Sims 4 Luxury Party Cuccok

Megjelenés: 2015. május 19.

Simjeid végre igazán különlegesek lehetnek a The Sims™ 4 Luxury Party Stuff segítségével! Rendezz előkelő partit extravagáns tárgyak egész sorával! Frissítsd fel simjeid ruhatárát lélegzetelállító báli ruhákkal és sikkes, elegáns darabokkal! Ne feledkezz meg a buli tökéletes középponti eleméről, az új bankettasztalról sem, amiről ízletes falatokat szolgálhatsz fel!

Bulizz stílusosan, élj előkelőn! Tartsd meg a legfenségesebb partit, amit a város valaha is látott! Rendezd be otthonod csillogó bútorokkal és dekorációkkal, adj hozzá néhány előkelő berendezési tárgyat, majd hívd át az egész szomszédságot egy kis mulatságra!

Nyűgözz le bárkit ruháiddal! Csillogó, flitteres ruháktól egészen a ragyogó háromrészes szmokingokig simed szebbnél szebb öltözékekben feszíthet, így biztos lehetsz benne, hogy bármelyik kiöltözős rendezvényen irigykedni fognak rá. Vagy lényegében bármilyen rendezvényen. És ha ez még nem lenne elég, tedd teljessé kinézetüket új kiegészítőkkel és frizurákkal!

Edd végig a büféasztalt! Készíts elő fenséges lakomát simjeid számára, majd egészítsd ki mindezt egy étel/ital szökőkúttal! Igen, a csokiszökőkút is lehetséges!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból