Sims 4 Játéktipp

Sims 4 Island Living – Alkalmi munkák / Odd Jobs

Szeretnél egy kis extra jövedelmet keresni? Kattints a telefonra, vagy a számítógépre, és válaszd az Alkalmi munkák (Odd Jobs) lehetőséget. Minden jó munkád teljesítményét 5 csillaggal értékelik. A magasabb minősítés hozzáférést biztosít a jobban fizető alkalmi munkákhoz. Az aktuális csillagértékelésedet az Alkalmi munkák panel tetején találod.

Két különböző minősítésű sim különböző munkákat kaphat. Az alkalmi munkák reggel 8 és este 8 óra között érhetőek el, és naponta újrakezdődnek. A nap folyamán egy sim által kiválasztott, vagy elvégzett alkalmi munkák nem lesznek elérhetőek más simek számára.

Két fő típusát különböztetjük meg az alkalmi munkáknak, aszerint, hogy mikor kezdődik a munka. Az első típusba tartozók az Azonnal Kezdődik (Begins ASAP) felirattal szerepelnek, és fontos megjegyezni az ajánlott jártasságot, ami szükséges a munka teljesítéséhez (az egyes hirdetések alján található). A kiválasztás után a sim egyszerűen eltűnik néhány órára, miközben elindul az alkalmi munka elvégzésére. Fontos, hogy a simek megfeleljenek a minimálisan ajánlott jártasságnak.

A második típusú alkalmi munkák a Végezd el Eddigre (Needed By) listában szerepelnek, és a fontos dolog, amire figyelni kell, az a munkaköri leírás. Ezek a listák általában egy konkrét tárgyat, például egy kókuszdiót keresnek. Amint megszerezted a tárgyat, a postaládát használva küldd el a megrendelőnek, és fejezd be az alkalmi munkát. Ezek a listák gyakran adnak pár napot a kérés teljesítésére, de a simeknek egyszerre csak egy aktív alkalmi megbízásuk lehet. Tehát amíg nem teljesítik a kérést, vagy nem törlik az alkalmi munkát, addig nem tudnak további alkalmi munkát végezni.

Ha ki szeretnél választani egy alkalmi munkát, kattints a listán lévők egyikére, majd kattints a jobb alsó sarokban lévő pipa gombra. Az alkalmi munka részletei ezután megjelennek a simed karrierpaneljén.

Amint az alkalmi munka befejeződik, a simek a következő visszajelzések egyikét kapja: Nagy siker (Great Success), Siker (Success), Kudarc (Failure) vagy Kritikus kudarc (Critical Failure). Értesítést kapnak a fizetésükről, a kapott borravalóról, valamint arról, hogy az alkalmi munka minősítése felfelé vagy lefelé változott-e. Ezután választhatsz egy új alkalmi munkát, vagy töltheted pihenéssel a nap hátralevő részét.

Forrás: SimsVip

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments