Sims 4 Laundry Day Cuccok

Megjelenés: 2018. január 16.

Simed most már kimoshatja ruháját, valamint vidéki stílusú bútorokkal is dekorálhatja házát. Ints búcsút a szennyesnek, és villogj makulátlan ruházatoddal, miközben belakod rusztikus otthonod a Sims 4 Laundry Day Stuff segítéségével.

Tisztítsd meg ruháid! Simed mostantól összegyűjtheti a szennyest, megtöltheti a mosógépet, majd belegyömöszölheti a szárítóba a szárazabb és frissebb megjelenésért. Fejleszd mosógéped, hogy gyorsabban végezze munkáját, vagy működtesd halkan, hogy ne verd fel vele szomszédaidat. Szeretnéd, hogy simjeid megtapasztalják a valódi vidéki életet? Hagyd, hogy kézzel mossák ruháikat a mosóteknőben, majd szárítsd őket kötélen, hogy ruháid tisztaságát az egész szomszédság megirigyelje.

Építs rusztikus otthont! Alakítsd át simed lakását olyan vidéki hangulatú tárgyakkal, amelyek legjobban passzolnak a stílusához. Tedd otthonosabbá környezeted fa asztalkákkal és vesszőből font bútorokkal, és használj új dekorációkat a színes szőnyegektől és virággal telt kosaraktól kezdve az életteli pozsgásokig.

Öltözz vidékiesen! Öltöztesd simed vidéki viseletbe a virágmintáktól kezdve a mindennapos farmerig. A ruhák természetes pamutból készültek, és autentikus megjelenést kölcsönöznek simednek. Próbálj ki hozzájuk egy laza frizurát, hogy kiegészítse simed kényelmes öltözékét.

Bemutató videó

 

Tesztek

 

Cikkek a játékról

A napokban megjelent a Laundry Day Stuff Pack – és most mindenki arra kíváncsi, érdemes-e beszerezni. Tud-e újat mutatni az ...
Bővebben

 

Képek a játékból