Sims 4 Laundry Day cuccok

Megjelent: 2018. január 16.

Simed most már kimoshatja ruháját, valamint vidéki stílusú bútorokkal is dekorálhatja házát. Ints búcsút a szennyesnek, és villogj makulátlan ruházatoddal, miközben belakod rusztikus otthonod a Sims 4 Laundry Day cuccok segítéségével.

Tisztítsd meg ruháid – Simed mostantól összegyűjtheti a szennyest, megtöltheti a mosógépet, majd belegyömöszölheti a szárítóba a szárazabb és frissebb megjelenésért. Fejleszd mosógéped, hogy gyorsabban végezze munkáját, vagy működtesd halkan, hogy ne verd fel vele szomszédaidat. Szeretnéd, hogy simjeid megtapasztalják a valódi vidéki életet? Hagyd, hogy kézzel mossák ruháikat a mosóteknőben, majd szárítsd őket kötélen, hogy ruháid tisztaságát az egész szomszédság megirigyelje.

Építs rusztikus otthont – Alakítsd át simed lakását olyan vidéki hangulatú tárgyakkal, amelyek legjobban passzolnak a stílusához. Tedd otthonosabbá környezeted fa asztalkákkal és vesszőből font bútorokkal, és használj új dekorációkat a színes szőnyegektől és virággal telt kosaraktól kezdve az életteli pozsgásokig.

Öltözz vidékiesen – Öltöztesd simed vidéki viseletbe a virágmintáktól kezdve a mindennapos farmerig. A ruhák természetes pamutból készültek, és autentikus megjelenést kölcsönöznek simednek. Próbálj ki hozzájuk egy laza frizurát, hogy kiegészítse simed kényelmes öltözékét.

Bemutató videó

Tartalom

 • A simek képesek mosni akár kézzel, akár mosógépben.
 • A mosógépek és szárítógépek fejleszthetők, hogy jobban tisztítsák a ruhákat és ritkábban romoljanak el.
 • A mosógépek és szárítógépek egymásra rakhatók vagy egymás mellé helyezhetők.
 • A ruhákat kézzel is lehet mosni a mosókádban és felakasztani száradni a ruhaszárítókötélen.
 • A mosókádakba és mosógépekbe virágokat is tehetünk, hogy a ruhák illatosak legyenek.
 • A mosókádakba és mosógépekbe ételeket is tehetünk, hogy a ruhák büdös szagúak legyenek.
 • A Csínytevés (Mischief) jártassággal rendelkező simek szappant tehetnek a mosógépbe, hogy a következő mosással habos legyen.
 • A gyerekek is moshatnak. Ha a Parenthood játékcsomag is telepítve van, növeli a Felelősségtudat (Responsibility) értékét.
 • A szárítógépet szöszmentesre kell fejleszteni vagy minden ciklus után ki kell tisztítani a szöszöket, különben nagy az esélye, hogy tüzet okoz.
 • A simek meghalhatnak a szárítógép által okozott tűzben, de nem új halálnem érkezett a játékhoz.
 • A szobalányok moshatnak. Ha a Vintage Glamour cuccok is telepítve van, a komornyikok is moshatnak.
 • Ha a Cats & Dogs kiegészítő is telepítve van, a macskák a mosógépekre és szárítógépekre ugranak és a ruhaszárítóról lecsöpögő vízzel játszanak.
 • Új játékmenet tárgyak: Mosógép, szárítógép, mosókád, ruhaszárítókötél

Tesztek

Szerintem jópofa újítás ezen kívül az is, hogy a mosógépben pihenő vagy épp a kiteregetett ruhákra kattintva tájékoztatást kapunk arról is, hogy azok tiszták vagy koszosak…

Tovább olvasom

Ruby

Képek a játékból

Less meg mindent, amit kapsz!

Kapd fel a szennyest, és élvezd a frissen mosott ruhák illatát!

Simszerkesztés elemei

Két frizura, öt felső, egy nadrág, egy öltözék, egy kiegészítő és két pár cipő érkezik a női tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy frizura, három felső és két nadrág érkezik a férfi tinédzserek/felnőttek/idősek számára. Egy felső és egy öltözék érkezik a gyermekek számára.

Frizurák

Ruhák

Cipők és kiegészítő

Vásárlás és Építés mód tárgyai