Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető ház – Up!/Fel!

Egy youtube videó inspirált arra, hogy megpróbáljak építeni egy Pixar – Fel! témájú házat, amely külsőre valamelyest hasonlít is a filmben látottakhoz. A belseje azonban teljesen független az eredetitől, itt ugyanis nem a főszereplő öregember lakik, hanem egy hat fős család számára ideális otthont alkottam meg (szülők – két tini/gyerek – két  tipegő). A legutóbbi letöltéshez hasonlóan ezúttal is próbáltam csak egy-két kiegészítőre limitálni a felhasznált tárgyakat, amelyek ezúttal a Parenthood, Toddlers Stuff és a Kids Room Stuff kiegészítők és cuccos csomagok. Illetve egy falfestés származik a Cats and Dogs kiegészítőből. Ha valakinek igénye van rá, felrakjuk a házat a Cats and Dogs kiegészítővel érkező falfestés nélkül is, hogy a csomaggal nem rendelkezők is kipróbálhassák a telket.

Ezen felül tervben volt egy Sims 3-mas verzió is ugyanebből az épületből. Ha bármelyikre igény van, azt jelezzétek nekünk kommentben!

És most lássuk, miről is van szó! (letöltő link a poszt végén található)

A ház természetesen a lufikkal együtt érkezik, amiket a kiengedés pillanatában láthatunk. Vajon itt is szárnyra kap a ház? (Spoiler alert: nem, a ház marad…)

Mint korábban már említettem, itt a filmmel ellentétben nem csak egy idős bácsi lakik, hanem egy nagy boldog (vagy kevésbé boldog) család. Ez természetesen már csak rajtatok múlik! De ki tudja? Talán eljátszhatunk itt egy alternatív történetszálat, ahol a feleség nem hunyt el, és sikerül családot alapítaniuk.

Legutóbbi Hogyan építsünk? tippünkben a tetőtér-beépítésről is szót ejtettem, ez a ház pedig arra is remek példaként szolgál, hiszen egy kis padláshelyiséget is kapott az épület. Na de hogy mi van odafent? Töltsétek le a házat, hogy megtudhassátok! Ezen felül további két kis belső poént is elrejtettem az épületben, amik talán láthatóak is valamelyest a következő képeken, de ha biztosra akartok menni, ehhez is töltsétek le a telket! Ha megvan, mire gondolok, írjátok meg ezt is kommentben!

[flagallery gid=54]

Ha szükséged van útmutatóra a tartalom telepítésére, kukkants be tipptárunkba!

LETÖLTÉS

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.