Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Különleges Esemény – Sims Sessions fesztivál

Magyar idő szerint június 29. este 19 órától egészen július 7. reggel 7 óráig tart a játékbeli koncertsorozat, amelyben Bebe Rexha, a Glass Animals és Joy Oladokun lép fel. Ez a három művész a Willow Creek-i Magnolia Blossom Parkban július 7-ig egy különleges fesztiválon keresztül ad koncerteket a játékban.

A játékba való belépéskor (akár új mentésről, akár egy meglévő mentésről van szó) a simeket egy fesztivállal kapcsolatos értesítés fogja fogadni, amely egy különleges Sims Sessions jegyet biztosít az eseményre, amelyet az eszköztárukban találnak. A simek megvárhatják az értesítőben megjelenő felszólító gombot, hogy a helyszínre menjenek vagy használhatják a Menj a helyszínre / Go to Venue interakciót a jegyen, amikor delet üt az óra.

Az élő koncert minden vasárnap (játékon belül) 12 órától 23 óra 59 percig tart.

Amint megérkezel a Magnolia Blossom Parkba, több Sims Sessions fesztivál táblát találsz, amelyek a helyszínhez vezetnek. Itt találsz árusokat, fesztivál árukat, sátrakat és a színpadon fellépő művészeket.

A három művész felváltva lép fel, a simek pedig a színpad közelében gyülekezhetnek vagy táncolhatnak és élvezhetik az ingyenes koncertet. A simek rákattinthatnak egy-egy előadóra, hogy fotókat készítsenek, éljenezzenek, tapsoljanak vagy felpörögjenek az előadáson. A Fénykép készítése / Take Photo interakció használatával megnyílik a játékban található filterekkel ellátott fényképezőgép.

A koncerten részt vevő simek akár egy sátorban is alhatnak vagy vásárolhatnak ételt, gyűjthető tárgyakat, kézműves termékeket és a kedvenc előadóikkal ellátott termékeket. A Sims Sessions pólókat a színpadtól jobbra található fesztiválstandon keresztül lehet megvásárolni a Vásárlás / Buy vagy a Vásárlás és viselés / Buy and Wear interakció segítségével. A vásárlás után a ruhákat a CAS-ben a felnőtt simek választhatják ki.

Bebe Rexha póló (25 §)
Glass Animals póló (18 §)
Joy Oladokun póló (18 §)
Sims Sessions póló (12 §)
Summer of Sims póló (12 §)

A különleges fesztivál mellett a frissítőcsomag a Sims Sessions promóciós képein látható hivatalos Bebe Rexha öltözéket is hozzáadta, amely a CAS-ben található Öltözékek / Outfits kategóriájában érhető el.

Amikor a simek éppen nem koncerteken vesznek részt, a rádión keresztül is meghallgathatják az előadók új zenéit. A Sims Sessions keretén belül három új dallal bővül a Pop műfajú zenék száma.

Forrás: SimsVIP

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.