Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Karrier – Bűnöző / Criminal

Nem minden sim akar a szabályok szerint játszani. Simoleonok tonnáit keresheted, miközben szórakozol, mindezt törvényen kívül.

A bűnöző karrierrel nem sok simoleont tudsz keresni, de elvehetsz bármit másoktól hogy a tiéd legyen. Több lehetőség is akad amivel egy kis extra pénzt kereshetsz, mint például a Zsebtolvajlás (Pickpocketing) vagy a Pénzalapok elosztása (Divide Funds).

Az első néhány előléptetéshez csak a Csínytevés jártasságot (Mischief Skill) kell fejlesztened. Ha gyorsan fejleszteni szeretnéd ezt a jártasságot, az a legegyszerűbb módja, hogy felbosszantasz más simeket. Ehhez a rosszindulatú interakciók közül kell válogatnod. Vásárolhatsz jártasságról szóló könyvet is, de az némi pénzbe fog kerülni.

Napi feladat: Csínytevés interakciók

Használd a csínytevés interakciókat a simeken.

Ideális hangulat: Játékos / Playful

Játékos hangulatba kerülhetsz, ha vígjátékot nézel a tévében vagy ha vicces videókat nézel a számítógépen, vagy akár elolvashatod a Megnevettetni azokat, akik sírnak (Make Them Laugh ‘Til They Cry) című könyvet amit §30-ért vehetsz meg a könyvespolcra kattintva.

Ide kattintva többet is megtudhatsz a Játékos (Playful) hangulatról.

Bűnöző karrier

ElőléptetésNapi fizetésElőléptetési követelményekJutalmak
Kemény legény/leány (Tough Guy/Gal)§63Csínytevéses interakciók (napi feladat)Interakció: Ne beszéljen a bűnözői klubról (Don’t Talk About Crime Club)
Piti tolvaj (Petty Thief)§91Érd el a csínytevés jártasság 2. szintjét, Csínytevéses interakciók (napi feladat)Tárgy: A kémkedés emblémái
Bandavezér (Ringleader)§136Érd el a csínytevés jártasság 3. szintjét, Csínytevéses interakciók (napi feladat)Tárgy: Pénzzel teli táska
Interakció: Zsebelje ki (Pickpocket)
Bűnös szerzetes (Felonius Monk)§161Érd el a csínytevés jártasság 5. szintjét, Csínytevéses interakciók (napi feladat)Tárgy: Régi baseball ütő szobor
Aprócska gengszter (Minor Crimelord)§192Érd el a csínytevés jártasság 6. szintjét, Csínytevéses interakciók (napi feladat)Ruházat: Fedora kalap

Javasolt életcél

Nagyfőnök (Boss Branch): Közellenség (Public Enemy), Mesés gazdagság (Fabulously Wealthy), Megtévesztés mestere (Chief of Mischief), A kurátor (The Curator)

Jövendőmondó (Oracle Branch): Megtévesztés mestere (Chief of Mischief), A kurátor (The Curator)

Javasolt jellemvonások

Nagyfőnök (Boss Branch): Forrófejű (Hot-Headed), Rosszindulatú (Mean), Zseni (Genius), Vidám (Cheerful), Gonosz (Evil), Gyermekkerülő (Hates Children)

Jövendőmondó (Oracle Branch): Magánykedvelő (Loner), Kocka (Geek), Zseni (Genius), Vidám (Cheerful), Gonosz (Evil), Gyermekkerülő (Hates Children)

Nagyfőnök / Boss Branch

Maximális szintű heti fizetés: §12.460

Az utca a játszótered. Tudod, hogy csak két út van: fel a csúcsra, vagy le a halakhoz. Te? Felfelé haladsz. A jutalmak közé tartozik a Bunyó boxzsák, amivel erősítheted jártasságodat.

Mint leendő főnöknek, fejlesztened kell az Ezermester (Handiness) jártasságod. Ezt úgy érheted el, hogy megjavítasz elromlott berendezéseket, fejleszted azokat vagy elolvasod az ezermester jártasságról szóló könyveket. Érdemes tárgyak megjavításával gyakorolnod, hiszen a karrier 8. szintjétől ez lesz a napi feladatod is. Ha fókuszált (Focused) állapotban végzed a javítást, akkor gyorsabban fejlődsz a jártasságban.

Napi feladat: Rosszindulatú interakciók / tárgyak fejlesztése

A Nagyfőnök ágazat első két szintjén (6,7) más simekkel kell majd rosszindulatúnak lenned. A 8. szint elérésével ez megváltozik és tárgyakat kell felfejlessz, például tűzhelyet, mosogatót vagy számítógépet.

Ideális hangulat: Fókuszált / Focused

Ahhoz hogy fókuszált hangulatba kerülj, böngészd a Simpediát a számítógépen vagy sakkozz.

IDE kattintva többet megtudhatsz a Fókuszált hangulatról.

PozícióNapi fizetésElőléptetési követelményekJutalmak
Az izom (The Muscle)§636Érd el a csínytevés jártasság 7. szintjét, Gúnyos interakciók (napi feladat)Tárgy: Lopott ATM
Menekülő sofőr (Getaway Driver)§1.911Érd el a csínytevés jártasság 7. szintjét, Érd el az Ezermester jártasság 2. szintjét, Gúnyos interakciók (napi feladat)Tárgy: Aranyrudak
Széftörő (Safe Cracker)§2.233Érd el a csínytevés jártasság 9. szintjét, Érd el az Ezermester jártasság 4. szintjét, Tárgyak fejlesztése (napi feladat)Tárgy: A néhai Pinky hercegnő ellopott nyaklánca
Az agyas (The Brains)§2.681Érd el a csínytevés jártasság 10. szintjét, Érd el az Ezermester jártasság 6. szintjét, Tárgyak fejlesztése (napi feladat)Interakció: Keresse meg a bank tervrajzait (Search For Bank Blueprints)
A főnök (The Boss)§3.115NincsTárgy: Bunyó boxzsák, Főnöki öltözék

Jövendőmondó / Oracle Branch

Maximális szintű heti fizetés: §8.848

A jövendőmondó egy sokkal technikásabb ágazat. Meg kell vásárolnod egy megbízható számítógépet a napi feladat elvégzéséhez. Hackelj (Hack) vagy Gyárts vírusokat (Make Viruses), hogy előléptetést kapj. Ebben az ágazatban van néhány nagyon szép jutalom, mint például egy számítógép és egy Mátrix ihlette kabát.

Napi feladat: Vírusok készítése és hackelés

Használd a számítógépet, és hackelj rendszereket, vagy hozz létre vírusokat. Ezeket a lehetőségeket a számítógépen a “program” menüpont alatt találod. Ezzel a trükkel némi pluszpénzhez juttathatod a háztartásodat.

Ideális hangulat: Fókuszált / Focused

Sakkozhatsz vagy böngészheted a Simpediát a számítógépen, hogy fókuszált legyél. Ha napi szinten hackelsz, akkor jó eséllyel megkapod ezt a hangulatjelzőt.

PozícióNapi fizetésElőléptetési követelményekJutalmak
DigiTolvaj (DigiThief)§344Érd el a csínytevés jártasság 7. szintjét, Érd el a programozás jártasság 2. szintjét, Hackelj vagy készíts vírusokat (napi feladat).Tárgy: Kémműhold
Elit Hacker (Elite Hacker)§584Érd el a csínytevés jártasság 8. szintjét, Érd el a programozás jártasság 4. szintjét, Hackelj vagy készíts vírusokat (napi feladat).Tárgy: Forró és hideg technikai specifikáció poszter
Interakció: Hálózat feltörése a számítógéppel (Hack Mainframe on the computer)
An0nymous szellem (An0nymous Ghost)§1.170Érd el a csínytevés jártasság 9. szintjét, Érd el a programozás jártasság 6. szintjét, Hackelj vagy készíts vírusokat (napi feladat).Tárgy: A pótolhatatlan
Netes démon (Net Demon)§1.638Érd el a csínytevés jártasság 10. szintjét, Érd el a programozás jártasság 8. szintjét, Hackelj vagy készíts vírusokat (napi feladat).Nincs
A nagy bölcs (The Oracle)§2.122NincsTárgy: Mayhem hordozható számítógép
Ruházat: Mátrix ihlette ruhák

Forrás: SimsOnline

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments