Sims 4 Luxury Party cuccok

Megjelent: 2015. május 19.

Simjeid végre igazán különlegesek lehetnek a Sims 4 Luxury Party cuccok segítségével! Rendezz előkelő partit extravagáns tárgyak egész sorával! Frissítsd fel simjeid ruhatárát lélegzetelállító báli ruhákkal és sikkes, elegáns darabokkal! Ne feledkezz meg a buli tökéletes középponti eleméről, az új bankettasztalról sem, amiről ízletes falatokat szolgálhatsz fel!

Bulizz stílusosan, élj előkelőn – Tartsd meg a legfenségesebb partit, amit a város valaha is látott! Rendezd be otthonod csillogó bútorokkal és dekorációkkal, adj hozzá néhány előkelő berendezési tárgyat, majd hívd át az egész szomszédságot egy kis mulatságra!

Nyűgözz le bárkit ruháiddal – Csillogó, flitteres ruháktól egészen a ragyogó háromrészes szmokingokig simed szebbnél szebb öltözékekben feszíthet, így biztos lehetsz benne, hogy bármelyik kiöltözős rendezvényen irigykedni fognak rá. Vagy lényegében bármilyen rendezvényen. És ha ez még nem lenne elég, tedd teljessé kinézetüket új kiegészítőkkel és frizurákkal!

Edd végig a büféasztalt – Készíts elő fenséges lakomát simjeid számára, majd egészítsd ki mindezt egy étel/ital szökőkúttal! Igen, a csokiszökőkút is lehetséges!

Bemutató videó

Tartalom

  • A simek ételt és italt szolgálhatnak fel az új svédasztallal és italszökőkúttal.
  • A svédasztal kétféle stílusban kapható: az egyik hosszú terítővel, a másik pedig egy karcsú üveges változat.
  • A svédasztalt több csoportos ételadaggal lehet feltölteni az asztalra kattintva, és az ételt lehet vásárolni vagy simek is megfőzhetik, amit az asztalra tennének.
  • Az italszökőkút feltölthető punccsal vagy csokoládéval.
  • A simek puncsot vehetnek az italszökőkútból vagy epret mártogathatnak a csokoládéba.
  • Az italszökőkutat úgy tervezték, hogy a svédasztal tetejére helyezzék el, de más felületre is elhelyezhető.
  • Új játékmenet tárgyak: Büféasztal, italszökőkút

Tesztek

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Öltözz előkelően, bulizz stílusosan!

Simszerkesztés elemei

Négy frizura, két felső, két nadrág, öt öltözék, hat kiegészítő, kilenc smink és három pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Három frizura, két felső, két nadrág, három öltözék és három pár cipő érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára.

Frizurák

Sminkek

Ruhák

Cipők és kiegészítők

Vásárlás és Építés mód tárgyai