Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető ház – Greenhouse Project/Üvegház-hatás

A legutóbbi barkácstippünkhöz kezdtem el építeni mintaként egy üvegházzal vegyített lakóépületet, amely mostanra olyan végső formát öltött, amit Veletek is szívesen megosztok. Na de nézzük is, miről van szó pontosan! (Letöltő link a poszt végén)

A lakó funkciójú telken négy épület alkotta együttes foglal helyet, egymással párhuzamosan. Az épületekben közös, hogy mindegyik középső szakasza minden irányból üvegezett, rengeteg természetes fényhez juttatva a központi tereket.

A modern stílusú épületek visszafogott színhasználattal, letisztult formákkal készültek. A külső homlokzatokon minimális díszítőelemmel találkozhatunk. Az ablakok és ajtók szigorú rendben helyezkednek el.

A négyből három épület főleg növények termesztésére alkalmas. A két végükön más-más apró raktár-, vagy barkácshelyiség található.

A negyedik épület nyújt szállást a családnak. Jelenlegi berendezésével egy házaspár, egy gyermek és egy tipegő korú sim befogadására alkalmas (három háló, egy fürdőszoba).

A központi helyiségben egy amerikai konyhás nappali található, amely a körülüvegezésnek köszönhetően állandóan világos (kivéve este, és a képet is nyilván pont akkor sikerült készítenem…).

A ház körül elhelyezett növények által az egész telek zegzugossá válik, a sok üvegfelület ellenére meglehetősen rejtőzködő.

És most kifogytam az építész-dumából, így következzen az összes többi kép felesleges rizsa nélkül.

[flagallery gid=10]

A ház használatához az alapjátékon kívül kizárólag a Seasons kiegészítőre lesz szükséged.

Ha elnyerte a tetszésed, a letöltés feliratra kattintva le is töltheted! Ha pedig szükséged van útmutatóra a tartalom telepítésére, kukkants be tipptárunkba!

LETÖLTÉS

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.