Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető ház – West-ház

Általában minden házhoz, amit építek, kitalálok egy kis történetet, élethelyzetekkel, amiket a benne lakó család tagjai élnek át. Nincs ez másként a mostani letölthető telekkel kapcsolatban sem, azonban a különbség ezúttal, hogy a hozzá tartozó sztorit ti is elolvashatjátok. Ugyanis a Tintavér 73. részében debütáló West-házat hoztam el azoknak a lelkes olvasóknak, akik szívesen bekukkantanának a kulisszák mögé, és saját simjeikkel fedeznék fel, vagy jobb esetben laknák be a West család házát.

Mivel szerintem sokkal izgalmasabb a házat ténylegesen saját játékon belül felfedezni, nem fogom az összes helyiség kinézetét bemutatni ebben a posztban (egészen pontosan a két hálószoba marad ki). Szóval, ha kíváncsi vagy, milyen szobákban alszanak Spencerék, kattints a poszt végén lévő letöltés linkre, és járd be a házat!

Aki pedig nem Tintavér-rajongó, annak is ajánlom az épületet, mivel szerintem nagyon hangulatosra sikeredett. Ezt bizonyítják a következő képek is:

[flagallery gid=56]

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a konyhához kapcsolódik egy télikert-szerű étkező is, amit már korábban láthattatok is az üvegházakról szóló építéstippben is.

Ha segítségre van szükségetek a telepítéshez, kukkantsatok be tipptárunkba, ahol erről részletes leírást olvashattok!

LETÖLTÉS

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.