló Teszlek Süveg:
Sejthetjük, mire való. Használata során a süveg véletlenszerűen besorolja egy házba simedet. Ha nem vagy elégedett a kapott jellemvonással, csaláskóddal el lehet távolítani. Ctrl + Shift + C billentyűkombináció után írd be, hogy testingcheats on, majd írd be ismét, hogy traits.remove_trait [eltávolítani kívánt tulajdonság neve] (például traits.remove_trait Gryffindor).

Get Together klub ikonok:
A mod használatához szükséges a Get Together kiegészítő, ezeket az ikonokat tartalmazza a játékban:
– Griffendél ház címer
– Hollóhát ház címer
– Mardekár ház címer
– Hugrabug ház címer
– Griffendél oroszlán
– Hollóhát sas
– Hugrabug borz
– Mardekár kígyó
– Mágiaügyi Miniszter logó
– Halál ereklyéi szimbólum
– Sötét jegy
– Főnix
– Dumbledore serege logó
– Boszorkány kalap
– Cikesz
– Villám
Figyeljetek a megfelelő verzióra, és „Change Log/Updates alatt” találhatjátok meg a verziószámot. A „Download” alatt kattinthattok az „All Files”-ra a letöltéshez.
A modról itt tekinthettek meg egy videós összefoglalót:

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.