Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Star Wars – Lázadók karrier és küldetések

Nem mindenki elégedett azzal, ahogyan az Első Rend kormányozza Batuu mindennapjait, azok pedig, akik a leginkább melegebb éghajlatra kívánják Kylo Ren híveit, a Lázadók frakciójába tömörülnek. Bár a gerillahadsereg mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe tegyen a Rendnek, a helybéliek körében mégsem népszerűek, ezért az erdő közepén felállított táborukban (Resistence Enchampment) kénytelenek bujkálni.

A Lázadók karrier is öt lépcsőfokból áll, a feljebb lépések pedig értékes tárgyakat és egyedi interakciókat oldhatnak fel, továbbá – ahogyan azt az Első Rend karriernél is tapasztalhattuk – minél magasabbra kapaszkodik simed, annál nagyobb ellenszenvvel fognak viseltetni felé az Első Rend tagjai.

A Lázadók karrier fokozatai a következők:

1. Sympathizer / Szimpatizáns – Jutalom: galaktikus kredit, új öltözék. Elérhetővé válik a Dolgozzon ki bonyolult tervet (Hatch Elaborate Plans) interakció, valamint a holoasztalnál megvásárolhatóvá válik az adatkulcs (dataspike) és a Model TD2.3 elektrotávcső.

2. Recruit / Újonc – Jutalom: galaktikus kredit, új öltözék, banner. Elérhetővé válik a Toborzás (Recruit) interakció, valamint a sim áthaladhat a Lázadók biztonsági ajtaján. A holoasztalnál megvásárolhatóvá válik a hődetonátor (Thermal Detonator).

3. Lieutenant / Hadnagy – Jutalom: Galaktikus kredit. Elérhetővé válik a Meséljen a galaktikus kalandjairól (Tell Tales of Galactic Adventures) interakció, valamint a holoasztalnál megvásárolhatóvá válik a DL-44 bomba (DL-44 Blaster) és a hamis személyigazolvány (Fake ID Card).

4. Specialist / Specialista – Jutalom: Galaktikus kredit, új öltözék, kék kiberkristály, fénykardmarkolat. Elérhetővé válik a Lelkendezzen az Első Rend megfékezéséről (Enthouse About Stopping the First Order) interakció, valamint a holoasztalnál megvásárohatóvá válik a kommunikátor (Comlink).

5. Sergeant / Őrmester – Jutalom: Galaktikus kredit, X-szárnyú replika, sárga kiberkristály. Elérhetővé válik a Felfedezés (Explore) interakció az X-szárnyúra kattintva.

Megjegyzés: Az adatkulcs az irányító panelek feltörésére alkalmas egyszer használatos eszköz, az elektrotávcső, a hődetonátor, a kommunikátor és a bomba pedig az űrhajós felfedezések során lesz hasznodra, hazatérve pedig dekorációnak is használható. Ha rendelkezel hamis személyivel, elkerülheted, hogy az Első Rend tagjai őrizetbe vegyenek felfedezés során.

A frakción belüli előrelépéshez hírnevet kell építened, amit a leggyorsabban küldetések végrehajtásával érhetsz el. Az első küldetésedet bármelyik lázadótól felveheted az Ignite the Spark, vagyis Lobbantson szikrát interakcióval, miután pedig sikeresen elvégeztél néhányat, Vi Moradival is találkozhatsz. Őt általában az X-szárnyú közelében találod meg (Resistance Enchampment), és ettől a ponttól kezdve minden küldetésed tőle kapod majd.

Megjegyzés: Később az Ask to See Missions lehetőséggel is előhívható a küldetések listája.

Sztori-mód küldetések

Leap of Faith / A hit ugrása

 • Talk to First Order Stormtroopers / Beszéljen az Első Rend rohamosztagosaival
 • Analyze the TIE echelon / Analizálja a TIE-vadászt
 • Survey First Order Supply Crates / Mérje fel az Első Rend ellátmányos ládáit
 • Report Back to Any Resistance Member / Tegyen jelentést valamelyik lázadónak

Feladatod végrehajtásához célszerű az Első Rend körzetébe utazni, mivel itt minden részfeladat végrehajtható. A rohamosztagosokat könnyű megismerni fehér egyenruhájukról és sisakjukról: mutatkozz be nekik, és kezdj el csevegni valamilyen témáról.

A rend büszkesége, a TIE-vadász a raktárépület mellett áll egy magaslaton, eltéveszteni sem lehet. Kattints rá, és válaszd az Analyze TIE echelon lehetőséget. Miután végeztél, egy kis kék értesítés is felbukkan a jobb felső sarokban, ami tájékoztat arról, amit megtudtál, vagyis arról, miféle felszerelésekkel rendelkezik az űrsikló.

A frakció ellátmányos ládái a raktárépület környékén hevernek, könnyen felismerhetők fekete színükről. Mikor kiválasztod azt, amit elemezni szeretnél, légy körültekintő, a rend őrei ugyanis megzavarhatnak fontos feladatodban. Legbiztosabb, ha a raktárépület mögötti ládára kattintva alkalmazod a Survey Supply Crate interakciót.

Az utolsó utasítás csak akkor bukkan fel, miután végeztél az első három feladattal. Térj vissza a lázadók táborába, és tegyél jelentést valamelyik tagnak (Report Back). Készen állsz a következő küldetésre?

Risks and Rewards / Kockázatok és jutalmak

 • Acquire a Dataspike from the Scoundrel Contact / Szerezzen egy adatkulcsot a zsivány kapcsolattól
 • Obtain Comm Tower Acces Codes / Szerezze meg a kommunikációs torony belépési kódjait
 • Distrupt First Order Transmissions / Zavarja meg az Első Rend adását
 • Report Back to Any Resistance Member / Tegyen jelentést valamelyik lázadónak

Küldetésed a Black Spire Outpost kerületben található kantinban kezdődik, ami a zsiványok kedvelt pihenőhelye. Nem kell sokáig várnod, érkezésed után hamarosan fel is tűnik a keresett személy, akit a feje felett lebegő Scoundrel Contact feliratról ismerhetsz meg. Kattints rá, és alkalmazd az Adatkulcs megszerzése (Retrieve Dataspike) opciót.

Miután az eszköz a birtokodba került, vedd utad az Első Rend körlete felé, keress egy irányítópanelt, és analizáld (Analyse Control Panel), hogy hozzájuss a megfelelő belépési kódhoz. (Magasabb programozás jártassággal gyorsabban célt érhetsz.)

Ha az analizálás sikeres volt, az egyik feltörési opció előtti sárga kérdőjel helyett zöld ikon jelenik meg, ezt kell végrehajtanod, hogy bejuss a rendszerbe. Ezután elérhetővé válik a Szerezze meg a kommunikációs torony hozzáférési kódjait (Retrieve Comm Tower Acces Codes) interakció, végrehajtása után pedig képes leszel végrehajtani küldetésed az Első Rend adásának megzavarása (Distrupt First Order Transmission) lehetőséggel.

Térj vissza a lázadók táborába, és jelentsd a frakció valamelyik tagjának, hogy sikerrel jártál (Report Back). A küldetés teljesítésével eléred a lázadók karrier első fokozatához elegendő hírnevet.

Forest Flight / Erdei repülés

 • Meet with Vi Moradi / Találkozzon Vi Moradival
 • Scramble First Order Starfighter Traffic Monitoring System / Állítsa le az Első Rend űrvadász forgalmi figyelő rendszerét
 • Replace X-wing parts / Cserélje ki az X-szárnyú alkatrészeit
 • Fly Distraction Mission / Induljon elterelő küldetésre
 • Report Back to Vi Moradi / Tegyen jelentést Vi Moradinak

Első utad a tábor közepén állomásozó X-szárnyúhoz vezet, itt találkozhatsz ugyanis Vi Moradival, a frakció egyik kiemelkedő tagjával. Könnyedén megismered őt narancssárga pilótadzsekijéről és kékes hajáról. Kattints rá a Meet Vi Moradi lehetőségre, hogy megkapd a további részfeladataidat.

A küldetés további részéhez egy adatkulcsra lesz szükséged, ennek megvásárlásához azonban be kell jutnod a lázadók bázisán található holoasztalhoz, amihez a karrier 2. szintjének elérése szükséges. Kénytelen leszel tehát néhány mellékküldetést elvégezni, vagy olyan interakciókat végezni, amivel növelheted a frakción belüli befolyásodat.

Miután elérted a 2. szintet, látogass el a táborban található bázisra, ami a sziklafalba vájt ajtón keresztül közelíthető meg. Kattints a holoasztalra, és a Purchase Resistance Supplies interakció segítségével vásárolj adatkulcsot (dataspike), lehetőleg többet, mert a művelet nem szokott első alkalommal sikerülni.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy hiába érted el a megfelelő szintet, mégsem tudsz áthaladni a bunker ajtaján. Ez egy ismert bug, amit megoldhat, ha elmented és újraindítod a játékod.

Ezután látogass el az Első Rend körzetében található irányítópanelhez, ami a Droid depó mögött bújik meg: használd rajta a Scramble First Order Traffic Monitoring System interakciót. Amennyiben nem jársz sikerrel, próbáld emelni a programozás jártasságod a Practice Slicing interakcióval.

Ha végeztél a küldetés első részével, egy újabb nehéz feladat vár rád: meg kell találnod a lázadók táborában állomásozó X-szárnyú elveszett darabjait. Ehhez a lázadók táborába kell utaznod, és ki kell faggatnod a frakció tagjait az Érdeklődjön az X-szárnyú alkatrészekről (Ask about X-wing Parts) interakcióval.

A kapott válaszok szerint Dok-Ondar bazárjában fellelheted a hiányzó darabokat, úgyhogy utazz Fekete Torony Előőrs területére, és az kattints a kantin melletti épületre; válaszd a Shop Dok-Ondar’s Den of Antiquities interakciót. A sok érdekes portéka között keresd meg a T-70 X-Wing Parts nevűt, és vásárolj belőle öt darabot a küldetéshez.

Vedd újra utad a lázadók táborába, és az X-szárnyúra kattintva válaszd ki a Hiányzó X-szárnyű darabok visszahelyezés (Replace Missing X-wings Parts) lehetőséget. Miután elkészültél, felszállhatsz vele, hogy elterelő hadműveletet hajts végre a Fly Distraction Mission opcióval: küldetésed kimenetelét a felugró ablakokra adott válaszok fogják alakítani. Ha nem tudsz angolul, a kártyák szövegét a Google Lens mobilos alkalmazással is lefordíthatod!

Miután földet értél, tegyél jelentést Vi Moradinak a Report Back interakcióval.

Leveling the Playing Field / A játszma új szintje

 • Recite Passphrase to Scoundrel Informant / Mondja meg a jelszót a zsivány kapcsolatnak
 • Steal Prototype Blaster from the First Order / Lopja el a kísérleti robbanószert az Első Rendtől
 • Deliver the Prototype Blaster to the Informant / Szállítsa le a kísérleti robbanószert az informátornak
 • Obtain the Encryption Sequence for the First Order Security Door / Szerezze meg az Első Rend biztonsági ajtajához tartozó titkosítási kódot
 • Test the Encryption Sequence on the First Order Cargo Building Security Door / Tesztelje a titkosítási kódot a raktárépület biztonsági ajtaján
 • Report Back to Vi Moradi / Tegyen jelentést Vi Moradinak

Utad a Black Spire Outpost területén található kantinban kezdődik, ahol egy bizonyos zsivány kapcsolattartóval lesz dolgod. Nem sokkal érkezésed után fel is tűnik (könnyen felismerhető a feje felett lebegő Scoundrel Contact szövegről): a Közölje a jelszót (Recite Passphrase) lehetőséggel azonosíthatod magad előtte.

A besúgó segítséget ígér, de nem ingyen: el kell lopnod egy kísérleti robbanószert az Első Rendtől, hogy megkapd tőle a szükséges információt. Utazz tehát az Első Rend körzetébe, hatolj be a raktárépületbe, és törd fel a ládát az Attempt to Override Locks interakcióval.

A művelet korántsem veszélytelen, a rend tagjai ugyanis folyamatosan járőröznek, és megeshet, hogy rajtakapják simed: ilyenkor kikérdezhetik, letartóztathatják vagy verekedés törhet ki, ami megszakítja a megkezdett feltörési kísérletet, ráadásul negatív hangulatjelzőkkel gazdagítja simed. Érdemes kifigyelni az őrségváltás időpontját, vagy droidot építeni, amivel elterelheted a figyelmet a rablásról.

Miután kezedben van a kísérleti robbanószer, térj vissza Oga kantinjába, és várakozz az informátor érkezésére. Miután feltűnik, add át neki az árut a Deliver Prototype Blaster lehetőséggel, cserébe pedig egy Disptruption Device nevű egység kerül az eszköztáradba, amely alkalmas az Első Rend irányítópaneljeinek megzavarására.

Utazz First Order District területére, és keress egy irányítópultot, hogy kipróbálhasd a berendezést az Obtain Encryption Sequence lehetőséget használva. Már csak a főpróba van hátra: lépj be a raktárépületbe, és próbáld ki a kódot a holoasztal felé vezető biztonsági ajtón a Test Encryption Sequence utasítással.

Miután sikerrel jártál, térj vissza a lázadók táborába, és tegyél jelentést Vi Moradinak (Report Back).

The Defector / A disszidens

 • Obtain the Defector’s Description from the Resistance Holotable / Szerezze meg a disszidens személyleírását a Lázadók holoasztalánál
 • Find the Defector in the Cantina / Találja meg a disszidenst a kantinában
 • Listen to the Defector’s Information / Hallgassa meg a disszidens információit
 • Report Back to Vi Moradi / Tegyen jelentést Vi Moradinak

Küldetésed a lázadók rejtekhelyén kezdődik, keresd meg a szikla alá vájt bázison található holoasztalt, és szerezd meg a disszidens személyleírását a Get Defector’s Description opcióval. Amennyiben nem tudnál áthaladni az ajtón, a Page Down (Pg Dn) gombbal lépj egy szinttel lejjebb, és irányítsd simed egy tetszőleges helyre.

Miután megszerezted a dokumentumot, látogass el Oga kantinjába, és keresd meg a disszidenst. Ezúttal nincs olyan egyszerű dolgod, hogy a sim feje feletti felirat vezessen nyomra, hanem megérzéseidre hallgatva kell feltenned a kritikus Kérdezzen a titkos Első Rend tervekről (Ask About Secret First Order Plans) kérdést a számodra szimpatikus személyeknek. Amennyiben eltéveszted a célszemélyt, komoly csetepatéba is keverheted simed, ami elijesztheti a disszidenst a találkozástól.

Ha rátaláltál a keresett személyre, hallgasd meg mondandóját a Listen to Secret Information interakcióval, majd térj vissza Vi Moradihoz, hogy jelentést tegyél az akcióról (Report Back).

Top-Notch Trickery / Elsőrangú trükk

 • Get Update from Rey / Szerezzen friss információkat Reytől
 • Obtain a First Order Officer Uniform / Szerezzen egy Első Rend uniformist
 • Obtain a First Order Officer ID Card / Szerezzen egy Első Rend ügynök azonosító kártyát
 • Access Plans from the First Order Holotable / Szerezzen terveket az Első Rend holoasztalából
 • Bring the Information to Rey / Szállítsa le az információt Reynek

Vi Moradi a frakció egy másik kiemelkedő alakjához küld információért, Reyhez, aki ugyancsak az X-szárnyú körül szokott tartózkodni. Használd a Szerezzen friss információt (Get Update) interakciót, hogy megvilágosodj további feladataidat illetően.

Feladatod az Első Rend dokumentumainak megszerzése lesz, ahhoz pedig, hogy észrevétlen bejuss a tiltott területre, megfelelő álcáról kell gondoskodnod. Először ruhára van szükséged, keress tehát egy Első Rend tisztet, és győzd meg, hogy adja át neked az öltözékét. Ezt több módon is megteheted: megvesztegetheted (Bribe for Uniform), elcsábíthatod (Seduce for Uniform) vagy megtámadhatod, hogy elvedd a ruháját (Fight for Uniform).

Megjegyzés: Érdemes a frakció egy olyan tagját felkeresni, akivel még nem volt korábban összetűzésed, mert azok a simek, akikkel negatív a kapcsolatod, nem fognak együttműködni.

A pletykák szerint Dok-Ondar és Hondo igen meggyőző hamis igazolványokkal tud szolgálni, úgyhogy vedd utad Fekete Torony Előőrs felé, és keresd fel Oga kantinját vagy Dok-Ondar régiségboltját. Hondót kihívhatod egy szabakkra, hogy elnyerd tőle az igazolványt (Challenge to Sabacc for ID), Dok-Ondartól viszont a régiségbolt épületére kattintva is megvásárolhatod (First Order ID néven szerepel a termékek között).

Ha ezekkel megvagy, utazz ismét First Order District területére, és öltsd magadra az eszköztáradban található álruhát a Put on First Order Uniform opcióval. Ezután hatolj be az Első Rend bázisára, ahol a holoasztal található; a bejutáshoz szükséged lesz egy adatkulcsra is, ugyanis fel kell törnöd az automata ajtó mellett található digitális zárat a Slice By… interakcióval.

Bár előfordulhat, hogy többen is tartózkodnak odabent, lépj nyugodtan a holoasztalhoz, és használd a Szerezze meg az Első Rend terveit (Access First Order Plans) interakciót. Miután sikerrel jártál, térj vissza Reyhez, és add át neki a terveket a Give First Order Plans utasítással.

A Daring Rescue / Merész mentőakció

 • Ask for Chewbacca’s Help / Kérje Csubakka segítségét
 • Prepare for the Rescue Mission (optional) / Készüljön fel a mentőakcióra (nem kötelező)
 • Fly Rescue Mission in X-wing / Kezdjen mentőakcióba az X-szárnyúval
 • Report Back to Vi Moradi / Tegyen jelentést Vi Moradinak

Küldetésed Fekete Torony Előőrs területén kezdődik, ahol a Millenium Falcon, azaz az Ezeréves Sólyom pihen a főtéren. Kattints az űrhajóra, és válaszd a Kérje Csubakka segítségét (Ask For Chewbacca’s Help) lehetőséget. Egy felugró ablak jelenik meg vuki nyelven, amelynek tartalma minden bizonnyal pozitív, ugyanis meg kell köszönnöd a segítséget.

A sikeres küldetés érdekében néhány extra felszerelést is beszerezhetsz, amelyek növelhetik küldetésed sikerét, ez a feladatrész azonban opcionális. Ha mégis biztosra mennél, hasznos, ha rendelkezel fénykarddal és droiddal, és vásárolsz egy robbantó pisztolyt (blaster pistol), hődetonátort (thermal detonator), elektrotávcsövet (electrobinocular) vagy egy kommunikátort (comlink) a lázadók bázisán található holoasztalnál.

Ha felkészültél, menj a lázadók táborában található X-szárnyúhoz, és kattints a Repüljön küldetésre (Fly Misson) interakcióra. A küldetés nyúljáratként működik, a siker pedig a felugró kártyákon kiválasztott válaszaidon múlik: minél több eszközt szereztél be az opcionális felszerelésből, annál több lehetőség áll majd rendelkezésedre. Ha nem tudsz angolul, a kártyák szövegét a Google Lens mobilos alkalmazással is lefordíthatod!

Visszatérésed után keresd meg Vi Moradit, és tegyél jelentést a Report Back opcióval.

Thwarting the Order / Keresztbe tenni a Rendnek

 • Obtain the Jamming Array Schematics / Szerezze meg a jelzavaró vázlatát
 • Destroy the Equipment on the TIE echelon / Semmisítse meg a TIE-vadászon található berendezést
 • Report Your Success to Rey / Jelentse a sikert Reynek
 • Celebrate Your Victory / Ünnepelje meg a győzelmet

Megbízatásod teljesítéséhez az Első Rend uralta városrészbe kell utaznod, és behatolnod a raktárépület szívében található holoasztalhoz. Ehhez egy adatkulccsal fel kell törnöd az automata ajtó mellett található digitális zárat. Miután a holoasztalhoz értél, használd a Jelzavaró berendezés vázlatának megszerzése (Obtain Jamming Array Schematics) interakciót a tervek ellopásához.

Ezt követően menj a raktárépület mellett található TIE-vadászhoz, és kattints a Jelzavaró berendezés megsemmisítése (Destroy Jamming Equipment) lehetőségre. Miután végeztél, keresd meg Reyt, és jelentsd neki sikeredet a Report Success opcióval.

Miután sikeresen leromboltad az Első Rend jelzavaró eszközét, minden okod megvan az ünneplésre: keress öt lázadót, és meséld el nekik győzelmedet a Share Tales of Victory interakcióval!

Mellékküldetések

A sztori-mód küldetések mellett további megbízásokat is kaphatsz a rend vezetőitől, ezek tartalma azonban változó lehet. Elvégzésük nem kötelező, de jövedelmező, ezenkívül előremozdítják a frakción belüli megítélést, ami hasznos, ha alacsony rangod miatt nem tudsz tovább haladni a sztori-mód küldetésekben.

A teljesség igénye nélkül a következő utasítások bukkanhatnak még fel a másodlagos küldetések feladatai között:

 • Gather Resistance Supplies from Crates/Scrap Piles / Gyűjtsön ellátmányt a ládákból/törmelékekből a lázadóknak – Használd a Search for Resistance Supplies interakciót a tábor ellátmányos ládáira/törmelékhalmokra kattintva
 • Deliver the Supplies to the Resistance / Szállítsa le az ellátmányt a lázadóknak – Kattints a frakció valamely tagjára, és válaszd a Deliver Resistance Crate Supplies interakciót
 • Ask for Food Donation from Docking Bay 7 / Kérjen ételadományt a 7-es Dokkoló Öbölből – Utazz Fekete Torony Előőrsbe, kattints az étterem épületére, és használd az Ask for Food Donation parancsot
 • Deliver Food to Member of the Resistance / Szállítsa le az ételt a lázadóknak – Térj vissza a táborba, és add át az ételt a frakció három tagjának a Donate… utasításokkal
 • Slice any Control Panel in the First Order District and Access its Data / Törjön fel egy irányítópanelt az Első Rend körzetében, és szerezze meg az adatokat – Keress egy irányítópanelt First Order District területén (ne a droid depó mellett találhatót), és használd az Analyze Control Panel interakciót (szükséged lesz hozzá egy adatkulcsra). Ha az elemzés sikeres volt, az egyik feltörési opció mellett zöld ikon jelenik meg. Használd ezt, hogy behatolj a rendszerbe, majd az Access Data lehetőséggel szerezd meg az adatokat.
 • Access Data on the First Order Comm Tower / Szerezze meg az Első Rend kommunikációs tornyának adatait – Keresd meg a droid depó melletti irányítópanelt, analizáld, törd fel, majd szerezd meg az adatokat (lásd eggyel fentebb).
 • Explore Batuu Communities in the X-wing / Fedezze fel a batuui közösséget az X-szárnyúval – Felszállás után felugró ablakok jelennek meg, a feladat az adott válaszoktól függetlenül elvégzettnek minősül
 • Perform Maintenance on the X-wing / Végezzen karbantartást az X-szárnyún – Kattints az űrsiklóra, és végezd el a feladatot
 • Sabotage the TIE echelon / Szabotálja a TIE-vadászt – Utazz a First Order District területén található TIE-vadászhoz, és használd a Sabotage interakciót
 • Delay a Stormtrooper Patrol / Tartóztasson fel egy rohamosztagost – Kattints egy fehér egyenruhás birodalmi katonára, és használd a Delay / Feltartóztatás interakciót. A siker a sim karizma jártasságától is függ!
 • Raise Morale of Resistance Members / Emelje a morált a lázadók között – Keress olyan ellenállót, aki láthatóan szomorú (a testtartás árulkodó lehet), és használd a Raise Morale interakciót
 • Sabotage First Order Supply Crates / Szabotálja az Első Rend ellátmányos ládáit – Utazz az Első Rend körzetébe, kattints az Első Rend fekete ládáira (raktárépület mellett), és használd a Sabotage First Order Supply Crates opciót
 • Sabotage a Control Panel in the First Order District / Szabotáljon egy irányítópanelt az Első Rend körzetében – Keress egy irányítópanelt a megadott kerületben, és használd az Analyze opciót. Ha az elemzés sikeres volt, az egyik feltörési mód mellett zöld ikon jelenik meg, használd ezt (adatkulcs szükséges hozzá). Ezután válaszd a Sabotage First Order Control Panel lehetőséget.
 • Obtain First Order Acces Codes / Szerezze meg az Első Rend hozzáférési kódjait – Kétféle módon hajthatod végre a feladatot: egy irányítópanel feltörésével (lásd fentebb, Analyze, Slice By, Install, majd egy óra várakozás után Retrieve Access Codes), vagy az Első Rend egyik tagjának rászedésével (Trick Into Revealing Access Codes). Utóbbihoz legalább 3. szintű karizma jártasság szükséges.
 • Use First Order Holotable to Obtain Log Files / Használja az Első Rend holoasztalát, hogy megszerezze a naplófájlokat – Lépj be az Első Rend körzetében található raktárépületbe, és törd fel az automata ajtót a Slice by interakcióval (adatkulcs szükséges hozzá). Miután bejutottál, lépj a holoasztalhoz, és használd az Enter First Order Access Codes parancsot.
 • Input First Order Log Files into the Resistance Holotable / Vigye be az Első Rend naplófájljait a Lázadók holoasztalába – Lépj be a lázadók táborában található bunkerbe (sziklafalban nyíló ajtó), és használd az Input First Order Log Files interakciót a holoasztalon.
 • Help Batuu Citizens / Segítsen a batuui lakosságnak – Utazz Fekete Torony Előőrsbe, és ajánlj segítséget a helyieknek (“Batuu Citizens”) az Offer Help interakcióval. A lakosok különféle dolgokat kérnek tőled (pl. droid alkatrészeket, társaságot), amit a küldetés ikonnal jelzett interakciókkal hajthatsz végre, illetve néhány esetben az értesítésekből tudhatod meg, mivel teheted boldoggá a simet (például egy parti szabakkal).

A megbízások teljesítése után általában Vi Moradinak kell jelentést tenned, de előfordulhat, hogy Reyhez kell visszatérned, vagy a frakció egy tetszőleges tagjához.

Forrás: SimsCommunity, EuroGamer

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments