Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Nifty Knitting – Plopsy

A Nifty Knitting csomaggal simjeid eladhatják kötött alkotásaikat és más kézműves termékeket az online piactéren, a Plopsyn. Ha simjeid minőségi tárgyakat készítenek, és a megrendeléseket időben kiszállítják, akkor a Plopsyt valóban virágzó online vállalkozássá tehetik.

Eladás a Plopsyn

Ahhoz, hogy elkezdj pénzt keresni a Plopsyn, mindössze egy ülőhelyre és egy kötőkosárra van szükséged a simed eszköztárában. Amint a simednek van egy kész kötött munkája az eszköztárában, rákattinthatsz az elemre, hogy megnézd a különböző lehetőségeket. Ha az ruhadarab, a simek hozzáadhatják a háztartás ruhatárához, hogy feloldják az adott elemet a CAS-ben. Ezen kívül elajándékozhatják valakinek, jótékony célra adományozhatják vagy eladásra kínálhatják a darabot a Plopsy oldalon.

Tíz simoleonba kerül a kézműves darabnak a Plopsyra való felvitele. Amint a terméked szerepel a listán, rózsaszínnel lesz kiemelve. Ha a listázott tételre viszed az egérkurzort, megtudhatod, hogy mikor jár le a lista, és hogy van-e jelenleg ajánlat az adott tételre. Ha a listázott terméked licitálási ideje úgy jár le, hogy nincs rá ajánlat, vagy ha úgy érzed, hogy nem elég pénzért kelne el, akkor annyiszor teheted fel újra eladásra, ahányszor csak akarod, de ez minden egyes alkalommal újabb 5 simoleonba fog kerülni.

Kattints egy kötögetnivalóra az eszköztárban a Plopsy listájának eléréséhez. A listán szereplő termékek rózsaszín háttérrel jelennek meg.

Értesítést fogsz kapni, ha valaki meg akar vásárolni valamit, amit a Plopsyn árulsz. Ha valaki megvásárolt valamit, kék színnel lesz jelölve a simed eszköztárában. Kattints az elemre, és válaszd ki, hogy elküldöd a vevőnek. A simed addig nem kapja meg a fizetést a termékért, amíg el nem szállítja azt. Kapsz egy újabb értesítést, amikor a vevő megkapja az elemet, valamint a vásárlásról szóló véleményét is.

A gyerekek nem hirdethetik Plopsyn a kötött termékeiket, viszont elajándékozhatják egy idősebb simnek a háztartásban, aki már felteheti helyettük az oldalra.

Vásárlás a Plopsyn

Ha a simed egy hangulatos kötött tárgyat keres, de nincs meg a képessége ahhoz, hogy ő maga készítse el, akkor a Plopsyt használhatod vásárlóként is. A telefonon a háztartás (Household) fül alatt vagy a számítógépen a megrendelés (Order…) fül alatt a Plopsyban böngészhetsz a megvásárolni kívánt tételek között. Sokféle kézműves tárgy lesz eladó, és a választék nagyjából félóránként változik a játékban, úgyhogy, ha nem találod, amit keresel, nézz vissza később!

Eladható elemek

Ha a simed elég képzett ahhoz, hogy nagyobb ruhadarabokat és tökéletes minőségű darabokat kössön, akkor a kötött holmik eladása a Plopsyn elég jövedelmező tevékenységgé válhat, de a kötött holmik nem az egyetlen dolog, amit a simed eladhat a Plopsyn. A Plopsy mindenféle kreatív sim számára hasznos eszköz lehet alkotásaik eladásához.

A Plopsyn eladható dolgok közé tartoznak:

  • Kötött holmik (Nifty Knitting cuccok)
  • Fából készült szobrok
  • Festmények
  • Virágdíszek (Seasons kiegészítő)
  • Gyertyák (Eco Lifestyle kiegészítő)
  • Főzetek (Realm of Magic)

Néhány kézműves tárgyat azonban nem lehet eladni a Plopsyn, például:

  • Faragott tökök (Spooky cuccok)
  • Fabrikált bútorok (Eco Lifestyle kiegészítő)
  • Szénsavas üdítők (Eco Lifestyle kiegészítő)
  • Zeneszámok (Get Famous kiegészítő)

Alapvetően szinte bármilyen nem ehető vagy iható kézműves tárgyat, amely elfér a simed eszköztárában, eladható a Plopsyn.

Forrás: Sims Community

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.