Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Karrier – Asztronauta / Astronaut

A NASA visszautasítja azt a nagyszerű ajánlatot, hogy csatlakozz hozzájuk a következő holdutazáson? Mostantól megvalósíthatod legmerészebb álmaidat, és nélkülük is asztronauta lehetsz! Persze nem igazából… Tudj meg mindent az asztronauta karrierről, a Get to Work kiegészítő legkalandosabb karrierjéről!

Készülj fel az asztronauta munkára

Vedd fel a telefont, és válaszd az asztronauta karriert, hogy elkezdhesd. Van néhány tippünk és trükkünk, amelyekkel megkönnyítheted az előléptetéseket.

 • Lépj szintet a Logikai jártasságban: Figyeld meg az eget (vagy a szomszédaidat) a csillagvizsgálóban, sakkozz vagy használd a mikroszkópot, hogy fejleszd logika (Logic) jártasságod. Vagy bármikor vehetsz egy logika jártasság könyvet, és olvasgathatod akár azt is, ha elméletibb oldalról közelítenéd meg a problémát.
 • Lépj szintet a Fitnesz jártasságban: Menj az edzőterembe, és hozd magad formába, mert szükséged lesz a fitnesz jártasság maximalizálására, úgyhogy jobb, ha minél előbb nekilátsz!
 • Építsd meg a saját űrhajódat: Szükséged lesz egy saját űrhajóra és a Rakétatudomány (Rocket Science) jártasságra. A legegyszerűbb módja annak, hogy mindkettőt egyszerre szerezd meg, hogyha megépíted az űrhajót.
 • Válassz egy hasznos életcélt: A Kockafej (Nerd Brain) nagyszerű, ha a munkád tudományosabb oldalára szeretnél összpontosítani. A gyors tanuló (Quick Learner) bónusz jellemvonásnak köszönhetően könnyebben elsajátíthatod a Logika és Rakétatudomány jártasságokat. A Testépítő jó választás, ha a karrier fizikai oldalára szeretnél koncentrálni.
 • Menj pozitív hangulatban dolgozni: Válaszd ki a megfelelő jellemvonásokat, hogy könnyedén boldoggá válj. Maximalizáld a szükségleteidet, vagy dolgozz otthonról.
 • Teljesítsd a napi feladatot: Ez lendületet ad a munkateljesítményednek.
 • Légy jóban a munkatársaiddal: Amikor túl vagy az első munkanapodon, a kollégáid megjelennek a kapcsolati panelen. Hívd fel őket, írj nekik sms-t vagy hívd meg őket magadhoz, hogy jobb kapcsolatot alakíts ki velük!

Az Űrcsendőr / Space Ranger ágazat esetében

 • Szerezz Fizikus (Physics) diplomát (The Sims 4 Discover University szükséges): A fizikus diploma hatalmas előnyhöz juttat az űrhajós karriered során. A normál és a kiváló fizikus diplomák mindig a 8. szintre emelnek – az asztronauta karrier Űrcsendőr (Space Ranger) szintjére.

A Csillagközi csempész / Interstellar Smuggler ágazat esetében

 • Szerezd meg a Gazember (Villainy) diplomát (The Sims 4 Discover University szükséges): Mi lehetne jobb diploma egy csempész számára, mint a Gazember diploma? Bármilyen (kitüntetett vagy nem kitüntetett) Gazember diploma a 8. szintre emeli a karriered – a Csillagközi csempész (Interstellar Smuggler) ágazat Holdzsoldos (Moon Mercenary) szintjére.

Válaszd ki a megfelelő jellemvonásokat

Hasznos, ha a megfelelő jellemvonásokat választod a munkához. Ez fokozza a boldogságod munka közben.

 • Aktív (Active): Ezek a simek hajlamosak az energikus viselkedésre, képesek felturbózni (Pump Up) más simeket, és idegesek lehetnek, ha egy ideig nem mozognak.
 • Zseni (Genius): Ezek a simek általában könnyen öszpontosítanak (Focused), képesek megosztani az ötleteiket (Share Ideas) más simekkel, és idegesek lehetnek, ha egy ideje nem fejlesztették mentális jártasságaikat.
 • Vidám (Cheerful): Ezek a simek általában boldogabbak, mint más simek.

Karrier előléptetések

Most, hogy egy kicsit belerázódtál, itt az ideje, hogy azon dolgozz, hogy megkapd a megérdemelt előléptetéseket! A simed eltűnik egy nyúlüregben, amíg dolgozik, így most már csak annyit kell tenned, hogy megvárod, amíg hazatér, vagy esetleg játszol a háztartásodban élő többi simeddel.

Használj csalásokat az asztronauta pályafutás szintlépéséhez

Ha türelmetlen vagy, vagy csak jobban szereted a könnyebb utat, akár csalókóddal is gyorsíthatod simed karrierének előmenetelét. Írd be elsőnek a testingcheats true csalást, majd a következőt:

careers.promote Astronaut

Napi feladat: Sakkozni / Play Chess

A munkanapok alatt napi feladatokat kell teljesítened. Az első feladat a sakkozás lesz. Egy sakkasztal segítségével sakkozhatsz egyedül vagy más simekkel. Ez egyben a logika jártasságot is fejleszti, amire szükséged lesz az asztronauta karrierben való előrehaladáshoz.

1. szint – Gyakornok / Intern

A simed mindig arról álmodott, hogy felfedezi az Univerzumot, a csillagok között utazik és ismeretlen helyeket fedez fel. Utazása itt kezdődik, az irattárban, a költségelszámolások kategorizálásával.

§26/óra – §234/nap

 • Lelkesedj az űrért (Enthuse about Space) interakció feloldódik ezen a szinten

2. szint – Részegység tisztító / Module Cleaner

Kevéssé ismert tény: Az űr egy meglehetősen piszkos hely. Amikor az űrsiklók visszatérnek, találd ki, ki tisztítja le őket locsolótömlővel és ki sikálja le a trutyit? A simed reméli, hogy a ragacs csak piszok és nem valamiféle gyógyíthatatlan Űr Kanyaró (Oozing Space Measles).

§34/óra – §306/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 2. szintjét (Reach Level 2 Logic Skill)

Előléptetési jutalom

 • Astro naprendszer lámpa

3. szint – Technikus / Technician

A simed nem csupán nagyszerű szerelőnek tartja magát. Az űrsikló ára több milliárd simoleon, a legkisebb hiba is életekbe kerülhet. Simed sokkal több, mint egy ragyogó mérnök.

§54/óra – §432/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 3. szintjét (Reach Level 3 Logic Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 2. szintjét (Reach Level 2 Fitness Skill)

Előléptetési jutalom

 • Astro űrhajó modell
 • Interakció: Mutassa meg a csillagképeket
Nem minden tevékenység növeli a Fitnesz jártasságot és nem minden számít bele az Edzés (Work Out) napi feladatba. Ha egy testedzés beleszámít, akkor a napi feladatod előrehaladásának a Nincs elkezdvéről (Not Started) Épp most kezdettre (Just Started) kell változnia a Karrier felületen, amint elkezded az edzést.

Napi feladat: Edzés

Menj el kocogni, ugorj be a medencébe, hogy ússz néhány kört, vagy használd a helyi edzőterem edzőgépeit, hogy teljesíthesd ezt a követelményt!

4. szint – Parancsnoki központ vezetője / Command Center Lead

Navigáld a megfelelő helyre a virtuális űrhajókat, elemezd a monitoron villogó pontok mozgását, futtass szimulációkat… Úgy tűnik, hogy a simed videójátékkal töltött órái most megtérülnek!

§71/óra – §568/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 4. szintjét (Reach Level 4 Logic Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 3. szintjét (Reach Level 3 Fitness Skill)

Előléptetési jutalom

 • Interakció: Műhold nyomonkövetése a távcsővel (Track Satellites on the telescope)
 • Csillagkereső eredeti tervrajzai

5. szint – Súlytalanság specialista / Low-Orbit Specialist

Az alacsony Föld körüli pálya az, ahol az igazi izgalmak vannak – műholdak, űrállomások, űrséták, egy igazán vakmerő sim akár meg is próbálhatná megdönteni a magaslati ejtőernyőzés világrekordját. Ha valami rosszul sül el, ez a hely van legközelebb a lélegezhető oxigénhez, ezért is szereti ezt a helyet a simed.

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 5. szintjét (Reach Level 5 Logic Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 4. szintjét (Reach Level 4 Fitness Skill)

Előléptetési jutalom

 • Hordozható galaxis fényjáték

6. szint – Űrkadét / Space Cadet

A simed azt reméli, hogyha “véletlenül” átprogramozza a szimuláció kilövési paramétereit, sikerül elindítani az űrsiklót és kijutni az űrbe… de kiderült, hogy az űrhajó biztonsági rendszere bonyolultabb ennél. Ez jó hír, mert a simed még csak tanulja az űrfékezést és a landolást.

§104/óra – §1,040/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 6. szintjét (Reach Level 6 Logic Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 5. szintjét (Reach Level 5 Fitness Skill)

Előléptetési jutalom

 • Küldetés irányítás

7. szint – Asztronauta / Astronaut

Ez az: Simed űrhajós lett! A legjobbak legjobbika. Emberfeletti. Ez az a munka, amiről a gyerekek még felnőtt korukban is álmodnak. A simed most már bátran nekivághat, hogy felfedezze a világegyetem titkait és fura, fagyasztva szárított jégkrémet egyen.

§119/óra – §1.190/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a logika jártasság 7. szintjét (Reach Level 7 Logic Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 6. szintjét (Reach Level 6 Fitness Skill)

Előléptetési jutalom

 • Salyut Légitársaság (szék)
 • Új űrruha
A 7. szintig az előléptetési jutalmak között különböző bútorok és dekorációs tárgyak, valamint a saját űrruhád szerepelnek.

Válaszd ki a specializációdat

Most itt az ideje, hogy kiválasz egy utat a fejlődés érdekében! Mindkét ágazathoz szükséged lesz egy űrhajóra, hogy elvégezd a napi feladatodat, és hogy szintet lépj a rakétatudomány (Rocket Science) jártasságban. Az Űrcsendőr (Space Ranger) ágazat tűnik a becsületesebb útvonalnak, míg a Csillagközi csempész (Interstellar Smuggler) inkább az intergalaktikus bűnözői hangulatot tükrözi. Az előléptetési jutalmak hasonlóak: egy recept, néhány új tárgy (köztük egyedi űrhajók) és egy-egy jellegzetes öltözék minden ágazathoz.

Napi feladat: Űrküldetés / Space Mission

Mind a Csillagközi csempész, mind az Űrcsendőr ágazat megköveteli, hogy teljesíteni tudd ezt az új napi feladatot. Az űrküldetés teljesítéséhez kattints a űrhajódra, és válaszd Az űr felfedezése (Explore Space) interakciót. Ha épségben visszatérsz a felfedezésből, a feladatot teljesítettnek jelöli.

Tipp: Ez egy remek módja annak, hogy kiegészítsd a Meteroidák és űrlények gyűjteményeidet.

A csillagközi csempész / Interstellar Smuggler ágazat

Az a sim aki a csillagokkal civakodik, kihasználja az irányíthatatlan határokat. Vállalj el bármilyen munkát – még ha nem is érinti a földet.

8. szint – Holdzsoldos / Moon Mercenary

Minden Bolygójárőr, aki jól bánik a lézerrel, testőrként több simoleont tud keresni, mint a közjó szolgálatában. A simed megvédi a galaktikus hadurakat, kiirtja az ármánykodó törzsi terroristákat, és segít fenntartani a korrupt kormányok hihető tagadhatóságát.

§201/óra – §1,608/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a rakétatudomány jártasság 2. szintjét (Reach Level 2 Rocket Science Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 8. szintjét (Reach Level 8 Fitness Skill)

Előléptetési jutalmak

 • A monolit
 • Idegen gyümölcslé recept

9. szint – Idegen árukereskedő / Alien Goods Trader

Szeretnél egy veszélyeztetett Zygax szarvat? Mit szólnál egy kézzel készített paplanhoz amit 2000 darab Q505B-el díszítettek? Esetleg néhány Gibsonit lazítókapszulára lenne szükség a jövő hétvégi nagy buli előtt? A simed nem tesz fel kérdéseket. Csak megteszi, amit kell.

§299/óra – §2,093/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a rakétatudomány jártasság 4. szintjét (Reach Level 4 Rocket Science Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 10. szintjét (Reach Level 10 Fitness Skill)

Előléptetési jutalmak

 • Zéró-G edzőtáska

10. szint – Csillagközi csempész / Interstellar Smuggler

Simed számára nem létezik túl veszélyes útvonal az Univerzumban vagy olyan rejtélyes szállítmány amit ne tudna leszállítani titokban a kapzsi ügyfelek számára. A kapitalizmus az kapitalizmus. És 2000% haszon az 2000% haszon.

§413/óra – §3.717/nap – §14.868/hét

Előléptetési jutalmak

 • Retro hajó
 • Új Csillagközi csempész ruházat

Az Űrcsendőr ágazat / Space Ranger

Az űr vad és rakoncátlan – egy kicsit túl rakoncátlan. Légy bolygójárőr, biztosítva e hely biztonságát a jövő generációi számára.

8. szint – Bolygójárőr / Planet Patrol

A simet egy nagyon jó körletbe osztották be. Az Illusztria nevű bolygón kell járőröznie, ami egy festői és előkelő hely, fantasztikus boltokkal és éttermekkel. Szerencsére nem a Háborúzia bolygót kapta, ami szintén nagyon látványos, viszont kevesebb az étterem.

§179/óra – §1,432/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a rakétatudomány jártasság 2. szintjét (Reach Level 2 Rocket Science Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 8. szintjét (Reach Level 8 Fitness Skill)

Előléptetési jutalmak

 • Építsd meg a saját űrhajdat
 • Űr energia ital recept

9. szint – A csillagok sheriffje / Sheriff of the Stars

Ez a galaxis mostantól simed hatáskörébe tartozik! Pártatlan az igazságszolgáltatásban és nagyvonalú a hozzáállása. Nem kíméli a balhés űrlényeket sem, nem számít, hány csápjuk, szemük vagy fogsoruk van. Simed úgy viselkedik, mint egy igazi seriff!

§297/óra – §2.079/nap

Előléptetési feladatok

 • Érd el a rakétatudomány jártasság 4. szintjét (Reach Level 4 Rocket Science Skill)
 • Érd el a fitnesz jártasság 10. szintjét (Reach Level 10 Fitness Skill)

Előléptetési jutalmak

 • Astro-nyuszi a végtelenen túl

10. szint – Űrcsendőr / Space Ranger

Amikor az Univerzum bajban van, egy ember van akit hívni kell: az Űrjárőr! Elszántságával, éles eszével, és a hátára erősített protoplazmatikus védelmi egységgel óvja meg az Űrjárőr simed az ismert galaxist a gonosztól!

§422/óra – §2.954/nap – §11.816/hét

Előléptetési jutalmak

 • Apollo űrhajó
 • Új Űrcsendőr ruházat

Forrás: Sims Online

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments