Sims 4 Jungle Adventure Játékcsomag

Megjelenés: 2018. február 27.

Fedezd fel a vadon festői látképét, kutass rejtőző templomok, akadályok, elátkozott relikviák és kincsek után. Ismerd meg Selvadorada kultúráját és szokásait a helyi ételek fogyasztásától kezdve egészen az új táncmozdulatok elsajátításáig!

Merészkedj be Selvadoradába! Selvadorada egy új célállomás, ahol simed összebarátkozhat a helyiekkel a kantinban, vagy alapvető túlélőfelszerelést vásárolhat. Kipróbálhatja a tradicionális ételeket, új zenékre táncolhat, helyi szokásokat gyakorolhat, és autentikus dekorációkat vásárolhat. Öltöztesd simed a helyi divat szerint színes mintákkal díszített elnyűhetetlen ruhákba, amelyek illenek a dzsungelhez!

Fedezd fel a dzsungelt! A simek felölthetik túrafelszerelésüket, és készülhetnek a veszélyre, miközben behatolnak a dzsungel mélyére, felfedve rejtett tavakat, ősi leleteket és romokat. Óvakodj a természet veszélyeitől és akadályaitól (a halálos méhektől kezdve a mérgező pókokig), hogy semmi se dönthesse le simed a lábáról!

Fedezz fel rejtett templomokat! Simed kellemes meglepetések érheti, mikor bóklászás közben páratlan templomokba botlik útja során. Merészkedj be a titokzatos szobákba, ahol simed felbecsülhetetlen relikviák, hatalmas kincsek, vagy a végzete várja! Látogasd meg többször a helyszínt, hogy új kihívásokkal nézhess szembe, és újabb kincseket vagy csapdákat fedhess fel.

Gyűjts ősi leleteket! Fedj fel rejtett tárgyakat, miközben simed ősi leletek és titokzatos relikviák után kutakodik. Tárd fel és vizsgáld meg közelebbről ezeket az értékes tárgyakat az archeológus asztalon, határozd meg a minőségüket, de légy résen a hamisítványok miatt!

 

Bemutató videó

Tesztek

Cikkek a játékról

A sims történetében másodszor vághatunk neki az ismeretlen felfedezésének – csak épp ezúttal nem Egyiptom, Kína vagy Franciaország az úti ...
Bővebben

Képek a játékból