Sims 4 Játéktipp

Sims 4 játékcsomagok (eltávolítás nélküli) kikapcsolása az Originben

Ha szeretnéd javítani a játékot a jobb teljesítmény érdekében, de nem szeretnél játékcsomagokat eltávolítani, van lehetőség letiltani őket egy egyszerű művelettel. Fontos tudni, hogy miután „kivetted” ezeket a kiegészítőket a játékból, nem fognak megfelelően működni a játékállások. Ezért a biztonság kedvéért érdemes kimásolni a (C:/ Felhasználók (Users) / <neved> / Dokumentumok / Electronic Arts / The Sims 4/) saves mappát.

Nem fogod látni azokat a szomszédságokat, ruhákat, valamint tárgyakat, amiket a letiltott játékcsomag(ok)ban tartalmaz(nak).

Először menj fel az OLDALRA, majd görgess lefelé, és válaszd ki a játékcsomago(ka)t, ami(ke)t nem szeretnél látni a játékban. Amelyik játékcsomaggal nem rendelkezel, értelemszerűen nem jelölöd ki. Ha az összes játékcsomagot választod ki, csak az alapjáték fog elindulni kiegészítőmentesen.

Így néz ki a kód az előbb említett esetben: (vesszővel elválasztva és szóköz nélkül)

-disablepacks:EP01, EP02, EP03, EP04, GP01, GP02, GP03, GP04, GP05, SP01, SP02, SP03, SP04, SP05, SP06, SP07, SP08, SP09, SP10, SP11, SP12

Ha végeztél a kijelöléssel, kapsz egy kódot a fenti szövegmezőben. Miután kimásoltad, kattints bal egérgombbal a Sims 4 borítójára az Originben, majd csillagkerék ikon után válaszd ki a „Game Properties”-t a helyi menün.

Egy kis ablakon látsz egy „Advanced Launch Options” fülecskét, illeszd be a Command Line arguments szövegmezőbe a kimásolt kódot. „Save” gombbal mentsd el a beállítást, és mehetsz játszani.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments