Sims 4 Kids Room Cuccok

Megjelent: 2016. június 28.

Csillogtasd meg simjeid képzelőerejét a The Sims™ 4 Kids Room Stuff új bútorai segítségével, amelyekkel minden eddiginél jobban testre szabhatod a gyerekek szobáját! Gyűjts és cserélj szörnykártyákat, majd keltsd őket életre az elektronikus harcállomáson! Rendezz bábelőadást, történeteket mesélve és szórakoztatva simed családját és barátait! Fejezd ki simjeid egyéniségét új ruhák és frizurák segítségével!

Szabd testre a gyerekszobát! Építs igazán stílusos szobát a fiatal simek számára! Mozgasd meg fantáziájukat az új bútorokkal és tematikus dekorációkkal az űrrobotoktól kezdve egészen a virágos díszekig!

Harcolj szörnyekkel! Gyűjts és cserélgess szörnykártyákat, amik között a simek kedvenc mágikus teremtményeire is rálelhetsz! Használd az összegyűjtött kártyákat az elektronikus harcállomáson, hogy életre kelthesd a bennük lakozó lényt, és kihívhasd barátaidat egy izgalmas szörnypárbajra!

Rendezz előadást! A vadonatúj bábszínház és egy csipetnyi képzelőerő segítségével simjeid bohókás történeteket adhatnak elő családjuk és barátaik szórakoztatására.

Stílusos gyerekkor. Válogass a trendi és játékos ruhák és frizurák közül, hogy személyiségük igazán érvényesülhessen, vagy fejezd ki szenvedélyes rajongásukat az új tiniszenzáció iránt!

 

Tesztek

 

Bemutató videó

 

Képek a játékból