Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Werewolves – Vérfarkas- és szunnyadó képességek, vérmérsékletek

A Werewolves játékcsomagban a vérfarkasok fejlődhetnek erőben és hatalomban, ahogy használják az újonnan felfedezett képességeiket. A vérfarkas szinted emelésével pontokat kapsz, amelyeket több képességre költhetsz. Minél magasabb a szinted, annál erősebb képességeket vásárolhatsz.

Miután megkaptad a vérfarkasok betegségét és teljesen átváltoztál vérfarkassá (Greg provokálása jó módja annak, hogy vérfarkassá válj), a Kölyök (Pup) szinten kezdesz. Folytasd a vérfarkas képességek használatát, hogy tapasztalatot szerezz és növeld a szinted, így jobb képességeket sajátíthatsz el.

Szintek

Lépj szintet, hogy több képesség pontot szerezz!

A következő szintre a vérfarkas interakciók és képességek használatával léphetsz fel, valamint azzal, hogy sok időt töltesz vadállat alakban.

Összesen 5 szint van, és még a Csúcsragadozó szint elérése után is tovább gyűjtheted a pontokat:

  • Kölyök (Pup)
  • Vakarék (Runt)
  • Kezdő (Prime)
  • Veterán (Veteran)
  • Csúcsragadozó (Apex)

Több lehetőséged is lesz a vérfarkas szinted növelésére:

  • Küzdelemmel
  • Vérfarkas tapasztalatok megosztásával
  • Vérfarkas képességek használatával
  • Tombolással

Minden egyes vérfarkas szinttel egy újabb sor vérfarkas képesség közül választhatsz. Bármelyik szinten feloldhatsz Szunnyadó képességeket (Dormant abilities), attól függően, hogy milyen cselekvés szükséges a feloldásukhoz. A Kölyök (Pup) szinten két pontot költhetsz az első szintű képességekre. Ahogy növekszik a szinted, egyre több pontot kapsz, és a képességek magasabb szintjei elérhetővé válnak. A pontokat akkor kapod meg, amikor eléred az adott szint felét és a végét, és különböző dolgokra költheted el őket, még több vérfarkas viselkedésmódot és képességet feloldva.

Ez egészen a Csúcsragadozó (Apex) szintig tart. Amint eléred a Csúcsragadozó szintet, teljes egészében ki kell töltened a fejlődési sávot, hogy újabb pontokat szerezhess. Minden alkalommal, amikor Csúcsragadozó szinten túlléped a sávot, az visszaáll, így Csúcsragadozó vérfarkasként a végtelenségig folytathatod a sáv feltöltését és az újabb pontok gyűjtését. Ez azt jelenti, hogy végül a képesség táblázat minden képességével rendelkezhetsz, bár elég hosszú időbe telik, amíg ezt eléred.

Vérfarkas képességek és szunnyadó képességek / Werewolf abilities and Dormant abilities

A tapasztalati pontokat a vérfarkasok számára természetesnek tűnő dolgok használatával lehet szerezni: új vérfarkasos interakciók használatával, a vadállat alakba való átváltozással és a képességek használatával.

Vérfarkas képességek

Választhatsz bizonyos képességeket, ahogy egyre több tapasztalatot szerzel és egyre erősebbé válsz. Összesen 25 képesség van, egyenletesen elosztva (5 db érhető el vérfarkas szintként).

Szunnyadó képességek

A szunnyadó képességeket különleges viselkedésekkel lehet megszerezni vagy a szunnyadó képesség által megadott interakciókkal. Amikor sikerül csatlakozni egy falkához, új interakciók válnak elérhetővé.

Képességek listája

1. szint – Kölyök / Pup

Újdonsült vérfarkasként kevés ismerettel és képességgel kezdesz a Kölyök szinten. Az alantas ösztöneid rabszolgájaként, amikor a Düh (Fury) átveszi feletted az irányítást és megtapasztalod az első átváltozást, a rendelkezésedre álló kevés pontot olyan képességekre érdemes költeni, amelyek megkönnyítik a farkasléted irányítását.

IkonokKépességLeírás
Vadság (Ferocity)A szórakozás és a profit érdekében félemlítsd meg a többi simet!

A sim feloldotta a képességet, hogy másokon is használhassa a Kegyetlen megfélemlítést (Ferocious Intimidation), és mostantól kimutathatja agyarait, hogy a simek rémülten meneküljenek! Kis szerencsével a pénztárcájukat is eldobják. Ha szörnyként viselkedni rossz, akkor ez a sim nem akar jó lenni.
Farkas szundi (Wolf Nap)Aludj bárhol a földön a Farkas szundi képességgel!

Ideje megtanulnod, hogy az ágyban alvást túlértékelik. Mostantól a sim bárhol összekuporodhat és aludhat!
Területjelölés (Territory Marking)Hagyj jelet a világban, és egyúttal enyhítsd a hólyagod nyomását!

Légy szabad! Élvezd a megkönnyebbülést, hogy bárhol és bármikor megjelölheted a területet! A világ a te vásznad.
Kincskereső (Scavenger)Áss fel elveszett kincseket és műtárgyakat.

A sim lába alatt rengeteg elveszett lelet van. A kincskereső képességgel simed értékes dolgokat húzhat ki puszta kézzel a föld alól. Kit érdekel, mit gondolnak a szomszédok?
Személyes tisztálkodás (Personal Grooming)Nyald le a piszkot!

Simed piszkosnak érzi magát? Csak nyalogassa magát tisztára. Miért találjuk fel újra a kereket, amikor a válasz végig bennünk volt? Az Ápold magad interakció használatának társadalmi megítélése változó lehet.

A Farkas szundi (Wolf Nap) és a Személyes tisztálkodás (Personal Grooming) szükségletcsökkentő előnyei ellenére érdemes inkább előbb a Kincskereső (Scavenger) képességet választanod.

Ez lehetővé teszi, hogy a világban tárgyak után kutass, és végül előásd az “Egy bennfentes útmutatója a vérfarkas léthez” (An Insider’s Guide To Being A Werewolf) című könyvet. Ez a felbecsülhetetlen értékű könyv lesz a kalauzod ebben a zűrzavaros világban, és sokszori újraolvasás után segít majd feloldani a Holdbéli megvilágosodás (Lunar Epiphany) szunnyadó képességet. Ez biztosítja a simed számára a tudást, hogy megfejtse azokat a bonyolult jeleket és írásokat, amelyekkel még több vérfarkas-ismeretre tehetsz szert a kutatásod során.

2. szint – Vakarék / Runt

Ezen a szinten a legjobb választás Az ellenállás akarata (The Will to Resist) nevű képesség, amivel megszabadulhatsz a tomboló ámokfutástól. Ezt követően a Továbbfejlesztett szaglást (Enhanced Smell) érdemes kifejlesztened, hogy a gyűjtögetés még hasznosabb legyen; vagy a Vadász (Hunter) képességet javasolt kiváltanod, hogy a simed élelembeszerző útra (vadászatra) indulhasson a vadonban – ami egyébként a Húsevő vérmérsékletű (Carnivore Temperament) vérfarkasok számára elengedhetetlen.

IkonKépességLeírás
Farkaséhség (Voracious Hunger)Az éhség csillapítására fogyassz tárgyakat!

Éhség? Ezzel a képességgel a sim képes lesz majdnem mindent megenni. Az új kanapé? Vacsi. Az a felbecsülhetetlen értékű ereklye? Finom. Jó ötlet ez? Ki tudja. Vajon a kíváncsiság felülkerekedik rajta? Kétségtelenül.
Vadász (Hunter)Tanulj meg élelemre vadászni!

Mindannyian azt akarjuk, hogy az ételünk friss legyen, de a vérfarkasok frissebbet akarnak. Bárhol is legyen, a sim képes lesz a természet svédasztalán vadászni az élelemre, és harapni néhány igazán friss falatot falatot – és egy kis húst félretenni a későbbiekre – ha megéhezne!
Az ellenállás akarata (The Will to Resist)Szerezd vissza az irányítást tombolás közben!

Egy kis mentális erővel, egy nagy adag akaraterővel és néhány légzőgyakorlattal a sim megpróbálhatja visszaszerezni az irányítást, miután elvesztette azt és tombolni kezdett. Ha sikerül, a sim azonnal abbahagyja a tombolást.
Továbbfejlesztett szaglás (Enhanced Smell)Szimatold ki az információkat és a kincseket!

Az új, felerősített szaglás képességének köszönhetően a sim képes az orrát a földhöz szegezni és kiszagolni más simek érzelmeit, kiszagolni az udvaron elásott kincseket, vagy felismerni a közelben lévő okkult simeket. Vannak dolgok, amelyeknek jobb a szaguk, mint másoké, szóval menj ki és szaglássz!
Komor vonítás (Somber Howl)Tanulj meg egy olyan vonítást, ami csökkenti a dühöt!

Vérfarkasnak lenni nehéz, és néha a simnek csak ki kell mondania az igazat. Időnként képes lesz egy komor vonítást kiadni, hogy megnyugodjon és csökkentse a dühét.

A Farkaséhség (Voracious Hunger) bár nagyon szórakoztató, mégis kellemetlenséget okozhat. Ha túl sok olyan tárgyat eszel, ami nem étel, az negatív hangulatot okoz, viszont az éhségszükségletet egy kis időre kielégíti.

Megjegyzés: A Moonwoodi közösség (The Moonwood Collective) tagjai rossz szemmel nézik, ha normál simek jelenlétében eszed a bútorokat. Még a saját otthonodban is!

3. szint – Kezdő / Prime

IkonKépességLeírás
Holdi áldás (Lunar Blessing)Terjeszd ki a holdciklusból származó előnyöket!

A Hold mindennap hatással van a vérfarkasokra, a tanulási sebességtől és az alvás minőségétől kezdve egészen addig, ahogyan egymásra reagálnak a simek. Hagyd, hogy a holdi ajándékok egész nap hatással legyenek a simre ezzel a holdi áldással!
Éjjellátó (Nightvision)Fedezz fel több mindent a jobb látással!

A Moonwood Mill alatti alagutak felfedezése néha sötét zsákutcába vezethet. Ezzel a képességgel a sim képes lesz meghódítani a járatokat, mivel olyan dolgokat is meglát, amelyekről egyébként talán lemaradna, valamint kevesebb időt tölt majd éjszakai zsákmányvadászattal.
Természetes gyógyulás (Natural Healing)Regenerálódj gyorsabban a sérülésekből!

A sim már most is természetfelettinek érzi magát, de egy kis erőfeszítéssel és összpontosítással a testében lévő vérfarkasvér erejét kihasználhatja, hogy sokkal gyorsabban felépüljön a különböző harcok, sérülések és minden fizikai betegség után.
Falka vonítás (Pack Howl)Voníts a falkának, hogy kielégítsd a Társaság (Social) szükségleteket!

Használd ezt az új falkahangot, hogy nagy távolságokon keresztül kommunikálj más kutyaszerű lényekkel. Van-e édesebb hang a szélben vonításnál? Dobd el a mobiltelefont a szociális dopamin cseppért, térj vissza a farkasléthez!
Átok hordozója (Curse Bearer)Vérfarkassá változtathatsz más simeket egy átkozott harapással.

Az átok hordozója. Keress másokat, add át nekik is ezt az áldást. Keresd a holdat, öleld magadhoz a fényét.

Ha már beléptél egy falkába, akkor a falka vonítás (Pack Howl) kiváló módja annak, hogy kielégítsd a Társaság szükségletedet, illetve akkor is hasznos, ha Rory vagy Kristopher kegyeibe akarsz férkőzni.

Egyelőre magányosan szeretnél boldogulni? Mindenképpen szerezd be az Éjjellátást (Nightvision) és a Holdi áldást (Lunar Blessing), hogy éjszakáidat egy kicsit nyugodtabbá tedd!

Végezetül, az Átok hordozója (Curse Bearer) elengedhetetlen, hogyha szeretnéd bővíteni a falkádat a jövőben.

4. szint – Veterán / Veteran

Egy Veterán szintű vérfarkasnak mostanra már mesternek kellene lennie!

IkonKépességLeírás
Gonosz vonítás (Vicious Howl)Eressz el egy gonosz vonítást!

A Gonosz vonítás egy üvöltés, amely félelmet kelt mindenki szívében. Hihetetlenül kielégítő és szórakoztató – legalábbis a vonító sim számára, bár talán nem annyira a többi sim számára, akik esetleg a közelben vannak?
Vadászcsapat (Hunting Party)Vezess csoportos vadászatot!

Barátokkal minden jobb, főleg a vadonban finomságok után kutatva. A Vezesse a vadászcsapatot interakció lehetővé teszi, hogy a sim másokat is magával vigyen – akár nem vérfarkas barátokat és családtagokat is – a vadászatra. A csapatmunkának hála a sim további finomságokat is szerezhet a sima vadászathoz képest.

A Vadász (Hunter) képesség szükséges a feloldásához
Holdi ellenállás (Lunar Resistance)Védekezz a Hold káros hatásai ellen!

Míg a telihold sokak számára dicsőséges látvány, néhány vérfarkas számára rettegést kelt. A Holdi ellenállással a vérfarkasok nem érzik többé a hold hatását a pszichéjükre, így akadálytalanul felfedezhetik az éjszakát.
Alagútásó (Tunneler)Utazz gyorsan a világban alagutak ásásával!

Áss a föld mélyére és sződd be a várost saját alagútjaid hálózatával! Tökéletes, ha nagyszerű belépőt akarsz tenni, vagy ha gyorsan el kell menekülnöd. Ennek a simnek mindez meg se kottyan!

A kincskereső (Scavenger) képesség szükséges a feloldásához
Ősi ösztönök (Primal Instincts)Hagyatkozz az ösztöneidre a gyors önbizalomnövelés érdekében!

Kinek van szüksége ezekre a felesleges érzelmekre? Az Ősi Ösztönök aktiválására képes vérfarkasnak lenni azt jelenti, hogy a bennünk lakozó vadállatot irányítjuk, hogy az elmét arra összpontosítsuk, ami fontos: magabiztos vérfarkasnak lenni, aki távol tudja tartani a többi, negatívabb hangulatot.

Akár kegyetlen vadállatként élvezed az életet, akár az embertársaid közé szeretnél beilleszkedni egy finom csoportos vacsora közben, a Holdi ellenállás (Lunar Resistance) és az Alagútásó (Tunneler) olyan képességek, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy nagyobb szabadságot kapj, és azt csináld, amit akarsz, függetlenül attól, hogy a Hold melyik fázisban van.

Ha kezdesz belefáradni a Vérmérsékleteidbe (Temperament) és az ezzel járó hangulatingadozásokba, az Ősi ösztönök (Primal Instincts) segíteni fog, hogy figyelmen kívül hagyd a gyengébb emberi tulajdonságaidat, ezáltal még jobban rá tudj hangolódni a vérfarkaslétre.

5. szint – Csúcsragadozó / Apex

Csúcsragadozó szintű vérfarkasként bekerülsz a legfelsőbb osztályba.

IkonKépességLeírás
Szupergyorsaság (Super Speed)Fuss szupersebességgel!

Használd a vérfarkas izmaidat, és suhanj mindenhová! A sim mostantól bármikor engedélyezheti a szupersebességet. Fuss a postás után! Fuss az erdőbe! A lehetőségek tárháza végtelen.
Alfa farkas (Alpha Wolf)Nyerj több harcot és kihívást más vérfarkasok ellen.

Azok a kölykök már fel sem érhetnek a te erőddel. Természetes alfaként élvezheted a falkában való gyorsabb fejlődést, a falkavezetés könnyebbségét, és jobb eredményeket érhetsz el a többi vérfarkas elleni harcban. És ha összefutsz Greggel, adj neki egy kis ízelítőt a saját főztjéből.
Halhatatlan farkas (Immortal Wolf)Élj örökké!

Végre valóra vált az áldás: amíg a hold létezik, addig te is létezni fogsz.

A Természetes gyógyulás (Natural Healing) képességre van szükség a feloldásához
Holdi vonítás (Lunar Howl)Voníts a holdfény alatt, hogy megváltoztasd a vérmérsékleted!

A legtiltottabb vonítás. Engedd el a sim emberi mivoltának maradékát, és add át magad a hold ragyogásának! Figyelmeztetlek, lehet, hogy soha többé nem leszel a régi!
A vérfarkas örökség (Legacy of the Lycan)Váltsd át a képességpontokat elégedettségi pontokká!

A sim vérfarkas utazása nem ismer véget! Ahogy egyre magasabb rangot kap, a vérfarkasokkal kapcsolatos extra tudását 250 elégedettségi pontra válthatja.

Ezt a képességet többször is meg lehet szerezni.

A Holdi vonítás (Lunar Howl) egy másik alapvető képesség, amelyet minél előbb meg kell szerezned, hogy teliholdanként egyszer meg tudd változtatni a megszerzett Vérmérsékletedet. Ez nagyon hasznos, ha a vérfarkas düh rabja vagy és hamarabb eluralkodik rajtad a tombolás, mint ahogyan azt te szeretnéd.

Szunnyadó képességek

A szunnyadó képességeket különböző viselkedésmódokkal vagy célzott akciókkal lehet feloldani, ezekről az alábbiakban olvashatsz.

IkonKépességLeírás
Vérfarkas együttérzés (Werewolf Empathy)Segíts lenyugtatni más vérfarkasokat!

Miután elég időt töltött más vérfarkasok között, a sim megtanult egy-két dolgot a viselkedésükről. Néha egy vérfarkasnak csak egy másik vérfarkasra van szüksége, aki meghallgatja. A Megnyugtatás segítségével mostantól minden dühöt el tudsz távolítani egy másik vérfarkasból, és még a tombolásukat is megakadályozhatod. Jól van, jól van, minden rendben lesz!

Feloldható egy falkában a Delta rang elérésével.
Holdbéli megvilágosodás (Lunar Epiphany)Olvasd el az ősi vérfarkas írásokat!

Heuréka! A sim meg tudja érteni a Hold elveszett titkait! Ez fontos lépés a vérfarkasok történetének és természetének megértése felé, és elvezethet ahhoz, hogy megtanuld, hogyan gyógyítsd meg végleg ezt a betegséget.

A vérfarkasokkal kapcsolatos könyvek elolvasásával lehet feloldani.
Vérfarkas mentorálás (Werewolf Mentorship)Tanítsd a többi vérfarkast készséggel és méltósággal!

A sim már megjárta a környéket, és rengeteg ismerettel rendelkezik a vérfarkasokkal kapcsolatos dolgokról. A vezetése alatt álló vérfarkasok bónusz rang-, hangulat- és kapcsolati növekedést kapnak, amikor mentorálják őket, megtanítják őket vonítani, vagy amikor vérfarkas-élményeket osztanak meg velük.

Feloldható a Vonítás gyakorlásával (Practice Howling), a Vérfarkas tapasztalatok megosztásával (Share Werewolf Experiences) vagy a Falka mentorálás (Werewolf Mentorship) használata során, ha Veterán vérfarkasként egy jó barát vérfarkasra próbálod ki.
Vérfarkas diplomácia (Werewolf Diplomacy)Használd a diplomáciát, hogy megnyerd a vérfarkas szövetségeseket!

A sim most már rendelkezik azokkal a szociális módszerekkel, amelyekkel meggyőzhet másokat arról, hogy a vérfarkasok még mindig valamennyire emberek. Használd az új Vérfarkas diplomáciai képességeit, hogy a “Vérfarkas szövetséges” jellemvonást adományozd a simeknek, és örökre megváltoztasd a vérfarkasokkal kapcsolatos nézeteiket.

Sikeresen kérj Vérfarkas együttérzést egy nem vérfarkas simtől.
Vérfarkas fenyegetés (Werewolf Menace)Élvezd a simek ijesztgetését, és ne legyen bűntudatod emiatt!

A sim átadta magát a belső vadállatnak, és most a káoszra szomjazik. Másokat megijesztve mostantól játékosnak érzi magát! Persze, nem szép dolog olyasvalakit ingerelni, aki már amúgy is retteg, de a sim már régen otthagyta a kedvességet az út szélén.

Feloldható a Kegyetlen megfélemlítés (Ferocious Intimidation), a Vérfarkassá változás (Transform) vagy a Gonosz vonítás (Vicious Howl) használatával egy olyan simen, aki már meg van rémülve, miközben a vérfarkas simed dühszintje nem éri el a maximumot.
Átalakulás mestere (Transformation Mastery)Válts át tetszés szerint vadállat módba!

Ha a tombolás közben a többiektől távol maradsz, a sim egy rövid pillanatra tisztán fog látni. Ez a felismerés segít neki elsajátítani az átváltozás művészetét, ami lehetővé teszi számára, hogy bármikor előhívja a vadállat formáját, miközben megtartja az emberi természet látszatát. De csak óvatosan! Még ezzel az újdonsült mesteri képességgel is fogékony lesz a sim a benne fortyogó dühre!

Feloldható azáltal, hogy megakadályozod, hogy a vérfarkasod megijesszen bárkit egy düh okozta tombolással.

Vérfarkas vérmérsékletek / Werewolves Temperaments

A vérmérsékletek a düh szintet jelző gömb alatt jelennek meg, a Szükségletek panelen. Hasonlóan működik ez a rendszer, mint a varázslók túlterhelést jelző gömbje.

IkonVérmérsékletLeírás
Antikapitalista kutya (Anti-Capitalist Canine)A sim dühszintje növekszik, ha munkába kell mennie vagy munkát kell vállalnia.
Nagy rossz farkas (Big Bad Wolf)Dühnövekedést okoz a Mérges (Angry) hangulat vagy ha Aljas (Mean) interakciókat végez, illetve harcokba keveredik.
Büszke (Prideful)Dühnövekedést okoz a Kényelmetlen (Uncomfortable) vagy a Szégyenkező (Embarrassed) hangulat.
Kacér (Frisky)Dühnövekedést okoz a Flörtölő (Flirty) hangulat.
Farkaséhes (Hungry Like The Wolf)Megnövekedik a düh, ha az éhség szükséglet nagyon alacsony.
Bűntudattól gyötörve (Wracked With Guilt)Dühnövekedést okoz, hogyha baráti beszélgetés közben elutasítják vagy ha negatív visszajelzést kap a munkahelyén.
Farkas agy (Wolf Brain)Dühnövekedést okoz a Logika jártasság használata: például sakkozás vagy olvasás során.
Nyugtalan állat (Restless Animal)Megnövekszik a düh, hogyha túl sokáig nem mozdul ki a sim otthonról.
Területvédő (Territorial)Ha simedet ismeretlen simek veszik közül, vagy idegen területen tartózkodik, az dühöt okoz.
Éjszakai farkas (Night Wolf)Megnövekszik a düh, hogyha simed bent marad a házban és nem Holdfürdőzik (Moonbathing) a telihold fénye alatt.
Utálja, ha vizes (Hates Being Wet)Vizes bunda hatására a düh fokozódik, akár zuhanyzás, akár a rossz időjárás során való kint tartózkodás miatt.
Húsevő (Carnivore)Megnövekedik a düh szintje, hogyha a vérfarkas a húson és a halon kívül mást fogyaszt.
Túlélő ösztönök (Survival Instincts)Az Ijedt (Scared) hangulatjelző a düh növekedését okozza.
Száműzöttnek érzi magát (Feels Outcasted)Dühnövekedést okoz a túl alacsony Társaság (Social) szükséglet vagy a szomorú hangulat.
Tisztának kell lennie (Must Be Clean)Megnöveszik a düh szintje, hogyha a Higénia (Hygiene) szükséglete túl alacsonyan van és bűzlik a sim.
Könnyen fellelkesíthető (Easily Excitable)Dühnövekedést okoz a Játékos (Playful) hangulat, vagy ha olyan tevékenységekben vesz részt a vérfarkas, amelyek nagy örömöt okoznak neki.
Ingerlékeny farkas (Grumpy Wolf)Dühnövekedést okoz a túl alacsony Energia szükséglet szintje.
Érzékeny hallás (Sensitive Hearing)A hangos zajok, például túl hangos TV vagy sztereó dühkitörést okoznak.
Az éjszaka jele (Mark Of The Night)Lassítja az Energia szükséglet csökkenését és a düh növekedését.
Az erdő jele (Mark Of The Forest)Lassítja a Szórakozás szükséglet csökkenését és a düh növekedését.
A vadászat jele (Mark Of The Hunt)Lassítja az Éhség szükséglet csökkenését és a düh növekedését.
A farkas jele (Mark Of The Wolf)Lassítja a Társaság szükséglet csökkenését és a düh növekedését.

Hogyan változtathatod meg a Vérmérsékleteket csalás nélkül

Ha meg akarod változtatni a vérmérsékleted anélkül, hogy csalásokat használnál, akkor meg kell szerezned a Holdi vonítás (Lunar Howl) vérfarkas képességet. (Erről már a fent lévő táblázatnál szó esett) Ez azt jelenti, hogy el kell érned a vérfarkas lét csúcsszintjét, azaz Csúcsragadozóvá kell válnod! Ha sikerült pontokért kiváltani a képességet, akkor menj ki a szabadba és használd a Holdi vonítás interakciót és ezáltal véletlenszerűen más vérmérsékleteket ad neked a játék. Erre sajnos nincs ráhatásod, azaz nem tudod befolyásolni azt, hogy miket kapj.

Forrás: The Sims Wiki, Sims Community, The Gamer

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments