Sims 4 Játéktipp

Sims 4 csomagok (eltávolítás nélküli) kikapcsolása az Originben

Ha szeretnéd javítani a játékot a jobb teljesítmény érdekében, de nem szeretnél játékcsomagokat eltávolítani, van lehetőség letiltani őket egy egyszerű művelettel. Fontos tudni, hogy miután „kivetted” ezeket a csomagokat a játékból, nem fognak megfelelően működni a mentésállások. Ezért a biztonság kedvéért érdemes kimásolni a (… / Felhasználók (Users) / <neved> / Dokumentumok / Electronic Arts / The Sims 4/) saves mappát.

Nem fogod látni azokat a szomszédságokat, ruhákat, valamint tárgyakat, amiket a letiltott csomag(ok)ban tartalmaz(nak).

Először menj fel az OLDALRA, majd görgess lefelé, és válaszd ki a csomago(ka)t, ami(ke)t nem szeretnél látni a játékban. Amelyik csomaggal nem rendelkezel, értelemszerűen nem jelölöd ki.

Így néz ki a kód: (vesszővel elválasztva és szóköz nélkül)

-disablepacks:EP01,EP04,EP11,GP03,GP04,SP09,SP12,SP21,SP28,SP29

Ha csak alapjátékkal szeretnél játszani, egyszerűen kattints a Sims 4 alapjáték ikonra, így felveszi az összes csomagkódot a mezőbe.

Ha végeztél a kijelöléssel, kapsz egy kódot a fenti szövegmezőben. Miután kimásoltad, kattints bal egérgombbal a Sims 4 borítójára az Originben, majd csillagkerék ikon után válaszd ki a Game Propertiest a helyi menün.

Egy kis ablakon látsz egy Advanced Launch Options fülecskét, illeszd be a Command Line arguments szövegmezőbe a kimásolt kódot. Save gombbal mentsd el a beállítást, és mehetsz játszani.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.