Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető Ház – Sok sim kis helyen is…

A Sims 4 Tiny Living csomagja engem személy szerint kifejezetten megfogott, és meg is ihletett, az eredmény pedig KÉT letölthető apró házikó lett. Mielőtt belemennénk a részletekbe, egy kis gyorstalpaló a cuccok csomag működéséről:

  • A Tiny Living egy új telektípust hoz be, amelyen korlátozott méretű házakat építhetünk.
  • A ház méretét viszont megér(het)i csökkenteni ilyen módon, ugyanis mindenféle bónuszokat kapunk: minél kisebb a ház, annál többet.
  • Összesen három kategóriába sorolja a játék a házakat méretük szerint: a legnagyobb legfeljebb 100, a közepes legfeljebb 64, míg a legkisebb 32 mezőnyi lehet.

Ebben a cikkben pedig egy mikro (32 mezős) és egy közepes (64 mezős) házat osztunk meg veletek, a szokásostól kicsit eltérő módon. Azt ugyanis észre vehetitek, hogy a szokásosnál kevesebb képpel illusztráltuk ezt a posztot, de mindez csak azért történt így, mert egy videó száz képnél is többet mond. Így van, bemerészkedtünk a Speedbuild videózás világába, reméljük elnyeri tetszéseteket!

Micro Palace

A két ház Newcrest két legkisebb, 15 x 20-as telkére készült, egymás szomszédjában. A kisebbik (piros) egy pár befogadására alkalmas. 32 mező nem kifejezetten elég a simek összes szükségletének kiszolgálására (főleg azért, mert a közlekedésüket nehéz megoldani, ha már egy rossz helyre rakott tányér is okozhat galibákat), így a lakás életterének egy része a házhoz kapcsolódó teraszra szorult. Ez szerencsére nem számít bele a 32 mezőbe, így okosan megoldhatjuk az efféle problémákat kültéri bútorokkal (leszámítva a hideg teleket, amikor a kutya se akarna a teraszon étkezni…). Mivel a kisméretű házzal érkezik egy kertészkedést támogató bónusz, a ház előtt egy veteményesnek kialakított kertrész is található.

A házra tehát a természetközeliség jellemző, és hogy a kis teret a fénnyel lehet legjobban tágítani elven még a tető is üvegből van – egy részen legalábbis. Mivel a házról akartam élő módban is fotózni, így simeket kellett beköltöztetnem, akik sajnos a Winter Cabin idejéből érkeztek, bele a tél közepébe (tehát igen, van már tapasztalatom, mennyire bírják a simek a hóban reggelizést). Viszont mindez arra jó volt, hogy tudjam, ez az aprócska ház tökéletesen el tud látni két, szabad akaraton élő simet – persze a karbantartásra és takarításra nem veszik rá magukat. Mindent összegezve tehát bizton állíthatom, hogy ezzel a házzal bele lehet vágni a Tiny Living kipróbálásába, azt észben tartva, hogy képtelenség mindent otthon elintézni, a simeknek sűrűn kell majd kimozdulniuk, ha hobbijuknak akarnak élni.

A kis, piros házat itt tudod letölteni:

LETÖLTÉS

Medium Manor

A zöld, közepes méretű (legalábbis Tiny Living mércével mérve) ház már összesen HAT sim lakhatását biztosítja, amelybe beletartozik egy tipegő és egy gyerek sim is. Lényegében a kisebb, piros házikót egészítettem ki egy lakószárnnyal, amit a fregolis terasz köt össze.

Na de nem is szaporítanám sokkal tovább a szót, ugyanis az építés minden lépését szemmel követhetitek a Sims Addicts ELSŐ SPEEDBUILD videójában!

Előre is elnézést kérek, kicsit hangos lett…

Ha a zöld ház (is) elnyerte a tetszéseteket, akkor itt tudjátok letölteni:

LETÖLTÉS

És mint mindig, ha szükségetek van egy kis segítségre a tartalom telepítésére, olvassátok el Matt részletes tippjét!

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.