Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető ház – Winter Cabin, a téli elvonulás szentélye

Ezúttal a télre hangolódás apropóján egy téli menedékházat készítettem el, ahová simjeink félrevonulhatnak, ha egy kis kikapcsolódásra vágynak az ünnepek alatt. A képek télen készültek, a hófödte házról, egy kis karácsonyi kedvcsinálóként, valamint azért, hogy a simek is tisztességesen megélhessék a téli hónapok nyújtotta varázslatos perceket.

A ház Granite Falls egyik bérelhető házának helyére készült, a tópartra, ahonnan lenyűgöző kilátás nyúlik a természetre, mindezt a kanapén ülve, egy forró ital társaságában. A telek típusa ugyanúgy bérelhető ház, így a simek vakációra érkezhetnek ide pár nap erejéig. Azonban nem árt, ha nekiállnak spórolni, ugyanis ez a panorámás üdülő borsos áron érhető el.

Kültér

A tó felé hatalmas ablakokkal megnyitott ház a modern és a rusztikus jegyeket ötvözi. A sok üvegfelületnek hála rendkívül fényesek a belső terei.

Anyaghasználatában a fa és a tégla dominál, karakterisztikáját a magas, keskeny üvegtáblák és a vaskos oszlopok adják.

Rengeteg fedett terasszal és erkéllyel rendelkezik, majdnem az összes szobához tartozik egy saját. Ha a kandalló mellett túlságosan melegük lenne a simeknek, néhány percre kimehetnek a téli hűs levegőre felfrissülni.

Persze ha a simek télen megérkeznek, valószínűleg nem a ház külseje foglalkoztatja majd őket a metsző hidegben, hanem rögtön bemenekülnek a melegre – nézzük is, milyen látvány fogadja majd őket odabent!

Beltér

A földszinten egy hatalmas egybenyitott tér várja az ide érkezőket. Legelőször az étkezőasztalba botlunk, amely nyolc sim számára biztosít ülőhelyet a hangulatos téli étkezésekhez.

A finom falatok egy kővel burkolt, modern konyhában készülnek, amelyhez bárpult is tartozik, ráadásul az egész egy légtérben van a nappalival, így a készülő étkek illata az egész házat belengi. Na persze reméljük, hogy az égett szagok valahogy mégis ide korlátozódnak…

Ha egy munkamániás sim mégse akarna túlzottan eltávolodni hétköznapi teendőitől, a dolgozósaroknak hála mindezt úgy teheti meg, hogy közben rálát a befagyott Granite Falls-i tóra.

A panorámából persze a földszinti nappalinak bőségesen kijut. Se kandalló, se tévé, se semmi más nem vonhatja el a figyelmet a tó látványáról: csak a kényelmes kanapék, egy jó társaság, meghitt beszélgetés, és a lenyűgöző látvány fér el ide.

A ház központját, “gerincét” a téglával kirakott kéménykürtő adja, amelyet körbeölel az emeletre vezető lépcső. Összesen két kandalló csatlakozik bele: egy a földszinten és egy az emeleten.

Az emeleti közös tér is egy légtérben van a földszinttel. Az így keletkező nagy belmagasságnak hála kitágul a ház belseje, és a kilátást is két szinten keresztül élvezhetik az ide érkezők. A belső oldali erkélyen körbesétálva kijuthatunk a külső erkélyekre is.

Emelet

Az emeleti közös tér is egy kisebb nappalinak lett berendezve. Itt egy kandalló és egy tévé is helyet kapott, így az összebújós, melegedős mozizásokhoz tökéletes helyszínként szolgál.

Ha pedig a lefekvéshez készülődünk, egy hatalmas sarokkádba merülve áztathatjuk ki magunkból az egész napot. Persze mitől is lennénk koszosak, ha egész nap csak lazítunk? És természetesen ez a modern fürdőszoba nem csak este fogad: bármikor ejtőzhetünk itt is, ha a panoráma bámulásába belefáradtunk volna. Na de persze itt sem menekülünk a kilátás elől, ugyanis a fürdő is hatalmas ablakokkal rendelkezik.

A ház összesen három hálószobával várja a vendégeit, amelyek közül kettő franciaágyas, egyben pedig két egyszemélyes ágy található. A hetedik sim számára az emeleti nappalival egy légtérben egy alvósarok lett kialakítva.

Mindegyik hálószoba más stílusú, azonban egy közös bennük: a szőnyeg, amely a mezítlábas simek legjobb barátja a hideg téli időszakban. Ugyanezen okból a nappalikban és az étkezőasztal alatt is egy-egy hatalmas, színes szőnyeg található.

Az épület hangulatát még jobban felerősítik a telektulajdonságok: Csend és Nyugalom, Napfényes Kilátás, valamint Romantikus Légkör, amelyek mindegyike a pihenést és a félrevonulást segítik.

Külön jó hír, hogy a házhoz kizárólag az alapjátékot, valamint az Outdoor Retreat kiegészítőt használtam fel. Remélhetőleg így akkor is nagy valószínűséggel használni tudod majd, ha nem rendelkezel az összes kiegészítővel. Ha pedig még nem lenne meg az Outdoor Retreat, akkor ezúton is ajánlom a beszerzését, mert számos gyönyörű helyszín érkezik vele, és most már ez az épület is ennek tárházát gazdagítja.

A végére pedig érkezzék egy kis segítség a letöltések telepítéséhez, és maga a várva-várt letöltés gomb:

LETÖLTÉS

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.