Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Werewolves Életcél – Vérfarkas beavatás / Werewolf Initiate

A Werewolves játékcsomag öt új életcélt tartalmaz; egy beavatót és további négy konkrét életcélra összpontosítót. Mindegyik csak egy mérföldkövet tartalmaz.

Életcél feladatai

1. feladat – Válj vérfarkassá / Become a Werewolf

Játékbeli leírása: Nem találsz agyarakat vagy bundát? Próbálj meg egy kis időt tölteni a vérfarkasok között, akár barátként, akár ellenségként! Avagy fedezd fel Moonwood Mill alagútjának mély, sötét bugyrait.

Első feladatod az lesz, hogy vérfarkassá válj. Erről részletesen a Hogyan válj vérfarkassá című tippünkben olvashatsz.

2. feladat – Érd el a Vakarék szintet / Level up to Runt

Játékbeli leírása: Többé már nem vagy holmi Kölyök! Elérted a vérfarkas fejlődés második szintjét. A sim fejlődését a vérfarkas képességek panelen keresztül tudod nyomon követni.

Ha sikerült vérfarkassá változnod, akkor a vérfarkas képességek panelen láthatod, hogy Kölyök (Pup) szinten kezdesz. A következő feladatod az lesz, hogy el kell érned a Vakarék (Runt) szintet, (ez a második szint) amit úgy tudsz megvalósítani, hogy különböző vérfarkasos interakciókat csinálsz és eléred az adott szint csúcsát, ami végül azt eredményezi, hogy szintet lépsz, majd képesség pontokat (Ability Point) kapsz.

Néhány tipp a szint növelésére:

  • Küzdj meg egy másik vérfarkassal
  • Oszd meg más vérfarkasokkal a vérfarkas tapasztalataidat
  • Használd a vérfarkas képességeidet
  • Tombolj

3. feladat – Tapasztald meg a teliholdat / Experience a Full Moon

Játékbeli leírása: Ahhoz, hogy megértsük, hogyan hat a Hold a dühére, a simnek át kell élnie egy teliholdas éjszakát. A közelgő holdfázisokat a naptárban lehet nyomon követni. 

A harmadik feladatod, hogy meg kell várnod a közelgő teliholdat és hagynod kell, hogy a simed átváltozzon vérfarkassá és őrült tombolásba kezdjen. A telihold erősen hat a Düh (Fury) gömbjének feltöltésére. A tombolás közepette teljesen elveszíted az irányítást a vérfarkas simed fölött, ami azt jelenti, hogy ez alatt az idő alatt nem tudod irányítani őt. Elkezdi szétcincálni a bútorokat a házban, majd egy idő után elrohan a telekről és az Üvöltő ponton (Howling Point) találja magát visszaváltozva, normál simként kétségbeesetten, teljesen meztelenül.

4. feladat – Olvass vérfarkas könyveket 3 alkalommal / Read Werewolf Books 0/3

Játékbeli leírása: Böngészd Moonwood Mill könyvespolcait, vagy vásárolj vérfarkasos könyveket a számítógépen keresztül. Miközben felfedezed a vérfarkasok titkait, még az sem kizárt, hogy a sim megvilágosodik!

A mérföldkő teljesítéséhez az utolsó feladat azt kéri, hogy olvass 3 alkalommal vérfarkasokról szóló könyveket. Látogass el a közeli könyvtárba, vagy vásárolj könyvespolcot, amire rákattintva kiválaszthatod a Vásároljon könyveket (Purchase books) lehetőséget, majd a felugró ablak felső tetején szűkíts le a keresést a Rejtélyes (Mystery) típusú könyvekre.

Görgess le és ott lesz az egyik vérfarkasokról szóló könyv, aminek a címe: A vérfarkas, aki bejött a hidegről (The Werewolf Who Came in From the Cold). Vásárold meg, majd add ki a parancsot a simednek, hogy olvassa el háromszor.

Az összes feladat teljesítése után felugrik egy ablak a képernyő közepére, aminél láthatod, hogy most már elérhetővé vált a további 4 vérfarkas témájú életcél.

A következő életcélok közül választhatsz:

A Közösség küldöttje (Emissary of the Collective)
Hitehagyott Vadfog (Wildfang Renegade)
Magányos farkas (Lone Wolf)
Gyógymód kereső (Cure Seeker)

Jutalom jellemvonás

A mérföldkő teljesítése után jutalmul megkapod az Agyaras barát (Fanged Friend) jutalom jellemvonást. Az agyaras barátok további előrelépést kapnak mind a vérfarkasokkal, mind a nem vérfarkas simekkel való kapcsolataikban.

Forrás: Sims Community

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments