Sims 4 Letöltés

Sims 4 letöltés – Szomorú pózok

Amikor az ember előveszi a The Sims valamelyik szériáját, számtalan dologhoz foghat hozzá: játszhat, simet készíthet, építhet, vagy előfordulhat az is, hogy szimplán néhány jó képet szeretne lőni. Igen ám, de a fotózással csaknem kéz a kézben jár a pózolás is.

Ezúttal egy aprócska, mindössze öt pózt tartalmazó csomagot hoztam nektek. Mivel én úgy gondolom, hogy a szomorú pillanatokat is érdemes megörökíteni akár kép, akár történet formájában, elhatároztam, hogy amikor megpróbálok pózt készíteni (Lorie videója alapján), akkor néhány szomorú beállással fogom kezdeni.

A pózcsomag négy olyan pózt tartalmaz, amely egy simhez használható fel, valamint egyet, amely páros póz – itt szegény szomorkodónak akad vigasztalója is. 🙂 A megnevezések és a leírások magyar nyelvűek, tehát azok is elboldogulhatnak velük, akik nem beszélnek angolul.

LETÖLTÉS

Továbbá szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy elmondjuk, nagyon szívesen vesszük azt is, ha ti is bekülditek munkáitokat, hogy megmutassátok őket – legyen szó házakról, egyedi tartalmakról vagy épp pózokról. 1f642-4436429

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.