Sims 4 Letöltés

Sims 4 Letölthető ház – Bejárható Növényház Varázslóknak

Amióta csak kijött a Sims 4 Realm of Magic kiegészítője, innen-onnan hallom, hogy sokan fájlalják, hogy a varázsvilágban látható üvegház nem bejárható, pusztán egyszerű dísz. Erre az igényre reagálva próbáltam meg elkészíteni saját verziómat a varázslók növényházából, amelyet Glimmerbrook üresen álló telkére terveztem, így egyúttal funkciót is találtam ennek a kihasználatlan területnek. Ha titeket is érdekel, mi mindent rejt magában ez a kis elszigetelt szentély, olvassátok tovább a posztot, valamint a cikk végén található letöltés gombra kattintva ti is elhelyezhetitek játékotokban az építményt, hogy saját simjeitekkel fedezzétek fel ezt a kis mágikus kertecskét!

Mint az a képeken is látszik, igyekeztem kissé elhagyatottabb hangulatot kölcsönözni ennek a teleknek, ennek megfelelően pedig az épületet több helyen is benőtt a buja növényzet. A kinézet azonban csak elterelés, ugyanis az üvegház valójában használatban van, és első sorban varázslók igényeit igyekszik kielégíteni.

A varázslóknak pedig mi másra lenne szükségük, mint arra, hogy a világ elől – de legalábbis a varázstalanok elől – elvonulva ügyködhessenek bájitalaikon, amihez ráadásul a hozzávalók is a közelben, azaz az üvegházban fellelhetőek. Ennek megfelelően a központi torony aljában egy hangulatos kis boszorkánykonyha található, és az épület már előre elültetett növényekkel együtt érkezik!

A telek azonban több meglepetéssel is szolgál a kíváncsi letöltők számára! Példának okáért egy titkos kis szoba lett berendezve a torony tetejében, ahová azonban semmiféle lépcső nem vezet. Ez azonban nem lehet akadály egy igazi mágusnak! Mindezeken felül pedig a jó termőtalaj és napsütötte telekjellemzőkön felül egy érdekes harmadik jellemvonást választottam, amely még inkább különlegessé teszi ezt a letölthető épületet, és megfűszerezi a játékmenetet is!

Ha tehát érdekel, milyen titkokat rejt Glimmerbrook elhagyatott üvegháza, vagy csak egyszerűen szeretnél stílusos környezetben bájital hozzávalókat termeszteni, és rendelkezel a következő kiegészítőkkel:

  • Realm of Magic
  • Strangerville (tetődíszek)
  • Get Together (oszlopok és futónövények)
  • Get to Work (ablakok)
  • Dine Out (falfestés)
  • Cats and Dogs (körablakok)
  • Jungle Adventures (futónövények)
  • Vampires (csúcsdísz és padlóminta)
  • Movie Night Stuff (csillár az üst felett)
  • Get Famous (falszegély),

akkor mindenképp töltsd le a házat, hogy ezzel is gazdagítsd simjeid világát!

Ha segítségre van szükségetek a telepítéshez, kukkantsatok be tipptárunkba, ahol erről részletes leírást olvashattok!

LETÖLTÉS

A barkácsolás avatott mestere, ígéretes írópalánta, egyedi tartalom készítő. A Sims konspirációs teóriák lelkiismeretes közvetítője. Elhivatott fordító, Sims 3 és Sims 4 játékos, pótolhatatlan lektor.

6 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Noi
Noi
4 évvel ezelőtt

Ez nagyon szuper! A hozzávalók összegyűjtését reméltem a varázslóvilág kertjében, de nem sok mindenre bukkantam. Köszi, hogy megcsináltad, le is fogom szedni.

Ruby
4 évvel ezelőtt

Szerintem ez a növényház abszolút hiánypótló. 😀
Én is tuti, hogy le fogom tölteni, nagyon menő!

ThatMarci
4 évvel ezelőtt

csatlakozom. Szuper, illetve egyik sims ismerősöm is dicsérte ,illetve úgy tudom amint meglesz a gépe,szedi is le. Ezt biza’ én is használnám,ha játszanék a játékkal:))