Sims 4 Modok

Autumn mod – Őszi táj a Sims 4-ben

Sajnos a Sims 4-ben még mindig nem játszhatunk évszakokkal, és érthető módon ez nagyon hiányzik az előző szériákhoz szokott játékosoknak. Ezért Dani elkészítette az Autumn modot, aminek segítségével az ősz színeibe öltözhet végre szomszédságunk. A következő linkel érheted el a letöltőoldalt:

Letöltöm a modot!

Válaszd a legfrissebb “Newest merged file with all autumn plants (includes San Myshuno plants and autumn grass)” verzió letöltését ahhoz, hogy a teljes játékodban élvezhesd az évszak hangulatát! Ha meguntad az örök őszt, a mod eltávolításával visszatér minden a régi kerékvágásba, és ismét nyár lesz a szomszédságban.

san-mysh-autumn-01-640x360-1111082

san-mysh-autumn-02-640x360-8515556

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.